Obnoviť stránku

LEGRAND UPS Niky 600 VA VI

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGRAND UPS Niky 600 VA VI

Keď vám vypnú elektrický prúd pár sekúnd pred tým, než sa nahrá súbor. Dáta sú nenávratne fuč a vy musíte začať úplne od nuly. Takéto nepríjemné situácie nemajú šancu, ak budete používať rezervný náhradný zdroj LEGRAND UPS Niky 600 VA VI. Tento hardvér je v princípe len objemná batéria, ktorá poskytne dostatok energie pre počítač v prípade nedostupnosti elektriny zo siete. UPS LEGRAND UPS Niky 600 VA VI pracuje s variantom Line interactive. Off-line predstavuje ten najzákladnejší, pretože v prípade, že vypadne prúd nahodí záložnú batériu a odpojí napájanie zo zásuvky. Line interactive pridáva regulátor napätia na výstupe, takže spotrebič nebude trpieť šokovými zmenami v sieti. 

Najzásadnejším bodom je čas, v ktorom dokáže zdroj napájania poskytovať prúd. Nie je však lineárny, líši sa podľa odberu energie – pri odbere 50 % sa zvýši aj trikrát doba napájania. Preto je nutné prepočítať nároky a množstvo zapojených počítačov, monitorov a ďalšej elektroniky, ideálne aj s kúskom energie do rezervy. LEGRAND UPS Niky 600 VA VI vo svojich špecifikáciách vyčísľuje zdanlivý výkon 600, v reálnom použití sa prejaví skôr skutočný výkon 300 W. 

Najdôležitejšie vlastnosti LEGRAND UPS Niky 600 VA VI záložného zdroja 

  • Záložný zdroj napája formou Line interactive 
  • Udávaný skutočný výkon dosahuje 300 W 
  • 4 zásuvky C13 (nájdete napr. pri napájaní LCD) 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 95 mm
Výška 171 mm
Hĺbka 349 mm

Výkon

Účinnosť

Typ napájania Line interactive

Záložní doba

Záložná doba pri 50 % záťaži 10 min

Typ výstupných zásuviek

IEC 320 C13 4
Dodatočné rozhranie a ochrana Ochrana telefónnej siete RJ-11, USB, RS-232

Hmotnosť

Hmotnosť 7 kg
Kód:  LEGc3
Produktové číslo:  310002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09