Obnoviť stránku

Logitech G5 Laser Mouse Dark Blue

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Logitech G5 Laser Mouse Dark Blue

Špeciálna edícia špičkovej myši v temne modrej farbe s laserovým senzorom a vysokou citlivosťou až 2000 DPI, ktorá je ideálna pre prácu s grafikou alebo pre počítačové hráčov.Vylepšená ergonómia myši zabezpečí pohodlnú prácu a ani pri dlhšom používaní Vám nehrozí bolesť zápästia.K dispozícii má päť tlačidiel a rolovacie koliesko, ktoré možno samozrejme naprogramovať podľa potreby.Rozlíšenie snímača je možné ľahko meniť pomocou tlačidla priamo na myši, takže nie je potrebný žiaden špeciálny softvér.
Myš je veľmi ľahká a jej váha nemusí vyhovovať všetkým.Preto ponúka možnosť pridania závažia a každý si ju tak môže prispôsobiť hmotnosť podľa seba (až o 38 gramov).To ocenia hlavne hráči počítačových hier, ktorí si tak môžu vybrať medzi rychlostí alebo presnosťou pohybu.Myš disponuje polytetrafluóroetylénové spodnou stranou, ktorá zaisťuje dokonale plynulý pohyb.
Parametre a špecifikácie:
Snímací technológie:Laser
Rozlíšenie:2000, 800, 400 DPI
Rýchlosť spracovania obrazu:6,4 Mpx / s
Akcelerácia:Až 20 G
Pripojenie:USB
Hmotnosť:116 g
Obsah balenia:
Myš
Prídavné závažia a cartridge
CD so softvérom a ovládačmi
Inštalačná príručka
Kód:  MG127w
Produktové číslo:  910-000094

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16