Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

LEGRAND UPS Niky 800 VA VI

Príslušenstvo k tovaru

LEGRAND UPS Niky 800 VA VI

To najhoršie, čo sa vám pri práci na počítači môže stať, je výpadok prúdu pár okamihov pred tým, než ste chceli uložiť hodinovú prácu. Dáta sú v ťahu a vy začínate hľadať poslednú zálohu. Obdobné situácia rieši rezervný UPS LEGRAND UPS Niky 800 VA VI. Zjednodušene je to veľká batéria, ktorá poskytne dostatok elektrického prúdu pre všetky počítače a periférie, ktoré sú inak zásobované zo zásuvky. UPS LEGRAND UPS Niky 800 VA VI pracuje s variantom Line interactive. Off-line predstavuje ten najjednoduchší, pretože v prípade, že vypadne prúd len automaticky prehodí zdroj napájania. Line interactive okrem obyčajného spínača medzi batériou a zásuvkou má aj regulátor výstupného napätia, aby spotrebiče netrpeli pri šokových zmenách v rozvodnej sieti. 

Najpodstatnejším atribútom je čas, v ktorom dokáže zdroj napájania poskytovať prúd. Ten sa líši od spotreby – pri odbere 50 % sa kľudne predĺži až trojnásobne doba zálohy z batérie. Mali by ste teda odhadnúť počet a spotrebu pripojených spotrebičov, najlepšie aj s trochou energie navyše. LEGRAND UPS Niky 800 VA VI vykazuje zdanlivý výkon 800, na reálnu prevádzku je ale dôležitejší ten skutočný 400 W. 

Zaujímavé vlastnosti LEGRAND UPS Niky 800 VA VI záložného zdroja 

  • Typ napájania: Line interactive 
  • Reálny výkon záložného zdroja je 400 W 
  • 4 zásuvky C13, používané často vo videotechnike

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 95 mm
Výška 171 mm
Hĺbka 349 mm

Výkon

Účinnosť

Typ napájania Line interactive

Záložní doba

Záložná doba pri 50 % záťaži 5 min

Typ výstupných zásuviek

IEC 320 C13 4
Dodatočné rozhranie a ochrana Ochrana dátovej siete RJ-45, Ochrana telefónnej siete RJ-11, USB, RS-232

Hmotnosť

Hmotnosť 7,5 kg
Kód:  LEGc4
Produktové číslo:  310003
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17