Obnoviť stránku

Lauben Handheld Steam Iron 1950BC

4,3 31 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
69,90 €

Lauben Handheld Steam Iron 1950BC

Lauben Handheld Steam Iron 1950BC – to je perfektný výsledok s minimálnym úsilím

Oblečenie prežehlené rýchlosťou blesku a s minimálnym úsilím vám klasická doska a žehlička nedoprajú. Preto prichádza naparovač odevov Lauben Handheld Steam Iron 1950BC. So svojimi kompaktnými rozmermi sa stáva aj skvelý spoločník na cestách. Na akciu je vďaka technológii FastHeat® pripravený už do 20 sekúnd od zapnutia. Oblečenie nemusí nutne visieť, s technológiou HorizIron® vyžehlíte všetko aj vodorovne, bez ramienka. Naparovač si dokonale poradí aj s veľkými plochami a v spojení s dezinfekciou povrchov horúcou parou sa skvele hodí na závesy či čalúnenie. Horúca para zneškodní baktérie a zápach lepšie ako akékoľvek prípravky. Bezpečné je tiež ošetrenie chúlostivých tkanín, keramická žehliaca plocha je k nim šetrná. Šikovné sú doplnky v podobe nasadzovacej kefy, ktorá slúži na odstránenie nečistôt a hrčiek, a teplovzdorný dustbag na bezpečné a ľahké skladovanie naparovača.



Moderné technológie pre rýchlosť a efektivitu

Nahradenie klasickej žehličky prístrojom Lauben Handheld Steam Iron 1950BC je efektívne v mnohých ohľadoch. Horúca para dezinfikuje povrchy a bojuje tak efektívne s baktériami a zápachom. Tento spôsob ošetrenia tkanín sa hodí aj na žehlenie závesov či oživenie čalúnenia - pomocníkom pri tom bude nasadzovacia kefa, ktorá je súčasťou balenia. Keď sa ponáhľate, funkcia Dry Ironing si v okamihu poradí s úpravou odevu aj nasucho. Žehliaca plocha do špicazaisťuje, aby ste sa dostali aj na zle dostupné miesta, ako je golier či priestor medzi gombíkmi.

S naparovačom Lauben Handheld Steam Iron 1950BC aj na cestách ako zo škatuľky

Kompaktný dizajn umožňuje bez problémov vziať naparovač Lauben Handheld Steam Iron 1950BC aj na cesty. Vďaka technológii FastHeat® je prístroj schopný pracovať už do 20 sekúnd od zapnutia. Že nemáte poruke ramienko? Nevadí, technológia HorizIron® si poradí s horizontálnym naparovaním či žehlením nasucho.

Luxusný a kompaktný dizajn naparovača odevov Lauben Handheld Steam Iron 1950BC

K prednostiam naparovača odevov Lauben Handheld Steam Iron 1950BC patrí funkčnosť aj prémiový dizajn. Luxusný vzhľad mu dodáva matný čierny povrch s keramickou žehliacou plochou do špica, ktorá sa hodí aj na chúlostivé tkaniny. Kompaktné rozmery prístroja ocenia určite ľudia cestujúci častejšie. Bezpečné uloženie zaisťuje teplovzdorný dustbag. Pripravenosť prístroja na použitie signalizuje zabudovaná LEDková dióda.


Vertikálne aj horizontálne žehlenie

Ak nemáte práve poruke ramienko alebo plocha, ktorú treba vyžehliť, má väčšie rozmery, prichádza na scénu technológia HorizIron® umožňujúca horizontálne žehlenie, napríklad na posteli či na väčšej ploche na podlahe. Perfektné výsledky prináša aj horizontálne naparovanie.

Rýchly štart vďaka technológii FastHeat®

Prečo strácať čas žehlením, keď sa to dá vyriešiť rýchlo a efektívne. Technológia FastHeat® zaisťuje, že naparovač Lauben Handheld Steam Iron 1950BC je pripravený na prácu už do 20 sekúnd od zapnutia.

Keramická žehliaca plocha naparovača Lauben Handheld Steam Iron 1950BC

Tento druh žehliacej plochy je maximálne šetrný aj k delikátnym tkaninám. Chráni tiež pred spálením, pretože pri odložení sa žehliaca plocha automaticky zdvihne.

Šnúra dlhá 3 m

Prístroj Lauben Handheld Steam Iron 1950BC je vybavený šnúrou s dĺžkou 3 m, ktorá umožňuje pohodlné žehlenie aj väčšej plochy vrátane závesov.

Kompaktný a výkonný naparovač odevov Lauben Handheld Steam Iron 1950BC

Naparovač odevov Lauben Handheld Steam Iron 1950BC sa honosí silným výkonom, 1 950 W a vďaka jeho kompaktným rozmerom ho možno vziať pohodlne aj na cesty.

Teplovzdorný obal

Teplovzdorný obal, ktorý je súčasťou balenia, umožňuje uskladniť naparovač Lauben Handheld Steam Iron 1950BC ihneď po použití a bez čakania na vychladnutie. Skladovanie je tak jednoduché a bezpečné.

Prídavná kefa v balení

Súčasťou balenia naparovača odevov Lauben Handheld Steam Iron 1950BC je tiež nasadzovacia kefa, ktorou ľahko odstránite nečistoty a hrčky z čalúnenia a hrubších tkanín.

Funkcia Dry Ironing

Horizontálne suché žehlenie nevyžaduje vypúšťanie pary a nahrádza klasickú žehličku.


Automatické vypnutie naparovača Lauben

Už sa nemusíte celý deň trápiť myšlienkou, či ste vypli žehličku. Ak nie je naparovač Lauben Handheld Steam Iron 1950BC vypnutý, urobí tak po 8 minútach sám, takže môžete byť pokojní.

Prémiový dizajn

Keramická žehliaca plocha do špica dokonale ladí s matným čiernym povrchom a zároveň je veľmi praktická. Špic umožňuje, aby ste sa ľahko dostali medzi gombíky aj ku golieru.

Automatický aj ručný režim

Stlačením aretačného tlačidla spustíte nepretržité vypúšťanie pary.

Na všetky druhy látok

S naparovačom Lauben Handheld Steam Iron 1950BC udržíte svieže a hladké odevy, čalúnenie, závesy aj ďalšie textílie v domácnosti.


Sterilizácia a úspora vody a elektriny

Naparovač odevov Lauben Handheld Steam Iron 1950BC v sebe kombinuje silu pary s výkonom žehličky, takže v okamihu vyhladí záhyby na oblečení či čalúnení pri súčasnej likvidácii až 99,9 % baktérií. Aj viackrát nosené oblečenie zbaví zápachu a oživí ho, takže nemusíte tak často prať. K tomu všetkému využíva čistú vodu bez chemikálií.


Parametre a špecifikácia

Typ žehličky

Typ žehličky Parný naparovač
Typ naparovania Vertikálne

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie Rýchle nahriatie
Ďalšie funkcie Cestovná verzia
Bezpečnostné prvky Automatické vypnutie

Tech. špecifikácia

Príkon 1 950 W
Parný výkon 30 g/min
Materiál žehliacej plochy Keramika

Rozmery a objem

Objem nádržky 170 ml
Dĺžka kábla 3 m

Farba

Farba Čierna

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  LAUNO906
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LBNHSI1950BC

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03