Obnoviť stránku

LEGRAND UPS Niky S 3000 VA VI

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGRAND UPS Niky S 3000 VA VI

Nepriali by sme vám to, ale možno ste už zažili prerušenie dodávky prúdu okamih pred tým, než ste uložili dokument. Neuložené údaje už nikdy neuvidíte a vám nezostáva, než začať znovu a od nuly. Takéto nepríjemné situácie nemajú šancu, ak budete používať záložný zdroj LEGRAND UPS Niky S 3000 VA VI. Za týmto názvom sa neskrýva nič iné, než objemná batéria, ktorá poskytne dostatok elektriny pre elektroniku v prípade nedostupnosti elektriny zo siete. Záložný zdroj LEGRAND UPS Niky S 3000 VA VI pracuje s variantom Line interactive. Off-line je ten najjednoduchší, pretože na výpadok odpovedá tak, že len automaticky prehodí zdroj napájania. Line interactive okrem obyčajného spínača medzi batériou a zásuvkou má aj obvody na usmernenie skokového napätia, takže pripojená elektronika nezažije žiadne šokové zmeny. 

Základným bodom je záložný doba. Tá sa odvíja od príkonu počítača – pri odbere 50 % sa predĺži až trojnásobne čas zálohovania. Je preto nutné kalkulovať nároky a množstvo zapojených spotrebičov, v lepšom prípade aj s manévrovacím priestorom navyše. LEGRAND UPS Niky S 3000 VA VI vo svojich špecifikáciách vykazuje zdanlivý výkon 3 000, v reálnej prevádzke je však využívaný skutočný výkon 1 800 W. 

Dôležité parametre LEGRAND UPS Niky S 3000 VA VI záložného zdroja 

  • Typ napájania: Line interactive 
  • Udávaný skutočný výkon dosahuje 1 800 W 
  • V plnom zábere zvládne UPC napájať počas doby 5 min
  • 6 zásuviek typu C13, používaných pri monitoroch, tlačiarňach alebo zosilňovačoch

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 173 mm
Výška 247 mm
Hĺbka 465 mm

Výkon

Účinnosť

Typ napájania Line interactive

Záložní doba

Typ výstupných zásuviek

IEC 320 C13 6
Dodatočné rozhranie a ochrana Ochrana dátovej siete RJ-45, Ochrana telefónnej siete RJ-11, USB, RS-232

Hmotnosť

Hmotnosť 24 kg
Kód:  LEGc10
Produktové číslo:  310008
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12