Obnoviť stránku

LAMAX X8.1 Sirius

4,5 10 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LAMAX X8.1 Sirius


Spoľahlivá voľba pre akčné video

S akčnou kamerou LAmax X8.1 Sirius natočíte špičkové videonahrávky s ostrým a čistým obrazom vo vysokom rozlíšení 2,7K. Stabilizácia Gyro obmedzuje vplyv otrasov pri všetkých druhoch pohybu a zaisťuje plynulosť záznamu ako pri profesionálnom filme. Okrem natáčania videa dokáže robiť aj sériové fotografie s rozlíšením až 16 Mpx.


Pre dokonalú kompozíciu a skvelé nahrávky

Video môžete sledovať pri nahrávaní alebo ho prehrať zo záznamu na zadnom displeji s uhlopriečkou 2". Komponovať zábery a kontrolovať aktuálne nastavenie umožňuje tiež menší predný OLED displej. Kamera je vybavená funkciami pre kreatívne natáčanie v rôznych situáciách, vrátane časozberného videa v UHD rozlíšení 4K a režimu spomaleného záznamu (slow-motion), ktorý ukáže skutočnú anatómiu pohybu.


Nesklame za žiadnych okolností

Ku kamere X8.1 Sirius dostanete bohaté príslušenstvo, s ktorým môžete kameru začať hneď používať v rôznych podmienkach. V základnom balení nájdete aj dve batérie, takže môžete natáčať mimo civilizácie dvakrát dlhšie. Ďalších 22 kusov príslušenstva obsahuje okrem iného rôzne pomôcky na uchytenie kamery a ochranné puzdro odolné proti nárazom a vode až do hĺbky 30 m. Nemusíte sa preto báť vyraziť ani do extrémnych podmienok. Nastavenie v kamere vám navyše pomôže zvoliť vhodný režim záznamu pre dané prostredie.



Natívne rozlíšenie 2,7K

Kamera v základnom nastavení vyhotovuje záznam v rozlíšení 2,7K pri 30 snímkach za sekundu. Máte tak pri svojich akčných videách istotu ostrého, detailného obrazu.


Gyro stabilizácia obrazu pre plynulý záznam

Stabilizácia obrazu Gyro odstráni otrasy spôsobené pohybom alebo neistou rukou a zaistí plynulosť ako pri profesionálnom filme vo všetkých rozlíšeniach.


2" LCD displej pre nastavenie a prehrávanie

Svoje videonahrávky si môžete prezrieť na dvojpalcovom LCD displeji na zadnej strane kamery, odkiaľ môžete tiež ovládať všetky funkcie a nastavenia.


Pomocný predný displej

Displej typu OLED s uhlopriečkou 0,66" na čelnej stene informuje o nastavení a režime kamery, ktoré si tak môžete kedykoľvek skontrolovať.


Časozber v 4K rozlíšení

Originálne časozberné nahrávky dokáže kamera X8.1 Sirius vytvoriť sama, nemusíte v počítači následne spájať snímky.


Spomaľte si rýchlu akciu

V režime slow motion kamera nahráva spomalene. Svoje videá tak môžete ľahko okoreniť detailnou anatómiou pohybu.



Pohodlné ovládanie mobilným telefónom

Kameru môžete prepojiť s inteligentným telefónom prostredníctvom WiFi a ovládať ju na diaľku z mobilnej aplikácie. K dispozícii máte aj živý náhľad a môžete sťahovať nahrávky do pamäte telefónu.


Natáčajte, fotografujte

Kamera X8.1 vám poslúži nielen na nahrávanie videa, ale aj na fotografovanie. Momentky z akcie môžete vytvárať v rozlíšení až 16 Mpx.


Druhá batéria v balení

Medzi dodávaným príslušenstvom ku kamere v základnom balení nájdete aj dve batérie, takže môžete zostať vonku dvakrát dlhšie bez dobíjania.


Pri sériovom snímaní vám nič neunikne

V režime sériového snímania kamera po stlačení spúšte zaznamená rad fotografií rýchlo za sebou. Medzi snímkami budú aj tie najlepšie okamihy.


Balík príslušenstva pre všetky prípady

Kamera sa dodáva s kompletnou sadou 22 kusov príslušenstva. Môžete ju teda začať naplno používať skutočne ihneď. Ku kamere dostanete v balíku príslušenstva aj ochranné puzdro, s ktorým sa nemusíte báť pádov a škrabancov, ani nepriazní počasia. Vďaka vodotesnosti do hĺbky 30 metrov môžete natáčať aj pri potápaní.


Hovorí s vami po česky

Celé menu kamery aj užívateľská príručka sú kompletne v češtine.



Parametre a špecifikácia

Hlavný

Typ snímača CMOS
Rozlíšenie snímača 16 Mpx
Uhlopriečka displeja 2 "

Typ a funkcie

Typ Outdoor
Funkcie Odolný materiál, Vodoodolnosť, Optická stabilizácia obrazu, Akumulátorové napájanie

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa 4K
Max. rozlíšenie videa Ultra HD (3840 × 2160)
Ozvučenie videa Stereo

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty micro SDHC, micro SDXC
Podporované formáty JPEG
Podporované video formáty H.264, MP4
Maximálna dĺžka záznamu 90 min
Max. veľkosť SD karty 64 GB

Výstupy

Dátové rozhrania Bezdrôtové rozhranie WiFi

Batéria

Kapacita batérie 1 050 mAh
Typ napájania Akumulátor
Výdrž batérie 1,5 h

Rozmery a hmotnosť

Šírka 5,9 cm
Výška 4,1 cm
Hĺbka 2,2 cm

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Obsah balenia Používateľská príručka, USB kábel, Napájací kábel/adaptér, Držiak, Vodotesné puzdro, Čistiaca utierka
Kód:  LMA001xy2
Produktové číslo:  ACTIONX81
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09