Obnoviť stránku

Zľavy pre miláčikov - LCD monitory

Pripravili sme pre vás stovky produktov za skvelé ceny! 🤑

Zľavy pre miláčikov

  • Zľavy s kódom na vybrané produkty od 22. 4. 2024 od 9:00 do 28. 4. 2024 do 23:59.
  • Ponuka platí po obdobie zaradenia Tovaru do Kampane či do vypredania Tovaru v priebehu Kampane. Ponuka Tovaru môže byť v priebehu Kampane priebežne obmenená.
  • Skladová zásoba niektorých produktov sa prerozdeľuje zákazníkom v Českej republike, na Slovensku, v Rakúsku, v Maďarsku a v ďalších krajinách, do ktorých Alza svoje produkty dodáva, a to podľa skoršieho času dokončenia objednávky. To sa nevzťahuje na regionálne/jazykovo určené verzie produktov.
  • Kompletné podmienky kampane nájdete tu.
Spresniť parametre
0 položiek

Zľavy pre miláčikov - LCD monitory

Monitory sú rozšíreným pracovným nástrojom. Pri počítači, a teda pri monitore, trávime veľa času, preto ich starostlivý výber nepodceňujte. Zamerajte sa na to, čo vyžadujete, či už je to vysoké rozlíšenie, veľkosť uhlopriečky, flexibilita alebo konektorová výbava. Kvalitné monitory poskytujú nastavenie vo veľkom rozsahu, aby sa vám príjemne pracovalo.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14