Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Lenovo Legion Y530-15ICH Black

4,0 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Legion Y530-15ICH Black

Herný notebook s veľkým výkonom

Najnovší Legion Y530 je snom každého hráča. Ponúka ultimátny herný výkon, najmodernejšie grafické karty Nvidia, veľkú a rýchlu pamäť RAM. Displej s jemným rozlíšením a vysokým jasom prináša plynulé zobrazenie bez trhania pre ešte lepší zážitok z hrania hier. Vyberte si tuto konfigurácii s rýchlym SSD diskom pre bleskové spúšťanie aplikácií a systému, spolu s diskom HDD pre ukladanie veľkého množstva dát. Optimalizované chladenie je tichšie a efektívnejšiea navyše predlžuje životnosť notebooku. Hrajte hry, strihajte videá, renderujte v 3D programoch - s Y530 zvládnete čokoľvek.

 
y530

Najvýkonnejšie procesory Intel

Rozbehnite to s najnovšími procesormi Intel Core ôsmej generácie s až 6 jadrami, ktoré ponúkajú veľký výkon pre tie najnáročnejšie úlohy. Spolu s rýchlou pamäťou RAM vám Legion Y530 vždy zaručí plynulý chod a rýchlu odozvu. Legion Y530 je stvorený pre tie najnáročnejší úlohy a hranie najnovších herných titulov.

y530

Pokročilá grafická karta Nvidia

Vychutnajte si každý detail. Legion Y530 disponuje najnovšími grafickými kartami Nvidia s architektúrou Pascal. Jedná sa o najpokročilejšie grafické karty súčasnosti, ktoré prinášajú vynikajúci výkon pre plynulé hranie najnovších herných titulov, podporu DirectX 12 a sú energeticky úsporné, takže batériu len tak nevybijú.
y530

Jemný displej s vernými farbami  

Najnovší je vybavený tým najlepším 15,6" IPS displejom, aký si hráči môžu priať. Ponúka jas až 300 nitov. S technológiou Nvidia G-SYNC tak máte istotu, že váš obraz bude vždy plynulý a bez trhania. A IPS matica zaručuje verné farby a široké pozorovacie uhly.

y530

Vylepšený dizajn

Kompletne pretvorený dizajn hernej série Legion si zamilujete. Kvalitná a odolná konštrukcia ponúka všetky konektory v zadnej časti, takže vám už nebudú prekážať. Tenké rámčeky okolo displeja ani nepostrehnete a vďaka hmotnosti len 2,3 kg si Legion Y530 môžete vziať kamkoľvek.

y530

Dvojkanálové chladenie

Vysoké teploty môžu skrátiť životnosť vášho zariadenia. Preto je Legion Y530 vybavený prepracovaným dvojkanálovým systémom chladenia. Dva ventilátory zaručujú nižšie teploty a tichý chod. Takže už vás pri hraní vašich obľúbených hier nebude rozptyľovať hlučné chladenie, alebo vysoké teploty.

y530

Podsvietená klávesnica

Od rozohranej hry sa neodchádza. Pre ľahšie hranie večer a za slabého osvetlenia ponúka Lenovo Legion Y530 tiež bielo podsvietenú klávesnicu, takže nájsť tú správnu klávesu bude ľahké. Navyše 1,7 mm zdvih klávesov podporuje presnejšie a pohodlnejšie písanie za akejkoľvek situácie. 


Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 15,6 "
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Typ panela IPS
Typ displeja Antireflexný
Pomer strán 16:9

Procesor

Typ procesora Intel Core i5
Modelové označenie procesora Intel Core i5 8300H Coffee Lake
Frekvencia procesora 2,3 GHz (2 300 MHz)
Core Boost Frekvencia 4 GHz (4 000 MHz)
Cache procesora 8 MB
Funkcie procesora HyperThreading, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR4
Frekvencia pamäte 2 666 MHz (2,67 GHz)
Počet osadených slotov 1 ×

Grafická karta

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty GTX 1050

Operačný systém

Operačný systém Windows 10 Home

Pevný disk

Typ úložiska SSD + HDD
SSD kapacita 128 GB (0,13 TB)
HDD kapacita 1 TB (1 000 GB)

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Operačný systém

Batéria

Kapacita batérie 52,5 Wh
Počet článkov

Konštrukcia

Materiál konštrukcie Plastový
Konvertibilita Pevný (klasický notebook)

Hmotnosť

Hmotnosť 2,3 kg

Rozhranie

Grafické výstupy HDMI, Mini DisplayPort
Sieťové RJ-45 (LAN)
Audio Combo Audio Jack
USB-C 1 ×
Bluetooth Bluetooth v4.2
WiFi 802.11ac
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 365 mm
Hĺbka 260 mm

Jazyk klávesnice

Prenájom

Prenájom Nie

Produktový rad

Rad notebooku Lenovo Legion
Kód:  NT379f6m2
Produktové číslo:  81FV00NTCK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04