Obnoviť stránku

LAMAX BCool Black

3,6 31 hodnotení
41,90 €

LAMAX BCool Black

LAMAX BCool Black - Šport a zábava na vašom zápästí

Smart hodinky LAMAX BCool budú vášho potomka sprevádzať, kamkoľvek sa vydá. Ich dizajn budú obdivovať všetci kamaráti. Vaše dieťa môže z hodiniek LAMAX BCool Black ovládať prehrávanie hudby a vďaka upozorneniam mu neunikne žiadna dôležitá správa alebo volanie, aj keď práve bude mať telefón odložený v taške. Inteligentné hodinky pre deti pomôžu vaše ratolesti motivovať k pohybu pomocou výziev. Detské smart hodinky LAMAX BCool Black neustále sledujú fyzickú aktivitu, merajú tep a monitorujú spánok. Dodávajú sa s dvomi remienkami a na batériu vydržia v prevádzke týždeň.



Vďaka smart detským hodinkám LAMAX BCool Black sa deťom vždy dovoláte

Dlhú chvíľu deťom pomôžu skrátiť štyri hry na logiku, matematiku i postreh. „Hrať sa“ je možné aj s výberom z nespočetných ciferníkov. Zábudlivcom zase pomôže funkcia „nájdi telefón“. Kvalitné dielenské spracovanie a stupeň krytia IP68 na ochranu proti vode zaisťujú, že deti môžu detské smart hodinky LAMAX BCool Black nosiť na ruke neustále. Nestane sa, že by zmeškali váš hovor. Inteligentné hodinky pre deti LAMAX BCool Black vibrujú a zobrazujú oznámenia v slovenčine na perfektne čitateľnom 1,4" displeji.

Smart hodinky pre deti LAMAX BCool Black zaostrené na pohyb

Rozhýbať deti dá niekedy dosť práce. So smart hodinkami pre deti LAMAX BCool Black je ale pohyb zábava. Nastavte deťom ciele a odmeňte ich za ich plnenie. Hodinky LAMAX BCool Black dokážu merať počet krokov, ale aj rad ďalších športových aktivít - cyklistiku, turistiku, beh a pod. Počas dňa majú pod kontrolou tepovú frekvenciu a v noci sa sústredia na kvalitu spánku.

Detské inteligentné hodinky LAMAX BCool Black majú kompletnú výbavu

Batéria v hodinkách LAMAX BCool Black vystačí na 5 až 7 dní bez dobíjania, takže ani predĺžený víkend bez elektriny nie je problém. Detské inteligentné hodinky LAMAX BCool Black sú kompatibilné so systémami Android aj iOS a spoja sa prakticky s ľubovoľným zariadením. Štíhly dizajn zabezpečí, že budú dobre sedieť na detskej ruke a nespadnú ani pri aktívnom pohybe. Údaje z krokomeru a ďalšie hodnoty sa automaticky prenášajú do telefónu. Hneď bude jasné, kto je doma najväčší športovec.


Chytré hodinky LAmax BCool Black

Notifikácie prichádzajúcich hovorov a SMS

Smart detské hodinky LAMAX BCool Black vibráciou a správou na displeji upozorňujú na prichádzajúce hovory, SMS i novinky z rôznych aplikácií. Komunikujú s so systémami Android a iOS, takže telefón môže pri vyučovaní zostať uložený v taške.

Chytré hodinky LAmax BCool Black

Vodoodolnosť IP68 hodiniek LAMAX BCool Black

Inteligentné hodinky LAMAX BCool Black sa nezľaknú prachu ani vody. Svojho potomka s nimi môžete pokojne pustiť aj do bazéna. Stupeň krytia IP68 zaručuje, že ani po pol hodine v hĺbke 1 meter sa hodinkám nič nestane.

Chytré hodinky LAmax BCool Black

1,4" displej hodiniek LAMAX BCool a zásoba ciferníkov

Smart hodinky  pre deti LAMAX BCool Black vybavené špičkovým dotykovým displejom s veľkosťou 1,4", ktorý sa vyznačuje detailným rozlíšením a výbornou čitateľnosťou na slnku. Ponúka mnoho rôznych designov ciferníkov a ďalšie je možné do hodiniek stiahnuť.

