Obnoviť stránku

Lenovo IdeaCentre B550

Lenovo IdeaCentre B550

Lenovo B550 do vášho domova prinesie vysoký výkon v podobe kompaktného prevedení All-In-One počítače, od ktorého možno navyše ľahko upgradovať operačná pamäť alebo pevný disk vďaka ľahko odnímateľnému krytu. 3D technológia a Full HD rozlíšenie 23 "displeja vás vtiahnu do deja, či už hráte hry alebo sledujete film na Blu-ray disku, pre ktorý je samozrejme pripravená optická mechanika. Technológia IPS zaručí skvelú viditeľnosť obrazu i vo veľkých pozorovacích uhloch. Audio zážitky vám prinesú 2 stereo reproduktory s Dolby Advanced Audio, ktoré sľubujú skvelú zvukovú kulisu. Zabudovaný digitálny TV tuner potom umožní v okamihu premeniť počítač na televíziu, ktorú možno pohodlne ovládať dodávaným diaľkovým ovládaním.

Kľúčové vlastnosti

  • Stane sa z neho domáci miláčik
  • Zvládne všetko na plný výkon
  • Blu-ray filmy nie sú problém
  • Pohodlné sledovanie digitálnej televízie
  • Technológia 3D Vision
  • Perfektný zvukový prejav

Pravá digitálnu domácnosť

Srdcom celej zostavy je Intel Core i5 s architektúrou Haswell, ktorého každé zo štyroch jadier tepe rýchlosťou 3,1 GHz. Funkcie Intel Turbo Boost 2 navyše umožňuje pretaktovať procesor podľa potreby až na 3,3 GHz. Podporený 8 GB operačnej pamäte typu DDR3 zaisťuje plynulý chod pre predinštalovaný systém Microsoft Windows 8. Hybridný disk sshd má tiež veľkú zásluhu na zrýchlenie behu systému vďaka SSD časti s kapacitou 8 GB, ktorá slúži ako cache. Pre dáta je samozrejme pripravený klasický očkovacom disk s kapacitou rovný 1 TB. Hráčom počítačových hier zaplesá srdce z prítomnosti grafiky AMD Radeon HD 8850, s ktorou si užijete herné grafické efekty naplno.
K internetu sa dá pripojiť vďaka Wi-Fi adaptéru, ktorý zvláda štandardy 802.11 b/g/n . Zabudovaný modul Bluetooth výrazne uľahčí prenos dát z vašich mobilných zariadení. Na komunikáciu s priateľmi určite oceníte zabudovanú webkameru s rozlíšením 720p, ktorú dopĺňa integrovaný mikrofón. Súčasťou balenia je klávesnica s myšou a zapojiť ich možno do portov USB na zadnej strane displeja. Z celkom 6 USB portov si užijete vysokú rýchlosť prenosu dát s dvoma USB 3.0. Nemožno opomenúť ani konektor HDMI, cez ktorý môžete prepojiť váš All-In-One s akýmkoľvek kompatibilným zariadením a vychutnať si obraz treba aj na vašej veľkej televízii.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ zostavy All-in-one PC

Displej

Uhlopriečka displeja 23 " (58,42 cm)
Rozlíšenie 1920 × 1080 px

Procesor

Rad procesora Intel Core i5
Model procesora Intel Core i5 4440 Haswell
Frekvencia procesora 3,1 GHz (3 100 MHz)
Core Boost Frekvencia 3,3 GHz (3 300 MHz)
Max TDP 84 W
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Podpora Virtualizácie

GPU značka/model

Značka grafickej karty AMD Radeon
Model grafickej karty HD 8850

Grafická karta

Základná doska

Socket Intel 1150

Disk

Kapacita úložiska (celková) 1 008 GB (1,01 TB)

Výbava

Základná výbava Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Optická mechanika, TV Tuner, Webová kamera, Wi-Fi
Typ WiFi 802.11 b/g/n

Farba a vyhotovenie

Farba Čierna

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 8 GB
Typ pamäte DDR3

Výstupy

USB 2.0 4 ×
Grafické HDMI
Ďalšie LAN

Skrinka

Šírka 580 mm
Výška 526 mm
Hĺbka 101 mm
Hmotnosť 11,8 kg

Príslušenstvo

Základné príslušenstvo Myš, Klávesnica, Diaľkové ovládanie

Produktový rad

Rad počítača Lenovo IdeaCentre
Kód:  TI326o6
Produktové číslo:  57320440
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09