Obnoviť stránku

Lenovo IdeaPad Yoga 2 13 Orange

4,6 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo IdeaPad Yoga 2 13 Orange

Konvertibilný notebook s jedinečnou konštrukciou prináša celkom 4 možnosti použitia v jednom zariadení - notebook, tablet, stojan alebo stan. Yoga 2 13 má multidotykový displej, ktorý je možné otočiť o 360 ° a za svoju cenu prináša solídny výkon pre bezproblémové použitie. Navyše v oranžovej farbe vyzerá veľmi atraktívne.

Displej otočný o 360 °

Pri konštrukcii sa myslelo na používateľskú prívetivosť, preto sa napríklad pri otočení displeja automaticky uzamkne klávesnica a prispôsobia sa systémové nastavenia. Robustné prevedenie je stavané na otáčanie, takže sa nebojte a bez obáv používajte zariadenie tak, ako sa vám zapáči. Unikátny softvér Yoga Picks rozpozná zvolený režim používania a v závislosti od toho vám odporučí najvhodnejšie aplikácie. Flexibilitu Yoga 2 podporujú aj predinštalované aplikácie ako Phone Companion, Camera Man, Photo Touch a Chef.

Poriadny výkon

Tenké telo a napriek tomu tu nechýba Intel Core i5 štvrtej generácie s dostatočným výkonom v kancelárskych aj internetových aplikáciách. Svižnosť podporí 4 GB operačná pamäť a tiež hybridný 500 GB disk s 8 GB cache pre zrýchlenie systému. S integrovanou grafikou Intel HD Graphics 4400 zvládne svižne aj videá vo Full HD rozlíšení a niektoré menej náročné hry. Model procesora je navyše v energeticky úspornej verzii, čo sa príjemne odráža vo výdrži na batériu. Vďaka nej s vami zariadenie udrží krok takmer celý deň, výrobcom udávaná výdrž 6 článkov je za ideálnych podmienok totiž až 8 hodín práce vo Windows a 6 hodín na Full HD playbacku.

Úžasný displej

Displej dostal jemné rozlíšenie Full HD, teda 1920 x 1080 obrazových bodov. Použitá je špičková technológia zobrazovania IPS, ktorá sa vyznačuje skvelými pozorovacími uhlami a verným zachovaním farieb. Oceníte to napríklad pri sledovaní videa s priateľmi. Až s multidotykovým displejom sa odkrýva všetok potenciál operačného systému Windows 8.1, všetko je intuitívne a plynulé. Ovládať ho však nemusíte len displejom. Lákavá je aj funkcia Lenovo Motion Control využívajúca HD webkameru ako vstupné zariadenie snímajúce gestá, vďaka čomu možno prepínať stránky dokumentov, meniť hlasitosť a vykonávať ďalšie príkazy jednoduchým mávnutím ruky. Dolby Home Theatre vám prinesie extra basy a vylepšený priestorový zvuk stereo reproduktorov, čím vykúzli pôsobivú atmosféru.

Dôraz na praktickosť

Praktickosť IdeaPad Yoga 2 13 podčiarkujú aj ďalšie vychytávky, ako výstup micro HDMI na pripojenie televízora alebo monitora, čítačka pamäťových kariet alebo webkamera. Prítomné sú dva USB porty, z ktorých jeden je vo verzii 3.0. Samozrejmosťou je bezdrôtové pripojenie WiFi na internet a Bluetooth pre spárovanie napr. s vaším smartphonom.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 13,3 "
Typ displeja Lesklý
Pomer strán 16:9
Typ panela IPS
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i5
Frekvencia procesora 1,7 GHz (1 700 MHz)
Core Boost Frekvencia 2,7 GHz (2 700 MHz)
Cache procesora 3 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3L

Grafická karta

Typ grafickej karty Integrovaná

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics 4400

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1

Pevný disk

SSD kapacita 8 GB (0,01 TB)
HDD kapacita 0,5 TB (500 GB)

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém
Webkamera 720 px

Batéria

Počet článkov
Maximálna výdrž batérie 7,84 h

Konštrukcia

Konvertibilita Preklopiteľný

Hmotnosť

Hmotnosť 1,66 kg

Rozhranie

Grafické výstupy Micro HDMI
Audio Combo Audio Jack
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1 ×
USB 2.0 1 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11b
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 330 mm
Hĺbka 221,2 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  NT303g6a6i
Produktové číslo:  59442731
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14