Obnoviť stránku

LAMAX T4

2,1 10 hodnotení
Kúpiť s kódom ALZADNI20
Kód bude uplatnený automaticky.
45,99 €
57,49 €

LAMAX T4

Kamera do auta LAMAX T4 – ochráni začiatočníkov aj matadorov

Či už na tachometri točíte druhý milión alebo si na auto stále radšej lepíte „Z“ v krúžku, LAMAX T4 vám dokáže dodať pokoj a istotu za volantom. Kamera dostala do vienka vylepšené kľúčové funkcie vrátane ostrého Full HD videa, ktoré zachytí ŠPZ a ďalšie dôležité detaily, a to cez deň aj v noci. Vďaka kompaktnému a nenápadnému dizajnu kamera LAMAX T4 takmer nebude vidieť a superkondenzátor rieši problémy so životnosťou batérie. Kameru jednoducho zacvaknite do magnetického držiaka, ktorý ju podrží aj na rozbitých cestách, a vydajte sa na cestu s pokojom v duši.

Už žiadne „kto za to môže“

Kto je vinníkom búračky? Na túto otázku často odpovie práve kamera do auta. Kamera LAMAX T4 natočí všetko, čo sa deje pred vašim vozidlom. Full HD rozlíšenie znamená jasnú čitateľnosť ŠPZ, a tak môže byť váš záznam nezvratným dôkazom. Vďaka objektívu s uhlom záberu 140° vidí kamera aj dostatočne do boku, takže dokážete identifikovať vozidlo, ktoré vám napríklad nedalo prednosť. Video je navyše dokonaleplynulé vďaka 30 snímkam za sekundu.

Bez baterky a bez nechcenej pozornosti

Najslabším článkom autokamier sú obvykle batérie. Tým robia najväčšie problémy predovšetkým extrémne výkyvy teplôt, a to na obe strany. Pri modeli LAMAX T4 je však batéria nahradená moderným superkondenzátorom, ktorému nevadia zmeny počasia ani neustále zapojenie. Okrem toho má niekoľkonásobne vyššiu životnosť. Navyše je menšia a vďaka tomu je kamera kompaktnejšia a nenápadnejšia. Zmestí sa bezproblémov za spätné zrkadlo či k hornému okraju čelného skla. Konštrukcia kamery LAMAX T4 nie je vhodná na kolmé sklá autobusov či nákladiakov, ale na osobné autá je naopak ako stvorená.

Kamera LAMAX T4 je držiak na slovenské cesty

Kamere LAMAX T4 nerobia problém ani rozbité cesty. Vďaka novému magnetickému držiaku sedí na svojom mieste ako pribitá. Súčasťou držiaka je aj zarážka, ktorá slúži ako poistka napríklad na prípad, že vojdete do výmoľu. Svoju jazdu si môžete prezrieť na 1,5“ displeji, na ktorom sú zmeny nastavenia aj sledovania záznamov hračkou. Ako voliteľné príslušenstvo kúpite aj GPS modul, ktorý do videa pridá užitočné dáta na účely prípadného sporu.

Kamera do auta LAMAX T4

Kamera LAMAX T4 využíva superkondenzátor

Superkondenzátor sa v porovnaní s klasickou batériou dokáže lepšie vyrovnať s extrémnymi výkyvmi teplôt a zároveň má niekoľkonásobne vyššiu životnosť.

Kamera do auta LAMAX T4

Vylepšený magnetický držiak

Vylepšený držiak disponuje silným magnetom a zarážkou, čo znamená, že sa nielen rýchlo inštaluje, ale zároveň je aj čo možno najbezpečnejšie. Kamera bude v držiaku dobre držať aj na rozbitej ceste.

Kamera do auta LAMAX T4

Doplnková GPS

Ako voliteľné príslušenstvo si môžete dokúpiť GPS modul, ktorý vhodne dopĺňa dôkazný materiál. Vie zaznamenávať polohu aj aktuálnu rýchlosť vozidla, takže nebudú spory o tom, či ste práve išli alebo nejazdili podľa predpisov.

