Obnoviť stránku

Lenovo IdeaCentre C470 White

4,5 11 hodnotení

Lenovo IdeaCentre C470 White

Cenovo dostupný All-In-One počítač Lenovo v elegantnom bielom vyhotovenie je ideálnou voľbou na domáce použitie. Ak chcete nahradiť klasický stolný počítač týmto kompaktným počítačom Lenovo IdeaCentre, budete prekvapení, koľko miesta na svojom stole ušetríte vďaka tenkému vyhotoveniu a inteligentne riešenému kovovému stojanu, pod ktorý možno zasunúť napríklad klávesnicu s myšou, keď práve s počítačom nepracujete. Obrazovka s peknou uhlopriečkou 21,5" predstavuje dostatočne veľkú plochu s Full HD rozlíšením. Po zvukovej stránke sa môžete tešiť na kvalitné počúvanie.
Srdcom celej zostavy je úsporný procesor Intel Core i3 4010 pochádzajúci z modernej generácie Haswell, ktorého dve jadrá pracujú rýchlosťou až 1,7 GHz. Spoločne s grafikou NVIDIA GeForce 820M mu nebude robiť problémy prehrávanie Full HD videa či menej nenáročné hry. Dáta vám bezpečne uchová rýchly 1 TB disk. Bezpečnú zálohu môžete jednoducho vykonať s funkciou Lenovo Rescue System, vďaka ktorej je možné ľahko a rýchlo zálohovať či obnoviť vaše súbory, aplikácie či ovládače.
Samozrejme, že je možné zálohu vyhotoviť aj na CD alebo DVD média pomocou zabudovanej optickej jednotky. Na internet sa dá pripojiť vďaka WiFi adaptéru, ktorý zvláda klasické štandardy 802.11b/g/n. Pri komunikácii s priateľmi určite oceníte webkameru s rozlíšením 720p a základné ozvučenie obstarajú stereo reproduktory. Súčasťou balenia je samozrejme klávesnica s myšou a v praxi oceníte prítomnosť aj čítačky pamäťových kariet. Ako prvé vás po zapnutí uvíta inovatívne rozhranie predinštalovaného systému Microsoft Windows 8.1, počítač môžete teda ihneď po vybalení začať používať.

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1

Použitie

Typ zostavy All-in-one PC

Displej

Uhlopriečka displeja 21,5 " (54,61 cm)
Rozlíšenie 1920 × 1080 px

Procesor

Rad procesora Intel Core i3
Frekvencia procesora 1,7 GHz (1 700 MHz)
Max TDP 17 W
Funkcie procesora HyperThreading, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty 820M

Základná doska

Socket Intel 1150

Disk

Výbava

Základná výbava Čítačka pamäťových kariet, Optická mechanika, Webová kamera, Wi-Fi
Typ WiFi 802.11b/g/n

Farba a vyhotovenie

Farba Biela

Zdroj

Zdroj 120 W

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 4 GB
Typ pamäte DDR3
Počet osadených slotov 1 ks

Výstupy

Ďalšie LAN, Vstup na mikrofón, Výstup na slúchadlá/reproduktor

Skrinka

Šírka 530 mm
Výška 428 mm
Hĺbka 50 mm
Hmotnosť 6,5 kg

Príslušenstvo

Základné príslušenstvo Myš, Klávesnica

Produktový rad

Rad počítača Lenovo IdeaCentre
Kód:  TI321c7h3
Produktové číslo:  57328898
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03