Obnoviť stránku

Lauben 4 Slice Toaster 1500BC

3,8 4 hodnotení
Kúpiť s kódom ALZADNI10
Kód bude uplatnený automaticky.
62,91 €
Garancia najlepšej ceny
69,90 €

Lauben 4 Slice Toaster 1500BC

Začnite deň chrumkavými raňajkami s hriankovačom Lauben 1500BC

Pripravte pre seba aj svoju rodinu chutné a chrumkavé pečivo behom chvíle v hriankovači Lauben 4 Slice Toaster 1500BC. Vďaka 4 slotom na toastový chlieb rýchlo opečie pečivo, takže všetci môžu začať jesť spoločne. Pomocou dvoch mriežok, ktoré sú súčasťou balenia, môžete bez problémov opekaťaj ďalšie pečivo. Vybrať si môžete celkom zo 6 intenzít opekania, na prípravu pečiva presne tak, ako ho máte radi. Lauben 4 Slice Toaster 1500BC je vybavený funkciou rozmrazovania pečiva aj opätovného ohrevu. Ak vám pripadá, že sa pečivo pripeká, môžete ohrev ihneď zastaviť manuálnym ukončenímopekania. Naspodku hriankovača Lauben 4 Slice Toaster 1500BC je umiestnený vyberateľný podnos na omrvinky, ktorý ľahko vysuniete a vysypete. Prívodný kábel zariadenia je možné jednoducho uschovať do dna základne, takže vám nebude na kuchynskej linke prekážať. Hriankovač Lauben 1500BC tvorípodarený dizajnový pár s rýchlovarnou kanvicou Lauben Kettle 17BC.

Pripravte za okamih raňajky pre celú rodinu

Začnite svoj deň lahodnými raňajkami, alebo si nachystajte chutnú desiatu. Hriankovač Lauben 4 Slice Toaster 1500BC zvládne pripraviť chrumkavé pečivo pre všetkých členov domácnosti. Zariadenie totiž vie pripraviť naraz toasty v štyroch slotoch a na dvoch ohrievacích mriežkach, ktoré súsúčasťou balenia. Na nich môžete napríklad opiecť croissanty alebo iné pečivo. Na prípravu hrianok podľa svojich preferencií si môžete vybrať jeden zo 6 stupňov intenzity. Lauben 4 Slice Toaster 1500BC disponuje manuálnou funkciou okamžitého ukončenia.

Lauben 4 Slice Toaster ponúkne viac funkcií v jednom zariadení

Hriankovač sa neobmedzuje iba na prípravu hrianok, ale môžete na ňom ohrievať aj iné pečivo. Vďaka funkcii pre mrazené pečivo si môžete jednoducho pripraviť pečivo vytiahnuté z mrazničky. Lauben 4 Slice Toaster 1500BC disponuje funkciou opätovného ohrevu, takže ani oneskorenci neprídu o svojteplý, chrumkavý toast. Naspodku hriankovača Lauben 4 Slice Toaster 1500BC je umiestnený vyberateľný podnos, do ktorého padajú omrvinky z pečiva.

Neoceniteľný pomocník do kuchyne v prémiovom vyhotovení

Hriankovač Lauben 4 Slice Toaster 1500BC je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a tvorí perfektný pár s rýchlovarnou kanvicou Lauben Kettle 17BC. Pomocou hriankovača si pripravíte nielen lahodné raňajky, ale aj obohatíte svoju kuchyňu skvostným dizajnovým prvkom.Kábel hriankovača Lauben môžete ľahko skryť do dna základne, takže vám nebude prekážať, keď ho nebudete potrebovať.

Kľúčové vlastnosti hriankovača Lauben 4 Slice Toaster 1500BC

  • Hriankovač má 4 sloty na prípravu toastov
  • Výber zo 6 intenzít opekania
  • Súčasťou balenia 2 mriežky na ohrievanie alebo opekanie pečiva
  • Funkcia rozmrazenia mrazeného pečiva
  • Opekanie je možné okamžite manuálne ukončiť
  • Funkcia opätovného ohriatia pečiva
  • Lauben 4 Slice Toaster 1500BC má vyberateľný podnos na omrvinky zaisťujúci jednoduchú údržbu
  • Prémiové vyhotovenie z nehrdzavejúcej ocele
  • Prívodný kábel hriankovača je možné ľahko uschovať do špeciálneho priestoru na dne základne
  • Protišmykové nôžky zabránia pohybu hriankovača po kuchynskej linke alebo stole
  • Lauben 4 Slice Toaster 1500BC sa automaticky vypne po dosiahnutí zvoleného stupňa prepečenia
  • Hriankovač tvorí štýlový raňajkový set s rýchlovarnou kanvicou Lauben v rovnakom dizajne

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 1 500 W
Materiál Nerez, Plast
Počet hrianok 4

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie Regulácia opekania, Funkcia opätovného ohrevu, Rozmrazovanie, Tlačidlo okamžitého ukončenia, Automatické vypnutie, Centrovanie, Rozpekač
Príslušenstvo Vyberateľná miska na omrvinky, Nadstavec na zapekanie pečiva

Farba

Farba Čierna

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  LAUTO033
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LBN4ST1500BC

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17