Obnoviť stránku

LAMAX PartyBoomBox500

3,2 40 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
169,90 €

LAMAX PartyBoomBox500

Potrebujete ozvučiť svoju záhradnú oslavu, cvičiť s gitarou pripojenou k reproduktoru alebo by ste si len priali počúvať svoju obľúbenú hudbu naozaj nahlas a kvalitne? Potom je pre vás Bluetoothový reproduktor LAMAX PartyBoomBox500 ako stvorený. Vďaka veľkému výkonu, 500 W vás aj vašich hostí jeho zvuk ohromí. Nemusíte ťahať žiadne káble, reproduktor PartyBoomBox500 dokáže hrať aj bezdrôtovo a to až 24 hodín. S vodoodolným stupňom krytia IP54 ho budete môcť vziať von aj počas mierneho dažďa alebo ho bez obáv položiť do mokrej trávy. Okrem toho, že spustí hudbu takmer z čohokoľvek od flash disku USB až po karty SD, dokáže tiež prehrávať rádio vďaka tuneru FM. Súčasťou balenia je aj mikrofón, s ktorým si vychutnáte veľa zábavy pri karaoke alebo diaľkové ovládanie, vďaka ktorému nebudete musieť vstávať od stola, aby ste reproduktor LAMAX PartyBoomBox500 nastavili. Výsuvné kolieska aj rukoväť na pohodlnú manipuláciu z neho robí perfektného hudobného spoločníka na cesty.


Kľúčové vlastnosti Bluetooth reproduktora LAMAX PartyBoomBox500

  • Reproduktor s možnosťou bezdrôtového Bluetoothového 5.0 pripojenia až do 10 m
  • Nadchne vás svojím kvalitným zvukom a výkonom až 500 W
  • V prípade prehrávania cez batériu dokáže reproduktor LAMAX PartyBoomBox500 hrať až 24 hodín
  • Reproduktor spustí hudbu aj z flash disku USB či pamäťovej  karty SD
  • Prehrá aj FM stanice
  • Priamo na tele reproduktora LAMAX PartyBoomBox500 si budete môcť nastavovať basy a výšky
  • Zabudované LEDkové svetlá sa postarajú o tú pravú atmosféru
  • S diaľkovým ovládaním reproduktora nebudete musieť vstávať, aby ste znížili či zvýšili hlasitosť
  • S funkciou True Wireless Stereo budete môcť prepojiť aj dva reproduktory LAMAX PartyBoomBox na zabezpečenie stereo zvuku
  • Okrem bezdrôtového pripojenia tiež možnosť napojenia LAMAX PartyBoomBox500 cez audio kábel
  • Dobre poslúži tiež na pripojenie gitary, mixážneho pultu či mikrofónu, ktorý je súčasťou balenia
  • Reproduktor LAMAX je vybavený výsuvnými kolieskami a rukoväťou na jednoduchú manipuláciou
  • Vodoodolné krytie IP54 sa postará o bezpečie reproduktora LAMAX PartyBoomBox500 aj v prípade mierneho dažďa, nežiaduceho poliatia či rosy v tráve

S Bluetoothovým reproduktorom LAMAX PartyBoomBox500 vás nikto neprepočuje

Bluetooth reproduktor LAMAX PartyBoomBox500 vás úplne nadchne svojím kvalitným zvukom. Reproduktor sa postará o perfektné ozvučenie každej domácej párty, oslavy alebo záhradnej grilovačky. Reproduktor nerozhodí ani pár striekancov vody. Na batériu zvládne hrať až 24 hodín a pripája sa buď bezdrôtovo cez Bluetooth alebo klasickým audio káblom, a predovšetkým ho na kolieskach jednoducho kamkoľvek presuniete.

Počúvajte hudbu, ako sa vám páči

Bluetoothový reproduktor LAMAX PartyBoomBox500 poslúži rovnako dobre ako na počúvanie hudby, tak aj na doplnenie gitary alebo karaoke s pripojeným mikrofónom, ktorý je súčasťou balenia LAMAX PartyBoomBox500. S výkonom až 500 W si radšej dajte pozor na susedov, pretože táto párty bude veľmi nahlas. Bonusom reproduktora LAMAX PartyBoomBox500 je, že si budete môcť priamo na reproduktore nastaviť basy aj výšky podľa seba.

