Obnoviť stránku

Lenovo IdeaPad Yoga 2 Pro Silver Grey

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo IdeaPad Yoga 2 Pro Silver Grey

Yoga 2 Pre od Lenova je priamym nástupcom minulej generácie s mnohými vylepšeniami a nie je len tak hocijakým ultrabookov. Dokáže sa totiž premeniť hneď vo štyri interaktívne zariadenia a to púhym sklopením displeja až o 360 ° . Kúpou jedného zariadenia tak získate tri ďalšie ako bonus. Klasický laptop dopĺňajú režimy stojanček, stan a tabliet . Veko displeja a spodná časť má Yoga v elegantnej striebornošedej farbe.

Displej s ultrajemným rozlíšením, IPS matrice a podsvietená klávesnica patrí medzi ďalšie skvosty tohto zariadenia, u ktorého sa navyše na prvý pohľad môže zdať, že do tak tenkého tela sa nevošiel žiadny výkon, avšak opak je pravdou. Vybavený modernou architektúrou Haswell sa vrhá do súboja s oveľa hrubšími a ťažšími kúsky, nad ktorými často vyhráva vo všetkých smeroch.

Pracujte maximálne efektívne a užívajte si ničím nebrzdené zábavu naplno s procesorom najvyššej rady Intel Core i7 4510 s dvojicou nekompromisne výkonných jadier. Extrémne nízku spotrebu si udržiava aj napriek tomu, že tiká na vysokej frekvencii 2 GHz a dokáže spracovať naraz až 4 vlákna. Navyše technológia Turbo Boost II dokáže frekvenciu vyhnať až na 3,1 GHz . Integrované grafické jadro prevezme kormidlo pri sledovaní HD filmov alebo hranie hier v DirectX 11 , Kde dosahuje až o 75% lepšieho výkonu než generácie predchádzajúcej. Rýchly a plynulý chod systému Windows 8.1 zabezpečí aj SSD disk s kapacitou 512 GB .

Rozmaznávajte vaše oči nádherne farebným a kontrastným obrazom ultrabooku Yoga 2. Nielenže má na svoju uhlopriečku naozaj detailné rozlíšenie 3200 × 1800 pixelov , Ale navyše je vyrobený technológiou IPS . Tá oproti klasickým TN panelom ponúkne neporovnateľne živšie farby plné detailov a lepšie pozorovacie uhly, vďaka ktorým sa s priateľmi okolo vás môžete o všetko podeliť. Ak pripočítame k tomu moderné LED podsvietenie Získavame špičkový displej, na ktorý sa budete chcieť stále pozerať.

Flexibilné displej s možnosťou preklopeniu až o 360 ° premení ultrabook Yoga 2 v multifunkčné zariadenia s mnohými spôsobmi používania. Je len na vás, ktorú aktivitu práve budete vykonávať, Lenovo Yoga sa vám vždy plne prispôsobí a na celých 9 hodín ani nebudete potrebovať nabíjačku .

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 13,3 "
Typ displeja Lesklý
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 3200 × 1800 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i7
Modelové označenie procesora Intel Core i7 4510U Haswell
Frekvencia procesora 2 GHz (2 000 MHz)
Core Boost Frekvencia 3,1 GHz (3 100 MHz)
Cache procesora 4 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Frekvencia pamäte 1 600 MHz (1,6 GHz)
Celkový počet slotov

Grafická karta

Typ grafickej karty Integrovaná

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics 4400

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1

Pevný disk

SSD kapacita 512 GB (0,51 TB)

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém
Webkamera 1 Mpx

Batéria

Počet článkov
Maximálna výdrž batérie 8,82 h

Konštrukcia

Konvertibilita Preklopiteľný

Hmotnosť

Hmotnosť 1,39 kg

Rozhranie

Grafické výstupy Micro HDMI
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1 ×
USB 2.0 1 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11b
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 330 mm
Hĺbka 220 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  NT303g7h3
Produktové číslo:  59425938
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12