Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Lamax Action X8 Electra

4,6 65 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Lamax Action X8 Electra

Akčná kamera LAMAX X8 Electra

Umiestnená na selfie tyči, krídle, kormidle, alebo v rukách potápača 30 metrov pod hladinou, kamera vám za akýchkoľvek podmienok nahraje farebne vyvážený záznam vo Full HD či 4K. Profesionáli aj začiatočníci ocenia bohaté príslušenstvo, WiFi, LCD displej a intuitívne ovládanie, ktoré umožní využiť kameru na sto percent.

Kľúčové vlastnosti:

  • Integrovaný LCD displej
  • Široký uhol záberu 170°
  • Plnohodnotná funkcia autokamery
  • Funkcia cyklického nahrávania
  • Zamykanie súborov
  • Parkovací režim
  • Automatické otáčanie obrazu
  • Integrovaná WiFi
  • Veľké množstvo príslušenstva
  • Vodotesné puzdro do 30 m
  • 2 batérie
Lamax Action X8 Electra

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Stvorená na nahrávanie kdekoľvek

X8 bola navrhovaná s dôrazom na kvalitu výsledného záznamu a odolnosť. Starostlivým výberom komponentov tak vznikla HD kamera schopná nahrávať videá s úžasným podaním farieb v rozlíšení až 2160p v akýchkoľvek predstaviteľných podmienkach. Vďaka extra širokému uhlu záberu 170° jej neunikne žiadny moment. Konštrukcia prístroja a vodotesného ochranného obalu zaručuje stopercentnú funkčnosť a aj pri hrubom zaobchádzaní sa vám kamera vďaka kvalitnej optike odmení zábermi plnými detailov nehľadiac na to, v akom rozlíšení nahrávate. V HD rozlíšení pri 60 fps budete môcť tvoriť spomalené zábery.

Lamax Action X8 Electra

Lamax Action X8 Electra

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

LIVE VIEW LCD displej

Nastavenie kamery a ideálneho uhla záberu býva u konkurencie často jednoduché až po nemalej investícii do LCD displeja. Pri X8 Electre je 1,5" LCD displej integrovaný priamo v tele kamery. Bez ďalších výdavkov a vďaka funkcii LIVE VIEW bude nastavenie kompozície a následná kontrola záznamu hračkou.


Prepojte kameru s mobilným telefónom

Umiestňujete kameru na zle prístupné miesto? Žiadny problém. Vďaka integrovanému WiFi pripojeniu a aplikácii pre mobilné telefóny s Androidom a iOS budete môcť ovládať kameru na akomkoľvek nedosiahnuteľnom mieste a následne kontrolovať vytvorený záznam priamo na obrazovke vášho inteligentného telefónu.

Lamax Action X8 Electra

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Lamax Action X8 Electra

Správna orientácia obrazu zaručená

Electru sme naučili funkciu automatického otáčania obrazu. Aj keď kameru v priebehu nahrávania otáčate, softvér bleskurýchlo otočí obraz vždy do správnej horizontálnej polohy. Čím menej času strávite v editačných programoch, tým viac sa budete môcť venovať samotnému nahrávaniu.


Pripravená na výpravu do divočiny

Balenie X8 neobsahuje len vodotesný ochranný obal, ako je obvyklé u konkurencie, ale aj mnoho ďalšieho príslušenstva (17 rôznych držiakov a ďalšie príslušenstvo). S nahrávaním či výpravou do divočiny tak môžete začať ihneď, len čo sa vám kamera dostane do ruky. Vďaka množstvu držiakov vždy zvolíte ten správny uhol a kompozíciu, aby vaše video vyzeralo práve tak, ako si prajete.

Lamax Action X8 Electra

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Lamax Action X8 Electra

Akčná čierna skrinka

Vďaka starostlivej optimalizácii funkcií možno X8 používať ako plnohodnotnú autokameru. Čiernu skrinku dnes používa stále viac vodičov, tak prečo na nahrávanie nepoužiť kvalitnú kameru so širokým uhlom záberu.


Odolnosť v extrémnych podmienkach

S ochranným puzdrom sa možnosti kamery významne rozširujú. Či už milujete napríklad horolezectvo, lyžovanie, paragliding, downhill alebo windsurfing, kameru X8 si môžete brať so sebou a nahrávať unikátne zábery aj v takto nebezpečných podmienkach. S puzdrom získate navyše výnimočnú možnosť spoznať morský svet naozaj zblízka v hĺbke až 30 m. S vašimi vlastnými hĺbkovými zábermi sa budete môcť chváliť svojim priateľom.

Lamax Action X8 Electra

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Parametre a špecifikácia

Hlavný

Typ snímača CMOS
Rozlíšenie snímača 12 Mpx
Optický zoom 1 ×
Uhlopriečka displeja 1,5 "

Typ a funkcie

Typ Outdoor
Funkcie Odolný materiál, Vodoodolnosť, Akumulátorové napájanie

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa 4K
Max. rozlíšenie videa Ultra HD (3840 × 2160)

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty micro SD, micro SDHC

Výstupy

Dátové rozhrania Bezdrôtové rozhranie WiFi

Batéria

Kapacita batérie 900 mAh
Typ napájania Akumulátor

Rozmery a hmotnosť

Šírka 5,92 cm
Výška 4,1 cm
Hĺbka 2,98 cm

Farba

Farba Čierna
Kód:  LMA001x1
Produktové číslo:  8594175350593
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11