Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Lauben Stick Vacuum 2 in 1 Plus 22BL Pet

1,0 1 hodnotení

Lauben Stick Vacuum 2 in 1 Plus 22BL Pet

Domov nemôže byť zdravý bez toho, že by bol uprataný a čistý. Vďaka bezdrôtovému vysávaču Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL s vysokým výkonom dokážete rýchlo a efektívne čistiť všetky druhy povrchov. Tyčový batériový vysávač disponuje zostavou troch filtrov vrátane HEPA filtra, a tak je vhodný aj do rodín s alergikmi, či do domácností so zvieratami. V balení vysávača Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL nájdete dva druhy hlavíc s motorizovanými kefami. Súčasťou je aj LED osvetlenie vysávanej plochy, vďaka ktorému si ľahšie všimnete všetky nečistoty. K dispozícii je aj flexibilná hadica pre zvlášť neprístupné miesta. Medzi príslušenstvo vysávača Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL sa zaraďuje aj nadstavec na čalúnenie a tiež štrbinový nadstavec. Hmotnosť vysávača je len 1,1 kg a ľahko sa ovláda iba jedným tlačidlom. Batéria vysávača vydrží na jedno nabitie, podľa zvolenej rýchlosti, 20 až 33 minút.

Tyčový akumulátorový vysávač Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL s bohatým príslušenstvom

Vďaka bezdrôtovému ručnému a tyčovému vysávaču Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL vám stačí len jedno zariadenie na obe funkcie – funguje ako bezdrôtový tyčový, tak aj ako praktický ručný vysávač. V balení nájdete dve hlavice so zvláštnymi motorizovanými kefami, s ktorými zvládnete upratovanie kobercov a napríklad aj dlažby. Zatiaľ čo jedna z kief je prispôsobená na čistenie kobercov vrátane tých s vyšším vlasom, a odstraňovanie zvieracích chlpov, tá druhá rýchlo a efektívne vysaje tvrdšie podlahy. Vďaka statickej elektrine totiž zachytí aj tie najjemnejšie častice prachu. Súčasťou balenia vysávača Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL je okrem toho nadstavec na čalúnené povrchy aj štrbinový nástavec, s ktorého pomocou sa dostanete aj do ťažko prístupných priestorov.

Rýchle a pohodlné upratovanie s vysávačom Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL

Tyčový batériový vysávač Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL beží na nabíjaciu batériu, takže pri vysávaní nemusíte byť obmedzení dĺžkou kábla. Priložený kábel tak využijete len na nabíjanie, pričom na jedno nabitie vydrží zariadenie fungovať až 33 minút. Obe hlavice na vysávanie sú osadené LED svetlom, ktoré osvetľuje vysávanú plochu a lepšie vďaka nemu uvidíte aj prípadné skryté nečistoty. Veľkou výhodou vysávača Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL je aj minimálna hmotnosť len 1,1 kg, takže upratovanie môže byť ešte jednoduchšie. A keď vysávač zložíte do skladovacej polohy, schováte ho pokojne aj do skrine, pretože nezaberá takmer žiadne miesto.

Intuitívne ovládanie a ľahká údržba vysávača Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL

Práca s vysávačom Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL je veľmi jednoduchá. Stačí k jeho základnej jednotke pripojiť vybraný nadstavec a potom tyčový akumulátorový vysávač zapnúť jediným tlačidlom, ktorým si zároveň vyberiete aj z dvoch dostupných rýchlostí. V balení dostanete aj praktický držiak, na ktorý je možné umiestniť všetky nadstavce; tie tak budú vždy ľahko poruke. Benefitom vysávača Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL je aj jednoduché a hygienické čistenie nádoby na nečistoty a jej údržba. Akonáhle skončíte s upratovaním, vyprázdnite nádobu po stlačení jediného tlačidla priamo do odpadkového koša. Potom už stačí len očistiť filter suchou handričkou.