Kamera do auta LAMAX T4

Kamera podporuje až 64 GB karty

Napriek tomu, že sa staré a nepotrebné videozáznamy mažú automaticky, karta s veľkou kapacitou sa určite hodí.

Kamera do auta LAMAX T4

Intuitívne ovládanie cez 1,5“ displej

České menu kamery môžete ovládať cez jasný IPS displej s 1,5“ uhlopriečkou a 4 tlačidlami. Je to úplne jednoduché a zvládne to každý.

Kamera do auta LAMAX T4

Adaptér s extra USB

Súčasťou balenia je aj adaptér do autozapaľovača, ktorý disponuje USB portom navyše, takže si súčasne s kamerou nabijete napríklad smartfón.

Kamera do auta LAMAX T4

Ovládanie v slovenčine

Menu kamery LAMAX T4 je k dispozícii kompletne v slovenčine, ale aj v ďalších jazykoch, to na prípad, že by ste auto požičiavali napríklad známemu zo zahraničia.

Kamera do auta LAMAX T4

Kamera LAMAX T4 točí Full HD video

Vysoké rozlíšenie videa znamená, že na výslednom zázname z kamery LAMAX T4 rozpoznáte napríklad ŠPZ okolo idúcich áut, dopravné značky a podobne. Vďaka tomu je možné video použiť ako dôkazový materiál.

Kamera do auta LAMAX T4

Kamera s funkciou WDR

WDR čiže široký dynamický rozsah zlepšuje kvalitu videa vtedy, keď sa pri jazde ostro strieda svetlo a tieň. Svetlá protiidúceho auta alebo výjazd z tunela tak nebudú pre kameru LAMAX T4 žiadny problém.

Kamera do auta LAMAX T4

Kamera LAMAX T4 má G-senzor

Vysoko-citlivý G-senzor dokáže detegovať prípadný náraz a ochrániť video v kamere LAMAX T4 proti prípadnému prepísaniu. Vďaka tomu neprídete o dôkazy.

Kamera do auta LAMAX T4

140° uhol záberu

Objektív kamery do auta LAMAX dokáže zabrať 140° uhol záberu, čo je dosť ako na záznam toho, čo sa deje vo vašom pruhu, tak aj na záznam situácie v protismere aj v priľahlom okolí. Predmety na zázname kamery LAMAX T4 zároveň nie sú deformované.

Kamera do auta LAMAX T4

Nahrávanie do slučky

Autokamera LAMAX T4 za vás zaistí dostatok miesta na pamäťovej karte a videá tak nahráva do slučky. Najstaršie videá, ktoré neuzamknete ako potrebné, sa tak pri naplnení kapacity karty automaticky zmažú.

Obsah balenia kamery do auta LAMAX T4

  • Autokamera LAMAX T4
  • Magnetický 3M držiak
  • Adaptér do autozapaľovača s extra USB portom
  • Dátový mini USB kábel
  • Náhradná 3M nálepka na držiak
  • Návod


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Rozhranie USB 2.0

Obsah balenia

Obsah balenia Používateľská príručka, USB kábel, Nabíjačka do auta, Držiak

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty micro SD, micro SDHC, micro SDXC
Podporované video formáty Mov
Max. veľkosť SD karty 64 GB

Hlavný

Uhol záberu 140 °
Uhlopriečka displeja 1,5 "

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa Full HD (1920×1080)
Ozvučenie videa Stereo

Typ a funkcie

Typ Profesionálny, Do auta
Funkcie Magnetický držiak, Akumulátorové napájanie, Nahrávanie v slučke, Automatické spustenie, G-senzor

Batéria

Typ napájania Akumulátor
Kapacita batérie 200 mAh
Kód:  LMA002b2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LMXT4
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09