Obnoviť stránku

LEGRAND SNMP adaptér GENEREX CS141B SK

333,90 €

LEGRAND SNMP adaptér GENEREX CS141B SK

LEGRAND SNMP adaptér vám poskytne sieťové rozhranie na správu vášho UPS. Kartu stačí zapojiť, nepotrebujete žiadny externý softvér. Všetko poháňa 32-bitový procesor, ktorý využíva proprietárny systém, vďaka tomu získava adaptér schopnosť monitoringu UPS v reálnom čase. Tým pádom sa môže vykonávať mnoho akcií. Súčasťou rozhrania SNMP adaptéra je RCCMD licencia.

Kľúčové vlastnosti LEGRAND SNMP adaptéra GENEREX CS141B SK

  • Adaptér LEGRAND poskytuje sieťové rozhranie na správu UPS
  • Nie je potrebný žiadny externý softvér
  • Jadro adaptéra je 32-bitový procesor s proprietárnym systémom
  • Schopnosť monitoringu UPS v reálnom čase
  • Tento SNMP adaptér umožní vykonávať celý rad akcií s UPS

Príklady možných akcií adaptéra

Ukladanie udalostí do pamäte v čase s označením log súborov, pravidelné ukladanie hlavných prevádzkových parametrov do pamäte, odosielanie e-mailov, realizácia plánovaných akcií, zobrazenie pop-up správy, vypnutie a realizácia používateľských príkazov na vzdialených počítačoch (RCCMD softvér agent musí byť inštalovaný na daných počítačoch), vypnutie a reštartovanie UPS, odosielanie "Wake on LAN (WOL)" signálov, podpora protokolu SNMP a hlavného softvéra na správu (HP OpenView, IBM Tivoli, atď.), odosielanie SNMP trap správ, zobrazenie dát a konfigurácia pomocou webového prehliadača (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, atď.), alebo cez Telnet.

Kód:  LEGa2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  310931
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02