Obnoviť stránku

Leef Access

4,9 23 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Leef Access


MicroSD čtečka Leef Access

MicroSD čítačka Leef Access

Čítačka Leef Access microSD vám dáva možnosť zachytávať a zdieľať veľké množstvo zážitkov z microSD karty na váš tablet alebo telefón so systémom Android.


Zdieľajte svoje zážitky

Nech už máte akýkoľvek mobilný telefón, na všetky fotky, videá a aplikácie nie je nikdy dostatok miesta. Leef Access inovatívna mobilná microSD čítačka s microUSB konektorom na jednom konci a plnohodnotným USB 3.0 konektor na druhom konci.

Ako bonus ponúka ešte jeden microSD slot navyše. Leef Bridge bol skonštruovaný primárne pre zariadenia so systémom Android 4.1 a vyšším a zapnutým USB OTG systémom.

Sdílejte své zážitky

Pro aktivní životní styl

Pre aktívny životný štýl

Rozšírte svoje možnosti zdieľania fotografií, ukladania muziky alebo sledovania filmov s kýmkoľvek a kedykoľvek. S Leef Access nepotrebujete žiadne dátové pripojenie, káble, Wi-Fi alebo dodatočné zdroje elektrickej energie. So svojimi súbormi môžete manipulovať akokoľvek chcete - a to bez pripojených káblov.


Odolné proti práčkam

Všetky produkty Leef sú odolné proti vode, nárazu a prachu, tak aby ochránili vaše spomienky nedotknuté. Väčšina ostatných USB flashek ponúka len obmedzenú pamäť, zato Leef ponúka pamäť čo možno najväčšiu. Výsledkom je rýchlejšie a spoľahlivejšie úložisko vašich zážitkov. Navyše si už pred praním nikdy nebudete musieť kontrolovať vrecká.

Odolné proti pračkám

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 3 cm
Výška 0,9 cm
Hĺbka 2 cm

Typ a pripojenie

Rozhranie čítačky USB 2.0

Podpora pamäťových kariet

Typ pamäťovej karty micro SD

Počet slotov

Počet slotov 1 ×
Kód:  JU320l6
Produktové číslo:  LACM0WN00E6

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04