Obnoviť stránku

LAMAX 15000 mAh Fast Charge

4,9 17 hodnotení

LAMAX 15000 mAh Fast Charge


Vždy nabité

Powerbank LAMAX môže byť aj tvoj. Nabije až tri zariadenia súčasne, ak dochádza baterka (napríklad tablet, reproduktor, mobil a i.) A v prípade, že majú aj USB-C port, ide to dokonca vďaka technológii Fast Charge rýchlejšie. Trebárs taký iPhone je z polovice nabitý už za pol hodiny.

Málo percent batérie? Nevadí!

Poznáte to – idete niekam na cesty, do hôr, na bicykle, a mobil zrazu oznámi vybitú batériu. Zásuvky na stromoch nerastú, takže je potrebné vymyslieť niečo iné. Treba si vziať do vrecka powerbank LAMAX Fast Charge s kapacitou 15 000 mAh, ktorý nabije prakticky čokoľvek. Je ľahučký a tenký ako zapaľovač. Navyše má odolný, oceľový kryt, takže sa hodí aj do náročných podmienok.

Krátka doba nabíjania

Väčšina powerbankov vyžaduje na plný výkon skoro celodenné nabíjanie. LAMAX 15 000 mAh Fast Charge sa však nabíja ďaleko rýchlejšie, len pár hodín. Cez najmodernejšie USB-C alebo bežné micro USB to bude vážne jazda. A ku všetkému je USB-C port obojstranný, takže sa do neho dá trafiť prakticky aj za jazdy na bicykli. Môžeš to skúsiť.

Podpora štandardov rýchleho nabíjania

Poznáte štandardy rýchleho nabíjania ako QC3.0, MCP od Huawei, AFC od Samsungu, PE od MTK, Power Delivery a ďalšie? Ani nemusíte, pretože ich pozná LAMAX 15 000 mAh Fast Charge, takže nabíjanie vďaka využitiu technológie Fast Charge prebieha ďaleko rýchlejšie. Ak nabíjané zariadenie tieto štandardy nespĺňa, stále do neho potečie pekných 2,4 A. Nabíjať sa dajú až 3 zariadenia naraz. Na to, aby nedošlo k prepätiu alebo prehriatiu, dohliadajú riadiace čipy.

Obsah balenia

  • Powerbank LAMAX 15 000 mAh Fast Charge
  • USB/micro USB kábel
  • Návod na obsluhu

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 70 mm (7 cm)
Výška 135 mm (13,5 cm)
Hĺbka 18 mm (1,8 cm)

Kapacita

Kapacita 15 000 mAh

Výstupy

Výstupy USB-A, USB-C
Celkový počet výstupov 3

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd 3 A
Max. výstupné napätie 9 V
Typ rýchlonabíjania USB Power Delivery, Qualcomm Quick Charge 3.0, Samsung Adaptive Fast Charging, Huawei Fast Charger Protocol

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie Rýchlonabíjanie, LED indikácia stavu
Farba Čierna
Kábel Micro USB

Určenie

Určené pre Mobilné telefóny a tablety

Vstupy

Vstup Micro USB, USB-C
Max. vstupný prúd 3 A

Hmotnosť

Hmotnosť 330 g
Kód:  LMA070kb
Produktové číslo:  LM15000FC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08