Obnoviť stránku

LAMAX C9 GPS 2K (s hlásením radarov)

4,1 78 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
106,90 €

LAMAX C9 GPS 2K (s hlásením radarov)


Autokamera LAMAX C9 okrem nahrávania jazdy ponúka inteligentné funkcie ako napr. GPS modul, upozornenie na blížiaci sa rýchlostný radar alebo funkciu varovania pri opustení jazdného pruhu – dokáže tak predchádzať aj kolíziám. Záznam je nahrávaný až v 2K rozlíšení, vďaka čomu budete mať dostatočne kvalitné dôkazy v prípade nehody. Rozlíšenie 2 560 × 1 080 px pri 30 fps zaisťuje, že bez problémov na zázname prečítate ŠPZ-tky alebo spoznáte tvár vinníka. Širokouhlý objektív s uhlom záberu 150° sľubuje, že kamera zaberie nielen váš jazdný pruh, ale aj protismer, chodník a ďalšie okolité cesty.

Kľúčové vlastnosti kamery do auta LAMAX C9

  • Detekcia pohybu – kamera začne nahrávať, akonáhle rozpozná pohyb
  • Inteligentný LDWS – Lane Departure Warning System vás varuje pri opúšťaní jazdného pruhu. Je možné nastaviť, od akej rýchlosti začne fungovať
  • Jednoduchá inštalácia – stačí raz nastaviť držiak a potom už len nacvakáváte a vycvakávate kameru Samozrejme ju tiež môžete nechať stále v držiaku
  • 2K rozlíšenie – dokonale ostrý obraz vo všetkých podmienkach
  • Detekcia rýchlostných radarov
  • Nočné videnie
  • Plán odpočinku – kamera vás upozorní, že je čas na pauzu

LAMAX C9 vám ušetrí peniaze za pokuty

Záznamová kamera LAMAX C9 disponuje databázou ako úsekových, tak aj pevných radarov. V prípade blížiaceho sa merania vás na to upozorní tak vizuálny, ako aj zvukový signál v podobe hlasu v českom jazyku. Databáza zahŕňa celkom viac ako 37 krajín Európy a výrobca ju neustále rozširuje. Kamera  LAMAX C9 tiež umožňuje nastavenie upozornenia na prekročenie maximálnej rýchlosti.
Na špičkový a kvalitný záznam sa budete môcť spoľahnúť za všetkých svetelných podmienok. LAMAX C9 je vybavená špičkovou optikou a nočným režimom. Funkcia WDR umožňuje zaznamenávať video v širokom dynamickom spektre, odstraňujú sa tak problémy s kvalitou záznamu pri častom striedaní svetla a tieňa.

Záznamové kamera s podporou slovenčiny

O pohodlnú obsluhu sa postará kombinácia 2,7" TFT displeja a tlačidlového ovládania. Iste vás poteší aj prítomnosť viac ako 10 svetových jazykov, vrátane češtiny. Nechýba ani slot na pamäťovú kartu microSDHC s maximálnou kapacitou až 64 GB. Záznamy sú ukladané v slučke a v prípade zaplnenia úložiska dôjde k prepisovaniu najstarších záznamov. LAMAX C9 má taktiež vo výbave G-senzor, ktorý pri nehode rozpozná náraz a nahrávky uzamkne tak, aby nedošlo k ich strate.
Obsah balenia:
Autokamera LAMAX C9
Prísavný držiak na sklo s GPS modulom
Autonabíjačka
MicroSD-USB adaptér
Manuál a bezpečnostné inštrukcie
Látkové vrecúško na prenos kamery
Obrúsok z mikrovlákna
Ďalšie tlačoviny (samolepky, Facebook karta, registračná karta)


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Bezdrôtové rozhranie GPS, Rozhranie Micro USB

Obsah balenia

Obsah balenia Používateľská príručka, USB kábel, Puzdro, Držiak, Čistiaca utierka

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty micro SD
Podporované video formáty MP4
Max. veľkosť SD karty 0,06 GB

Hlavný

Uhol záberu 150 °
Uhlopriečka displeja 2,7 "

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa 2560×1080
Ozvučenie videa Mono

Typ a funkcie

Typ Do auta
Funkcie Dotykové ovládanie, Akumulátorové napájanie, GPS, Nahrávanie v slučke, Detekcia radarov, Nočné videnie, G-senzor
Asistenčné systémy Lane Assist

Batéria

Typ napájania Akumulátor
Kapacita batérie 150 mAh
Kód:  LMA001f2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LMXC9
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18