Chytré hodinky LAmax BCool Black

Nabité fitness funkcie

Fitness hodinky LAMAX BCool Black pomáhajú s udržiavaním kondície. Zmerajú presne prejdené kroky aj rôzne športy, napríklad jazdu na bicykli, beh alebo basketbal. Deťom môžete nastaviť ciele a motivovať ich k ich dosiahnutiu.

Chytré hodinky LAmax BCool Black

Dva remienky v balení

K hodinkám LAMAX BCool Black prikladáme dva rôzne remienky - jeden jednofarebný, zladený s telom hodiniek a druhý s pestrofarebným motívom. Vďaka štandardnému upínaniu si ale môžete vybrať ľubovoľný remienok zo širokej ponuky na trhu.

Chytré hodinky LAmax BCool Black

Výdrž batérie až jeden týždeň

Vďaka modernej Li-Pol batérii s kapacitou 160 mAh zvládnu detské inteligentné hodinky LAMAX BCool Black bez nabíjačky celý týždeň nepretržitej prevádzky pri bežnom zaťažení.

Chytré hodinky LAmax BCool Black

Celodenný monitoring tepu s hodinkami LAMAX BCool Black

Srdcový tep vypovedá mnohé o zdravotnom stave. Napríklad zvýšená frekvencia v pokojovom stave môže znamenať únavu alebo respiračné ochorenia. Detské inteligentné hodinky LAMAX BCool Black tep merajú pomocou zápästného senzoru počas celého dňa, pri aktivite i odpočinku.

Chytré hodinky LAmax BCool Black

Smart detské hodinky LAMAX BCool Black ponúkajú štyri vzdelávacie hry

Pri čakaní na zastávke alebo než začne napríklad popoludňajší krúžok si dieťa môže zahrať chytľavé edukatívne hry vrátane matematicko-logickej legendy 2048, skladačky puzzle, matematického kvízu alebo streľby na kôš.

Chytré hodinky LAmax BCool Black

Ovládanie hudby pomocou hodiniek LAMAX BCool Black

Priamo zo zápästia je možné rýchlo a pohodlne ovládať prehrávanie hudby - spustiť, pozastaviť, prepnúť skladbu, nastaviť hlasitosť. A telefón môže zostať vo vrecku alebo v taške.

Chytré hodinky LAmax BCool Black

Inteligentné hodinky pre deti LAMAX BCool Black aj aplikácie v slovenčine

Používateľské rozhranie i aplikácie sú plne v slovenčine. Pre dieťa teda bude ľahké ovládať hodinky LAMAX BCool Black. Na výber je aj mnoho cudzích jazykov, čo je možné využiť napríklad na precvičovanie na podporu výučby.

Chytré hodinky LAmax BCool Black

Neškodné materiály a padnúci dizajn smart detských hodiniek LAMAX

Detské inteligentné hodinky LAMAX BCool Blackvyrobené zo zdravotne neškodných materiálov bez nebezpečných ftalátov. Štíhle vyhotovenie hodiniek LAMAX BCool Black zaručuje, že sa budú deťom pohodlne nosiť.


Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Určenie Unisex
Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17

Displej

Tvar ciferníka Hranatý
Uhlopriečka displeja 1,4 "
Typ displeja TFT
Sklíčko Kremičité

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 36,5 mm
Materiál puzdra Plast
Farba puzdra Čierna
Vodotesnosť IP68
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 20 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth
Senzory a hardvér Vibrácie, Akcelerometer

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Chôdza, Turistika
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií
Zdravotné funkcie Monitoring spánku, Dychové cvičenia
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Hry, Budík, Dátum, Stopky

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, E-mail

Softvér

OS hodiniek Vlastný OS výrobca
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Silikón
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 11 cm
Max. obvod zápästia 20 cm
Typ zapojenia 20mm Quick Release

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 168 h (7 d)
Bežná výdrž batérie 120 h (5 d)

Súčasť balenia

Súčasť balenia Dobíjací kábel, Remienok navyše

Značka/model

Značka Lamax
Modelový rad BCool
Kód:  LMXbCul1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LMXBCOOLB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19