Bezdrôtovo s reproduktorom LAMAX PartyBoomBox500

Záleží len na vás, ako si všetko nastavíte. Pripojiť si LAMAX PartyBoomBox500 bezdrôtovo v maximálnej kvalite cez Bluetooth 5.0 alebo káblom, napríklad k mixážnemu pultu nebude žiadny problém. Prehrá takmer čokoľvek a odkiaľkoľvek - z flash disku USB alebo pamäťovej karty SD. Funkcia TWS umožňuje prepojiť až dva PartyBoomBoxy do sterea. Takto sa vám odvďačí citeľným nárastom výkonu. Ale aj s jedným reproduktorom LAMAX PartyBoomBox500 si hlasnú hudbu užijete dosýta.

Na cestách reproduktor LAMAX PartyBoomBox500 nezastaví ani nepriazeň počasia

Baviť sa môžete úplne kdekoľvek. Reproduktor LAMAX PartyBoomBox500 má výsuvnú rukoväť a kolieska, takže sa s ním ľahko manipuluje. Vďaka krytiu stupňa IP54 reproduktoru nevadí rosa v tráve, ľahká prehánka alebo nežiaduce poliatie. Na batériu zvládne hrať LAMAX PartyBoomBox500 až 24 hodín nepretržite bez dobíjania. LEDkové osvetlenie poslúži ako moderná verzia farebnej hudby. Keď vás omrzí vlastné rádio, budete si môcť tiež naladiť FM stanicu podľa chuti. A hlasitosť môžete pohodlne meniť z kresla diaľkovým ovládačom, ktorý je navyše tiež súčasťou balenia reproduktora LAMAX PartyBoomBox500.


LAMAX PartyBoomBox500

Veľký výkon

Reproduktor LAMAX PartyBoomBox500 s maximálnym výkonom až 500 W nikto neprepočuje. Ozvučí vnútorné priestory aj záhrady.

LAMAX PartyBoomBox500

LAMAX PartyBoomBox500 má Bluetooth 5.0

Zabudnite na otravné káble. Bluetooth 5.0 znamená maximálnu kvalitu prenosu bez zásekov a výpadkov až do vzdialenosti 10 metrov.

LAMAX PartyBoomBox500

Vodoodolnosť IP54

Reproduktor LAMAX PartyBoomBox500 poslúži vnútri aj vonku. Krytie IP54 ho chráni pred vlhkosťou od zeme aj miernym dažďom.


LAMAX PartyBoomBox500

True Wireless Stereo

Keď bezdrôtovo prepojíte dva reproduktory LAMAX PartyBoomBox, získate ešte väčší výkon v skutočnom, dokonale synchrónnym stereu.

LAMAX PartyBoomBox500

Široká konektivita

Okrem bezdrôtového pripojenia môžete na reproduktore LAMAX PartyBoomBox500 púšťať hudbu aj z flash disku, karty SD alebo cez bežný audio kábel. Keď už nebudete vedieť, aké nahrávky pustiť, môžete jednoducho prepnúť na FM rádio. K reproduktoru LAMAX PartyBoomBox500 jednoducho tiež pripojíte mixážny pult, elektrickú gitaru alebo iné nástroje.

LAMAX PartyBoomBox500

Mikrofón v balení

S reproduktorom LAMAX PartyBoomBox500 dostanete v balení aj mikrofón, napríklad na karaoke. Hlasitosť a efekty sa dajú ovládať priamo na tele reproduktora.


LAMAX PartyBoomBox500

Ľahko prenosný

Vďaka kolieskam a výsuvnej rukoväti reproduktor LAMAX PartyBoomBox500 ľahko premiestnite tam, kam bude práve potrebné.

LAMAX PartyBoomBox500

Svetelné efekty

Čo by to bola hudba bez svetelných efektov? Reproduktor LAMAX PartyBoomBox500 svetelnú show ľahko vyčarí so zabudovanými LEDkovými svetlami.

LAMAX PartyBoomBox500

Diaľkové ovládanie

Reproduktor LAMAX PartyBoomBox500 môžete postaviť kdekoľvek, a potom sa už nemusíte obťažovať k nemu chodiť, pretože balenie obsahuje aj diaľkové ovládanie so všetkými funkciami.



Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Typ pripojenia 6,3 mm Jack, RCA – Cinch, SD
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth
USB 1 ×

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 5.0
Podporované kodeky SBC

Charakteristika

Frekvencia do 20 000 Hz
Počet pásem 2-pásmové

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S mikrofónom
Rádio FM
Ovládanie Displej, Diaľkový ovládač

Stupeň krytia

Batéria

Kapacita batérie 9 700 mAh
Maximálna výdrž batérie 24 h

Rozmery soundbaru

Šírka 38 cm
Hĺbka 31 cm
Výška 59 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 11,2 kg

Určenie

Určenie Párty

Farba

Farba Čierna
Kód:  LMA019s2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LMXPBB500
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03