Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LAMAX T10 4K GPS (s hlásením radarov)

4,2 73 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
128,90 €

LAMAX T10 4K GPS (s hlásením radarov)

LAMAX T10 4K GPS (s hlásením radarov)
4K ochrana pred spormi i radarmi

Nenechajte sa na ceste nepríjemne prekvapiť. Videozáznam jazdy patrí k najlepším dôkazom pri nehodách a sporoch. Kameru LAMAX T10 v priebehu sekundy pripravíte na jazdu upevnením do magnetického držiaka. Celú cestu vám zaznamená v rozlíšení 4K a navyše vás bude v predstihu upozorňovať na rýchlostné radary.

Ostrejšia než zrak, vo dne i v noci

Na LAMAX T10 sa môžete spoľahnúť za každých okolností. Jasné slnko, tunel, šero ani tma s mihaním svetiel nepredstavujú pre jej špičkový snímač a optiku problém. Záznam v 4K so snímkovou frekvenciou 30 fps bude vždy zreteľný a neskreslený aj vďaka svetelnému širokouhlému objektívu s technológiu WDR, ktorá pomáha eliminovať oslnenie a odlesky. S uhlom záberu 170° kamera zaznamená dianie pred vozidlom v oboch smeroch aj okolo cesty.

Stop nečakaným pokutám

Vyhnite sa pokutám za porušenie predpisov – kamera vás upozorní na rýchlostné radary a úsekové meranie. Databáza meraných miest je priebežne aktualizovaná. Vstavaná GPS tiež umožňuje do záznamu z kamery LAMAX T10 4K GPS vkladať vodoznak s rýchlosťou jazdy ako dôkaz, že ste dodržali predpisy.

Bezpečnosť i komfort so zdokonaleným držiakom

Inovovaný magnetický držiak spája jednoduchosť použitia a absolútnu spoľahlivosť aj pri jazde cez výmole. Vďaka dvom magnetom sa kamera LAMAX T10 za jazdy ani nepohne, napriek tomu ju môžete nasadiť aj zložiť v priebehu sekundy. Bezpečnosť držiaka posilňuje bezpečnostná zarážka na tele kamery, do ktorej magnety zapadnú.

Veľký displej = pohodlné ovládanie kamery LAMAX T10 4K GPS

Autokamera LAMAX T10 4K GPS je vybavená vysoko jasným IPS displejom s uhlopriečkou 2,45“, na ktorom si môžete prehrávať videozáznamy a meniť nastavenie kamery. Celé používateľské prostredie je v českom jazyku a ovládanie štyrmi tlačidlami je úplne intuitívne. Ešte väčší komfort poskytuje ovládanie z mobilného telefónu cez WiFi.

Viac režimov, užitočné príslušenstvo

Kamera do auta LAMAX T10 štandardne podporuje rozlíšenie 4K, ale k dispozícii je aj Full HD pri 60 fps. To znamená, že kamera lepšie zachytí rýchly pohyb a záznam je možné spomaliť a prezrieť si detaily. Ku kamere LAMAX T10 4K GPS vám pribalíme aj napájací adaptér do auta s USB portom navyše na nabíjanie iného zariadenia a dômyselné príchytky, vďaka ktorým vám nebudú káble prekážať.

Majte oči i vzadu

Zvýšiť úroveň ochrany môžete rozšírením o zadnú kameru s Full HD záznamom, ktorá sa umiestňuje na zadné sklo, kam ju stačí prilepiť a káblom spojiť s kamerou LAMAX T10 4K GPS vpredu. Pri použití zadnej kamery sa zníži rozlíšenie prednej kamery na 2.5K, čo ale z hľadiska detailov v obraze úplne stačí.

Detailné 4K/30 FPS

Snímková frekvencia 30 fps zabezpečí, že kamera LAMAX T10 4K GPS zachytí aj rýchlo sa pohybujúce objekty nerozmazané, a rozlíšenie 4K poskytne mimoriadne detailný obraz.

Extra plynulé Full HD/60 FPS

Kamera LAMAX T10 4K GPS zvláda aj záznam vo FULL HD so snímkovou frekvenciou 60 FPS, pretože niekedy je lepšie namiesto maxima detailov zreteľne zaznamenať dynamickú dopravnú situáciu.

Ochrana pred radarmi

Kamera LAMAX T10 4K GPS vás dokáže v predstihu vizuálne aj akusticky upozorniť na rýchlostné radary vrátane úsekového merania, aby ste nemali zbytočne ťažkú nohu na plyne.

Širokouhlý 170° záber

Objektív s krátkou ohniskovou vzdialenosťou zabezpečí, že sa do záberu zmestí všetko dôležité – oba jazdné smery i okolie cesty.

Moderný kodek H.265

Kamera LAMAX T10 4K GPS zaznamenáva video pomocou moderného úsporného kodeku H.265, ktorý dokáže video viac komprimovať bez straty kvality. Dokáže preto na pamäťovú kartu uložiť väčšiu celkovú dĺžku záznamu. Na nižšie rozlíšenie slúži kodek H.264.

Podpora až 128 GB karty

Kamera LAMAX T10 4K GPS automaticky prepisuje staré záznamy, takže sa v nej miesto nikdy neminie, ale nie je od veci mať uložené z cesty čo najviac. Pribalíme vám aj čítačku pamäťových kariet na prenos súborov do počítača.

Zdokonalený magnetický držiak

O bezpečné upevnenie kamery LAMAX T10 sa starajú dva magnety a zarážka na jej tele. Výsledkom je pohodlná a zároveň bezpečná manipulácia.

Intuitívne ovládanie cez 2,45“ displej

Výborne čitateľný IPS displej s uhlopriečkou 2,45“ spolu so štyrmi tlačidlami uľahčuje ovládanie autokamery. Menu kamery LAMAX T10 4K GPS je úplne v českom jazyku.

Prídavná zadná kamera

Majte oči aj vzadu s doplnkovou Full HD kamerou, ktorú môžete k LAMAX T10 dokúpiť.

Ovládanie cez mobilnú aplikáciu

Kameru LAMAX T10 4K GPS môžete jednoducho ovládať aj z telefónu cez WiFi. Aplikácia zvládne aj sťahovanie nahrávok z kamery a úpravu jej nastavení.

Parkovací režim

Ak zaznamená kamera LAMAX T10 4K GPS otras, začne automaticky nahrávať, aj keď je auto odstavené na parkovisku.

Adaptér s extra USB

S kamerou LAMAX T10 4K GPS dostanete i adaptér do autozásuvky s USB portom navyše, napríklad na dobitie telefónu.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Rozhranie USB-C, Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie GPS

Obsah balenia

Obsah balenia Používateľská príručka, Napájací kábel/adaptér, Nabíjačka do auta, Držiak

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty micro SD, micro SDHC, micro SDXC
Podporované formáty JPEG
Podporované video formáty H.264, Mov
Max. veľkosť SD karty 128 GB

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 70 g
Šírka 7,4 cm
Výška 4,7 cm
Hĺbka 3,8 cm

Hlavný

Uhol záberu 170 °
Rozlíšenie snímača 16 Mpx
Uhlopriečka displeja 2,45 "

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa Ultra HD (3840×2160)
Ozvučenie videa Mono

Typ a funkcie

Typ Do auta, Do auta – duálny
Funkcie Magnetický držiak, Akumulátorové napájanie, GPS, Nahrávanie v slučke, Detekcia radarov, Automatické spustenie, Parkovací režim, G-senzor

Batéria

Typ napájania Akumulátor
Kapacita batérie 200 mAh
Kód:  LMAXT10a1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LMXT10
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16