Obnoviť stránku

LaCie 2.5 "Rugged Mini 2000GB

4,8 29 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
120,10 €

LaCie 2.5 "Rugged Mini 2000GB

LaCie 2,5 "Rugged Mini je unikátny externý disk, ktorý bol špeciálne designovaný pre využitie aj v náročnejších podmienkach. Je vysoko odolný proti nárazom, dažďu, i tlaku, vďaka čomu si budete môcť svoje dôležité dáta brať so sebou skutočne všade. Zaujme predovšetkým ikonickým dizajnom z dielne Neila Poulton, ktorý kombinuje decentné šedivú s výraznou oranžovou. Mini prevedenie následne zaistí, že sa zariadenie jednoducho vojde do vrecka a bude vždy pripravené poslúžiť vám, nech už sa práve budete nachádzať kdekoľvek.

Neskutočne odolný

Odolnosť tohto unikátneho zariadenia bola testovaná expertmi z firmy LaCie, ktorí garantujú, že vydrží ako prejdení 1 tonovým vozidlom, tak aj pád na hranu z výšky až 1,2 metrov. Vďaka prítomnosti rozhranie USB 3.0 bude prenesenie všetkých vašich dôležitých dát otázkou chvíľky, pričom samozrejmosťou je plná kompatibilita so staršou verziou USB 2.0. Vďaka špeciálnemu optimalizovanému ovládaču neskôr disk dokáže poskytnúť až 30% nárast rýchlosti prenosu súboru v prípade vášho počítača Mac.

Bezpečnosť predovšetkým

Rugged Mini neposkytuje vašim dátam ochranu iba pred externými zdrojmi poškodenia, ale dáta sú chránené aj pred neoprávneným vniknutím tretích strán vďaka špeciálnej aplikácii, ktorá umožňuje nastavenie používateľského hesla. Vďaka tomu budete mať zaručené, že sa k vašim súborom nedostane žiadna nepovolaná osoba, a zároveň nestratíte možnosť prístupu k dátam na disku z ktoréhokoľvek počítača.

Kľúčové vlastnosti

  • Unikátny dizajn
  • Odolný proti otrasom, pádom, i tlaku
  • Ovládač poskytujúce až o 30% vyššej rýchlosti na platforme Mac
  • Možnosť nastavenia užívateľského hesla pre zabezpečenie dát

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita disku 2 048 GB (2 TB)

Rozmery

Šírka 86 mm (8,6 cm)
Výška 19 mm (1,9 cm)
Hĺbka 135 mm (13,5 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 300 g (0,3 kg)

Farba

Farba Oranžová

Rad

Rad disku LaCie 2,5" Rugged Mini

Vlastnosti

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Konektor Micro USB-B
Materiál Hliník, Guma
Obsah balenia Kábel

Použitie

Použitie Externý, Odolný
Kód:  DL067d1a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LAC9000298
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09