Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGRAND

Legrand banner

Legrand – špecialista elektroinštalácií a informačných sietí

Francúzska spoločnosť Legrand patrí medzi svetových lídrov v odbore elektroinštalácií a informačných sietí. Ponúka všetko od počiatočných návrhov až po kompletné riešenia pre domácnosti a rozsiahle komerčné objekty. Ľudia v Legrand veria, že kľúčom k úspechu a spokojným zákazníkom je posúvanie technologických hraníc. Produkty pre inteligentnú domácnosť Legrand Smart Home, ktoré vznikajú v spojení so spoločnosťou Netatmo, ovládacie prístroje Legrand Valena Life, záložné zdroje a ďalšie produkty spoločnosti prinášajú rad inovácií, ktoré ocení hociktorý používateľ.


Legrand Smart Home

Legrand Smart Home – všetko pre inteligentnú domácnosť

Legrand Smart Home poskytuje jednoduchý a elegantný spôsob ovládania vášho domova. Smart vypínače alebo žalúziové ovládače využívajú rovnakú kabeláž ako klasické prístroje a sú veľmi jednoduché na inštaláciu aj párovanie. Ovládať ich môžete pomocou aplikácie Home + Control a vďaka podpore obľúbených asistentov Apple HomeKit, Amazon Alexa či Google Assistant aj hlasom. Bezproblémovú komunikáciu prístrojov zabezpečuje protokol ZigBee 3.0, ktorý nevyžaduje pripojenie na internet.

Legrand Valena Life

Vypínače a zásuvky Legrand Valena Life ponúkajú nerušivé štvorcové vyhotovenia, rozmanité štylizácie a spoľahlivý mechanizmus Valena IN'MATIC, ktorého súčasťou je aj detská ochrana či izolovaná montážna doska. Všetky produkty Valena Life spája jednoduchý, avšak elegantný dizajn, ktorý sa skvele hodí do každej domácnosti. Doprajte interiéru vášho domova to najlepšie so striedavými prepínačmi, stmievačmi, dátovými či klasickými zásuvkami a množstvom ďalších produktov Legrand z radu Valena Life.

Legrand Valena Life
Legrand záložné zdroje

Záložné zdroje Legrand

Záložné zdroje Legrand slúžia predovšetkým ako ochrana pred stratou neuložených dát pri výpadku prúdu. Klasické inteligentné UPS Legrand Niky S pracujú v režime Line Interactive a ponúkajú výmenné batérie alebo integrovanú diagnostiku. V ponuke však nechýbajú ani online záložné zdroje, ktoré eliminujú výchylky vstupného napätia. Rackové UPS Legrand Keor Line, MEGALINE RACK či Legrand Daker majú štandardizované rozmery, vysoký výkon a pokročilú diagnostiku na bezchybný chod v každej situácii.

Spresniť parametre
107 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03