Obnoviť stránku

Lauben Stick Blender 800WT

4,4 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lauben Stick Blender 800WT

Lauben Stick Blender 800WT – na vytvorenie tisícok receptov vám bude stačiť jediný prístroj

S tyčovým mixérom prémiovej značky Lauben nepotrebujete v kuchyni ďalšiu ruku, ani keď chystáte slávnostné štvorchodové menu. S robustným a výkonným mixérom so šiestimi rýchlosťami a funkciou TURBO vytvoríte dokonale hladké zeleninové pyré, vyšľaháte pevný sneh z bielkov, nasekáte orechy do dezertu, pripravíte nadýchanú zemiakovú kašu alebo krémové polievky a omáčky. Mixér poháňa silný motor s výkonom 800 W, takže si bez problémov poradí napríklad aj s ľadom do koktailov. Na výber máte z dvoch farebných variantov, obidva sú vypracované v elegantnom a zároveň funkčnom dizajne, o ktorom svedčí prestížne ocenenie IF Design. Mixér je robustný a vďaka ergonomickému tvarovaniu a protišmykovej úprave sa dobre drží. So špeciálnym anti-splash tvarom mixovacej hlavice sa nemusíte báť rozstreknutia mixovaných potravín, takže môžete pracovať bez obáv o kuchynskú maľovku. Súčasťou mixéra sú dve mixovacie nádoby s protišmykovým dnom, sekacia nádoba a niekoľko nadstavcov vrátane šľahacej metly alebo špeciálneho nadstavca na prípravu dokonalej zemiakovej kaše. Všetky nadstavce jednoducho uložíte do skladovacieho stojana, ktorý je súčasťou balenia. S tyčovým mixérom Lauben zvládnete aj náročnejšie kuchárske techniky v priebehu niekoľkých minút. Jednotlivé nadstavce aj nádoby možno navyše umývať v umývačke riadu, takže ušetríte ešte viac času.

Silný a multifunkčný tyčový mixér Lauben

Tyčový mixér Lauben Stick Blender 800WT splní v kuchyni aj tie najnáročnejšie požiadavky. Vďaka motoru s výkonom 800 W a titánovým čepeliam sa nezastaví ani pred tvrdou zeleninou, ktorú potrebujete rozmixovať na hladké pyré. Na výber máte zo 6 rýchlostí a niekoľkých nadstavcov, s ktorými vytvoríte takmer čokoľvek, na čo máte chuť. Od krémových polievok a omáčok až po dokonale vláčnu zemiakovú kašu. Mixér si však poradí aj s nasekaním orechov do bábovky alebo drvením ľadu do domácich koktailov. So šľahacou metlou vykúzlite úplne pevný sneh z bielkov ako mávnutím kúzelnej paličky.

Anti-splash dizajn

Ovládanie tyčového mixéra zvládne úplne každý. Na výber máte zo 6 rýchlostí, samozrejmosťou je aj funkcia TURBO. Mixovací nadstavec má extra dlhú nohu, takže môžete bez problémov mixovať aj horúce ingrediencie. Všetci poznáte situáciu, keď mixované ingrediencie z nádoby vystreknú a vy nielenže prídete o polievku na večeru, ale navyše môžete znova maľovať kuchyňu. S naším mixérom sa vám toto nestane, pretože sme hlavicu vytvarovali tak, aby k nechcenému rozstreknutiu potravín nedošlo. V priebehu domáceho večierka teda nemusíte obliekať zásteru ani pri výrobe koktailov pre hostí. Iste vás tiež poteší, že všetky nadstavce možno umývať v umývačke riadu.

Prémiový dizajn bez kompromisov

Lauben Stick Blender je príkladom dômyselnej kombinácie funkčného a štýlového dizajnu, za ktorý mu právom patrí prestížne ocenenie IF Design. Nielenže dobre vyzerá, ale vďaka ergonomickému tvaru a protišmykovej úprave sa s ním veľmi ľahko manipuluje a dobre sa drží. Telo mixéra je zároveň dostatočne robustné, takže nad ním máte absolútnu kontrolu. Oceníte aj praktický stojan, do ktorého umiestnite všetky nadstavce. Mixér vám v kuchyni nebude zaberať veľa miesta a vaše kuchynské skrinky zostanú upratané. Na výber máte z dvoch farebných variantov.

Obsah balenia mixéra Lauben Stick Blender 800WT

  • Mixovací nadstavec – základný mixovací nadstavec je robustný a vďaka ergonomickému tvarovaniu a protišmykovej úprave sa dobre drží. Tvarovaná hlavica mixéra bráni rozstreknutiu mixovaných potravín, takže môžete bez obáv pracovať bez zástery. Na mixovanie môžete využiť jednu z mixovacích nádob s protišmykovým dnom, ktoré sú súčasťou balenia. Tento nadstavec je ideálny na prípravu zeleninového pyré, omáčok, krémových polievok alebo mliečnych koktailov.
  • Nadstavec na zemiakovú kašu – s týmto nadstavcom dosiahnete dokonalé výsledky pri príprave zemiakovej kaše. Pri použití klasického nadstavca máva kaša nevábnu lepidlovú konzistenciu, to sa vám s týmto nadstavcom nestane. Kaša bude vždy dokonale vláčna. Stačí zemiaky nakrájať na malé kúsky, pridať smotanu a maslo a stlačiť tlačidlo.
  • Sekáčik – sekáčik bude vašim obľúbeným pomocníkom. Poradí si s drvením ľadu, nasekaním orechov, byliniek či čerstvej zeleniny. Cibuľu s ním nakrájate nadrobno za chvíľku. Ušetríte tak veľa času a špinavého riadu.
  • Metla/Šľahač – šľahací nadstavec vám uľahčí prácu hlavne pri pečení. Tuhý vaječný sneh vám už nikdy nebude stáť v ceste za dokonalým múčnikom. S týmto nadstavcom vykúzlite množstvo dezertov od čokoládovej peny po snehové pusinky.
  • Stojan – súčasťou balenia je praktický stojan, ktorý oceníte najmä vtedy, ak vládne vo vašej kuchyni poriadok. Do stojana ľahko umiestnite všetky nadstavce a súčiastky mixéra a uložíte ho do kuchynskej skrinky či necháte na linke ako ozdobu.
  • Mixovacia nádoba 1 000 ml s vekom – pridali sme na nádobu veko, aby vám lepšie slúžila na krátkodobé uchovanie pokrmov, tiež má ergonomické držadlo a nalievaciu hubicu.
  • Mixovacia nádoba 600 ml ˆ– menšia nádoba na ľahšiu manipuláciu, ergonomické držadlo a hubica.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Príkon 800 W
Počet rýchlostí 6
Funkcie Mixovanie, Sekanie, Šľahanie
Vlastnosti Turbo tlačidlo, Regulácia otáčok, Príslušenstvo vhodné do umývačky
Objem nádoby 1 000 l
Materiál nádoby Plast
Dĺžka kábla 1,2 m

Príslušenstvo

Príslušenstvo Základňa, Tyčový nadstavec, Šľahacie metly, Nádoba na mixovanie

Vlastnosti

Funkcie Sekanie, Mixovanie
Počet nožov mixéra 1
Vlastnosti Nadstavce vhodné do umývačky, Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo, Turbo rýchlosť
Materiál nohy Nerez

Rýchlosť

Počet rýchlostí 6
Kód:  LAURM203
Produktové číslo:  800WT

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06