Obnoviť stránku

Lauben vákuovacia fólia na sous vide

4,8 36 hodnotení
6,89 €

Lauben vákuovacia fólia na sous vide

Špeciálna fólia Lauben Sous Vide 2805 je úplne kompatibilná so všetkými bežnými vákuovačkami. Dostatočná odolnosť fólie umožní vložiť ju ako do chladničky či mrazničky, tak aj do mikrovlnnej rúry a takisto ju využijete aj pri varení, pretože ju možno použiť pri metóde Sous Vide. Vákuovacia fólia Lauben Sous Vide je vytvorená špeciálne tak, aby sa dala použiť aj vo vode až do teploty 100 °C, pričom sa z nej neuvoľnia žiadne škodlivé látky. Vákuovacia fólia Lauben Sous Vide navyše neobsahuje BPA a je tak úplne zdravotne nezávadná. Vákuované potraviny vám vydržia až päťnásobne dlhšie a nebudete musieť zbytočne vyhadzovať jedlo.


Kľúčové vlastnosti vákuovacej fólie Lauben Sous Vide 2805

  • Špeciálna fólia vhodná do chladničky, mrazničky, umývačky, mikrovlnky a tiež na Sous Vide varenie
  • Vákuovanie potravín výrazne predlžuje ich životnosť a tak sa obmedzuje plytvanie jedlom aj peniazmi
  • Fólia je úplne zdravotne nezávadná, neobsahuje BPA
  • Vydrží v horúcej vode do 100 °C bez toho, aby začala uvoľňovať škodlivé látky
  • Fóliu možno použiť viackrát
  • Lauben Sous Vide 2805 je kompatibilná so všetkými bežnými vákuovačkami
  • Vákuovaciu fóliu Lauben využijete aj pri cestovaní na uskladnenie nielen potravín, ale napr. oblečenia, mapy či zápaliek
  • Rozmery fólie sú 28 × 5 cm

    

Čo presne je metóda vákuovania?

Vákuovanie je technológia, ktorá vďaka odsatiu kyslíka v špeciálnej fólii Lauben Sous Vide 2805 razantne spomalí proces oxidácie, ktorý spôsobuje, že sa potraviny kazia. Vďaka tejto vákuovacej fólii Lauben výrazne predĺžite životnosť vášho jedla a zároveň eliminujete negatívne vplyvy okolia, ako pôsobenie vlhkosti či baktérií vo vzduchu v chladničke. Pri vákuování jedla do fólie Lauben Sous Vide vaše potraviny vydržia oveľa dlhšie a vy tak ušetríte nielen čas, ale aj peniaze, a navyše sa vyhnete zbytočnému plytvaniu.

Zdravotne nezávadný materiál fólie, vhodný aj na varenie metódou Sous Vide

Táto vákuovacia fólia Lauben Sous Vide 2805 je nielen všestranne využiteľná, ale aj zdravotne nezávadná. Materiál fólie je 100 % BPA free a teda spĺňa všetky bezpečnostné nariadenia EÚ. Špeciálna fólia Lauben Sous Vide je dokonca vhodná aj na varenie metódou Sous Vide, pretože vydrží bez porušenia vo vode pri teplote až do 100 °C bez toho, aby dochádzalo k uvoľňovaniu akýchkoľvek nezdravých látok.

Univerzálne použitie vákuovacej fólie Lauben Sous Vide 2805

Do špeciálnej fólie Lauben Sous Vide môžete vákuovať naozaj čokoľvek. Od akéhokoľvek typu potravín až po predmety najrôznejšieho druhu. Pri cestovaní využijete fóliu na uchovanie vašich máp v suchu či uskladnenie vášho oblečenia pri oveľa menšom objeme. Do fólie Lauben Sous Vide 2805 možno napríklad zabaliť vaše šperky a udržať ich tak v bezpečí. Či už špeciálnu fóliu Lauben využijete pri cestovaní alebo na uschovanie vecí do sejfu, vo všetkom vám vyhovie a udrží vaše predmety v bezpečí od vlhkosti, vzduchu a ďalších vplyvov okolia.


Parametre a špecifikácia

Počet kusov v balení

Počet kusov v balení 1 ks (1 ks)

Rozmery

Šírka 28 cm
Dĺžka 500 cm

Vlastnosti

Vlastnosti Na varenie, Možno zmraziť, Vhodná do mikrovlnky, BPA Free

Teplotná odolnosť

Teplota max. 100 °C

Kompatibilita

Značka Lauben
Model Sous Vide 2805
Kód:  LAUVA067
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4260645680067

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09