Obnoviť stránku

La Proromance

La Proromance

La Proromance prinesie pohodu do vášho domu aj záhrady

Za romanticky znejúcou značkou La Proromance sa skrýva kvalitný vonkajší nábytok, grily a ohrievače, inými slovami všetko, čo je potrebné na príjemne strávené večery na čerstvom vzduchu. Záhradné vybavenie La Proromance je tu pre tých, ktorí si za prívetivú cenu chcú na terasu či balkón zaobstarať lepšie posedenie ako klasické biele plastové stoličky. Čo by to bolo za relax bez dobrého jedla? Usporiadať grilovačku s rodinou a priateľmi bude s grilmi La Proromance hračka. Plynové ohrievače sa potom na vašej záhradnej párty postarajú o útulné teplo a kombinované kachle medzitým vykúria spálňu.

  • Pre pohodu na záhradeVybavte si záhradu tak, aby ste mohli relaxovať s maximálnym komfortom.
  • Elegantný a vkusný dizajnKaždý výrobok je starostlivo navrhnutý s dôrazom na funkčnosť aj atraktívny vzhľad.
  • Pestrá ponukaGrily sú určené pre všetkých, ktorí túžia po tom najlepšom grilovacom zážitku.
Gril La Proromance

S grilmi La Proromance pripravíte delikatesy

Šťavnaté hamburgery, lahodný syr aj chrumkavá zelenina – to všetko vykúzlia záhradné grily La Proromance. Veľké grily na plyn aj drevené uhlie poskytnú maximálny výkon a zaistia dokonalé grilovanie pre celú vašu rodinu. Menšie grily na uhlie, grily s udiarňou či prenosné ohnisko vám zase umožní grilovať kdekoľvek si budete priať. Keramický kamado gril v dvoch veľkostiach je určený pre tých, ktorí túžia po najlepších kulinárskych zážitkoch. Nechýba ani bohaté príslušenstvo ako sú kefy, kliešte, súpravy a pod.

Záhradný a kempingový nábytok La Proromance

La Proromance ponúka aj širokú škálu záhradného a kempingového nábytku, s ktorým vytvoríte pohodlné a štýlové prostredie. Záhradné stoličky, kreslá, súpravy, lavice a lehátka k bazénu sú navrhnuté s dôrazom na kvalitu aj komfort a vyrobené z odolných materiálov. V ponuke nájdete aj praktické stolíky pre bistrá a kaviarne. A ak plánujete výlety a kempovanie, skladacie kempingové stoličky La Proromance vám nesmú chýbať.

Záhradný nábytok La Proromance
Priamotop La Proromance

Praktické ohrievače, sprchy a slnečníky La Proromance

La Proromance má k dispozícii aj vonkajšie ohrievače, ktoré zahrejú a vytvoria príjemnú atmosféru, aj keď teploty vonku klesnú. Vonkajšie ohrievače na plyn sú k dispozícii v rôznych veľkostiach, tvaroch aj farbách. Nástenný, podlahový alebo stropný infražiarič vám sprostredkuje príjemný pocit tepla bez straty energie. Slnečníky a záhradné sprchy La Proromance zase poskytnú príjemné osvieženie v horúcich letných dňoch.

Spresniť parametre
28 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16