Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LAMAX PartyBoomBox300

3,2 39 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LAMAX PartyBoomBox300

Potrebujete ozvučiť svoju záhradnú oslavu, trénovať s gitarou pripojenou k reproduktoru alebo by ste si len priali počúvať svoju obľúbenú hudbu naozaj nahlas a kvalitne? Potom je pre vás Bluetooth reproduktor LAMAX PartyBoomBox300 ako stvorený. Vďaka vysokému výkonu 300 W vás aj vašich hostí jeho zvuk ohromí. Nemusíte ťahať žiadne káble, reproduktor PartyBoomBox300 dokáže hrať aj bezdrôtovo a to až 16 hodín. S vodoodolným stupňom krytia IP54 ho budete môcť vziať von aj počas ľahkého dažďa alebo ho bez obáv položiť do mokrej trávy. Okrem toho, že spustí hudbu takmer z čohokoľvek od USB flash disku až po SD karty, dokáže tiež prehrávať rádio vďaka FM tuneru. Súčasťou balenia je aj mikrofón, s ktorým si užijete veľa zábavy pri karaoke či diaľkové ovládanie, vďaka ktorému nebudete musieť vstávať od stola, aby ste reproduktor LAMAX PartyBoomBox300 prenastavili. Kompaktné rozmery a rukoväť pre pohodlné prenášanie z neho robí perfektného hudobného spoločníka na cesty.


Kľúčové vlastnosti Bluetooth reproduktora LAMAX PartyBoomBox300

  • Malý a ľahký reproduktor s možnosťou bezdrôtového Bluetooth 5.0 pripojenia až na 10 m
  • Nadchne vás svojím kvalitným zvukom a výkonom až 300 W
  • V prípade prehrávania cez batériu dokáže reproduktor LAMAX PartyBoomBox300 hrať až 16 hodín
  • Reproduktor spustí hudbu aj z USB flash disku či pamäťovej SD karty
  • Prehrá aj FM stanice
  • Priamo na tele reproduktora LAMAX PartyBoomBox300 si budete môcť nastavovať basy a výšky
  • Zabudované LED svetlá sa postarajú o tú pravú atmosféru
  • S diaľkovým ovládaním reproduktora nebudete musieť vstávať, aby ste znížili či zvýšili hlasitosť
  • S funkciou True Wireless Stereo budete môcť prepojiť aj dva reproduktory LAMAX PartyBoomBox na zaistenie stereo zvuku
  • Okrem bezdrôtového pripojenia tiež možnosť napojenia LAMAX PartyBoomBox300 cez audio kábel
  • Dobre poslúži tiež na pripojenie gitary, mixážneho pultu či mikrofónu, ktorý je súčasťou balenia
  • Reproduktor LAMAX s váhou iba 6 kg je vybavený rukoväťou pre jednoduché prenášanie
  • Vodoodolné krytie IP54 sa postará o bezpečie reproduktora LAMAX PartyBoomBox300 aj v prípade ľahkého dažďa, nechceného poliatia či rosy v tráve

S Bluetooth reproduktorom LAMAX PartyBoomBox300 sa môžete baviť doma aj vonku

Bluetooth reproduktor LAMAX PartyBoomBox300 vás úplne nadchne svojím kvalitným zvukom. Reproduktor sa postará o perfektné ozvučenie každej domácej párty, oslavy alebo záhradnej grilovačky. Neušetrí žiadny kút a nerozhodí ho ani pár striekancov vody. Na batériu zvládne hrať až 16 hodín, pripája sa buď bezdrôtovo cez Bluetooth alebo klasickým audio káblom, a predovšetkým sa jednoducho prenáša, kamkoľvek budete potrebovať.

Počúvajte hudbu, ako sa vám len bude chcieť

Bluetooth reproduktor LAMAX PartyBoomBox300 poslúži rovnako dobre ako na počúvanie muziky, tak aj ako doplnenie ku gitare alebo ku karaoke s pripojeným mikrofónom, ktorý je súčasťou balenia LAMAX PartyBoomBox300. S výkonom až 500 W si radšej dajte pozor na susedov, pretože táto párty bude veľmi nahlas. Bonusom reproduktora LAMAX PartyBoomBox300 je, že si budete môcť priamo na reproduktore nastaviť basy aj výšky podľa seba.