Tyčový vysávač Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL Pet aku

Tyčový batériový vysávač Lauben Stick so systémom 2 v 1

Tyčový batériový vysávač Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL funguje ako bezdrôtový tyčový a zároveň ako praktický ručný vysávač.

Tyčový vysávač Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL Pet aku

Nízka hmotnosť 1,1 kg

Nízka hmotnosť znamená jednoduchú manipuláciu s vysávačom Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL, bez zbytočnej námahy.

Tyčový vysávač Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL Pet aku

Dobre riešený systém filtrov vysávača

Vďaka HEPA filtru a umývateľnému filtru je tyčový akumulátorový vysávač Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL vhodný aj do domácností s alergikmi, alebo domácimi zvieratami.

Tyčový vysávač Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL Pet aku

Optimalizácia spotreby tyčového vysávača

Spotreba vysávača Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL je optimalizovaná na 140 W, takže dlhšie vydrží a je menej hlučný.

Tyčový vysávač Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL Pet aku

Praktické LED osvetlenie

Vďaka LED osvetleniu oboch hlavíc na vysávanie, ktoré osvetľuje vysávanú plochu, budete počas upratovania s vysávačom Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL lepšie vidieť aj na prípadné skryté nečistoty.

Tyčový vysávač Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL Pet aku

Jednoduchá údržba vysávača Lauben

Nádobu na nečistoty vyčistíte ľahko, rýchlo a navyše hygienicky. Jednoducho stlačíte tlačidlo a vyprázdnite ju do koša. Filter potom očistíte suchou handričkou.

Tyčový vysávač Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL Pet aku

Hlavica s kefou na koberce

V balení vysávača Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL nájdete aj špecializovanú hlavicu so špeciálnou motorizovanou kefou na koberce, vrátane tých s vyšším vlasom. Efektívna je aj pri zbieraní napríklad zvieracích chlpov.

Tyčový vysávač Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL Pet aku

Hlavica so špeciálnou kefou na tvrdé podlahy

Druhá zo špecializovaných hlavíc s motorizovanou kefou je určená na tvrdé podlahy a má jemnejšie štetiny na odstraňovanie statického prachu.

Tyčový vysávač Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL Pet aku

Pružná hadica vysávača Lauben Stick Vacuum

Tyčový batériový vysávač Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL je vybavený aj pružnou, flexibilnou hadicou, ktorou vyčistíte aj horšie prístupné priestory.

Tyčový vysávač Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL Pet aku

Praktický stojan

Je tiež súčasťou príslušenstva vysávača Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL – vďaka nemu budete mať všetky nadstavce vždy poruke.

Tyčový vysávač Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL Pet aku

Jednoduché skladovanie vysávača Lauben Stick Vacuum

Akonáhle tyčový akumulátorový vysávač Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL zložíte, bude skladný a zmestí sa tak napríklad aj pod schody, alebo do skrine.

Tyčový vysávač Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL Pet aku

Vydrží 20 – 33 minút na jedno nabitie

Akumulátor vysávača Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL dokáže na jedno nabitie bežať buď 20 minút pri vyššej rýchlosti, alebo 33 minút pri štandardnom výkone.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre alergikov, Na zvieracie chlpy
Typ upratovania Suché čistenie

Vlastnosti

Materiál trubice Kov
Vlastnosti LED displej, LED osvetlenie, Parkovacia poloha pre podlahovú hubicu

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba chodu 33 min
Kapacita batérie 2 200 mAh
Napätie batérie 12 V

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, 2 v 1

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na čalúnenie, Štrbinová
Nabíjacia výbava Akumulátor, Nabíjací adaptér
Násada Hadica
Kefy Na zvieracie chlpy, Motorizovaná

Filtre

Typ filtra HEPA filter, Umývateľný filter

Rozmery a hmotnosť

Šírka 11 cm
Výška 110 cm
Hĺbka 20 cm
Hmotnosť 2,2 kg

Farba

Farba Modrá
Kód:  LAUTV340
Produktové číslo:  4260645680340

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19