Obnoviť stránku

LEGRAND UPS Keor Multiplug 600 VA FR

Garancia najlepšej ceny
101,90 €

LEGRAND UPS Keor Multiplug 600 VA FR

Možno ste už  niekoľkokrát zažili výpadok elektriny okamih pred tým, než sa vyrenderuje video. Dáta sú nenávratne fuč a vy musíte zase začať odznova. Takéto krízové situácie vyrieši náhradný záložný zdroj LEGRAND UPS Keor Multiplug 600 VA FR. Konštrukčne je to skrinka uchovávajúca energiu, ktorá poháňa čokoľvek, čo je inak zapojené v zásuvke. UPS LEGRAND UPS Keor Multiplug 600 VA FR pracuje s variantom Line interactive. Off-line si predstavte v podstate primitívne, pretože pri výpadku elektriny sa prejaví tak, že iba zopne spínač medzi zásuvkou a internou batériou. Line interactive pridáva obvody na usmernenie skokového napätia, aby spotrebiče netrpeli pri šokových zmenách v rozvodnej sieti. 

Východiskovým parametrom je doba, po ktorej sa UPS vybije. Tá sa odvíja od spotreby počítača – pri odbere 50 % sa predĺži až trikrát doba napájania z batérie. Je preto potrebné odhadnúť počet a spotrebu zapojenej elektroniky, v lepšom prípade aj s rezervou. LEGRAND UPS Keor Multiplug 600 VA FR vykazuje zdanlivý výkon 600, pri ostrom použití sa ale prejaví skôr skutočný výkon 360 W. 

Zaujímavé vlastnosti LEGRAND UPS Keor Multiplug 600 VA FR záložného zdroja 

  • Napájanie Line interactive 
  • Udávaný skutočný výkon dosahuje 360 W 
  • Pri maximálnom odbere vydrží zdroj 15 min

Parametre a špecifikácia

Výkon

Účinnosť

Typ napájania Line interactive

Záložní doba

Záložná doba pri 50 % záťaži 8 min

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Typ výstupných zásuviek

FR 6
Dodatočné rozhranie a ochrana USB

Vlastnosti

Vlastnosti AVR
Typ UPS Klasická

Rozmery

Šírka 89,5 mm
Výška 190 mm
Hĺbka 296 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 5 kg
Kód:  LEGc1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  310083
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07