Bezdrôtovo s reproduktorom LAMAX PartyBoomBox300

Záleží len na vás, ako si všetko nastavíte. Pripojiť si LAMAX PartyBoomBox300 bezdrôtovo v maximálnej kvalite cez Bluetooth 5.0 alebo káblom napríklad k mixážnemu pultu nebude žiadny problém. Prehrá takmer čokoľvek a odkiaľkoľvek - z USB flash disku alebo pamäťovej SD kartyFunkcia TWS umožňuje prepojiť až dva PartyBoomBoxy do sterea. Takto sa vám odvďačí citeľným nárastom výkonu. Ale aj s jedným LAMAX PartyBoomBox300 reproduktorom si hlasnú hudbu užijete dosýta.

Na cestách reproduktor LAMAX PartyBoomBox300 nezastaví ani nepriazeň počasia

Baviť sa môžete úplne kdekoľvek. Reproduktor LAMAX PartyBoomBox300 je malý, ľahký a disponuje rukoväťou na ľahké prenášanie. Vďaka krytie stupňa IP54 reproduktoru nevadí rosa v tráve, ľahká prehánka alebo nechcené poliatie. Na batériu zvládne hrať LAMAX PartyBoomBox300 až 16 hodín v kuse bez dobíjania. LED osvetlenie poslúži ako moderná verzia farebnej hudby. Keď vás omrzí vlastné rádio, budete si môcť tiež naladiť FM stanicu podľa chuti. A hlasitosť môžete pohodlne meniť z kresla diaľkovým ovládačom, ktorý je navyše tiež súčasťou balenia reproduktora LAMAX PartyBoomBox300.


LAMAX PartyBoomBox300

Vysoký výkon

Tento reproduktor LAMAX PartyBoomBox300 s maximálnym výkonom až 300 W nikto neprepočuje. Ozvučí vnútorné priestory aj záhrady.

LAMAX PartyBoomBox300

Reproduktor LAMAX PartyBoomBox300 má Bluetooth 5.0

Zabudnite na otravné káble. Bluetooth 5.0 znamená maximálnu kvalitu prenosu bez zásekov a výpadkov až na 10 metrov.

LAMAX PartyBoomBox300

Vodoodolnosť IP54

Reproduktor LAMAX PartyBoomBox300 poslúži vnútri aj vonkuKrytie IP54 ho chráni pred vlhkosťou od zeme aj ľahkým dažďom.


LAMAX PartyBoomBox300

True Wireless Stereo

Keď bezdrôtovo prepojíte dva reproduktory LAMAX PartyBoomBox, získate ešte väčší výkon v skutočnom, dokonale synchrónnym stereu.

LAMAX PartyBoomBox300

Široká konektivita

Okrem bezdrôtového pripojenia môžete na reproduktore LAMAX PartyBoomBox300 púšťať hudbu aj z flashdisku, SD karty alebo cez bežný audio kábel. Keď už nebudete vedieť, čo ďalej pustiť, môžete jednoducho prepnúť na FM rádio. K reproduktoru LAMAX PartyBoomBox300 jednoducho tiež pripojíte mixážny pult, elektrickú gitaru alebo iné nástroje.

LAMAX PartyBoomBox300

Mikrofón v balení

S reproduktorom LAMAX PartyBoomBox300 dostanete v balení aj mikrofón, napríklad na karaoke. Hlasitosť a efekty sa dajú ovládať priamo na tele reproduktora.


LAMAX PartyBoomBox300

Ľahko prenosný

Na svoj výkon je reproduktor LAMAX PartyBoomBox300 pomerne kompaktný a ľahký - váha iba 6 kg. Pomocou postranných rukovätí ho ľahko prenesiete, kam len budete chcieť.

LAMAX PartyBoomBox300

Svetelné efekty

Čo by bola hudba bez svetelných efektov? Reproduktor LAMAX PartyBoomBox300 svetelnú show ľahko vykúzli so zabudovanými LED svetlami.

LAMAX PartyBoomBox300

Diaľkové ovládanie

Reproduktor LAMAX PartyBoomBox300 môžete postaviť kdekoľvek, a potom už sa k nemu nemusíte obťažovať chodiť, pretože k nemu dostanete aj diaľkové ovládanie so všetkými funkciami.



Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Typ pripojenia 6,3 mm Jack, RCA – Cinch, SD
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth
USB 1 ×

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 5.0
Podporované kodeky SBC

Charakteristika

Frekvencia do 20 000 Hz
Počet pásem 2-pásmové

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S mikrofónom
Rádio FM
Ovládanie Displej, Diaľkový ovládač

Stupeň krytia

Batéria

Kapacita batérie 7 100 mAh
Maximálna výdrž batérie 16 h

Rozmery soundbaru

Šírka 26 cm
Hĺbka 21,5 cm
Výška 38,5 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 5,7 kg

Určenie

Určenie Párty
Kód:  LMA019s1
Produktové číslo:  LMXPBB300
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13