Obnoviť stránku

Kulmy na vlasy Remington

Kulmy Remington

Kulmy Remington pre vlny presne podľa predstáv

Kulmy na vlasy Remington predstavujú výnimočné produkty, ktoré poskytujú každodenné potešenie z vášho perfektného účesu. Ľahko vytvoríte rozprávkové vlny, ležérne vlnky či pevne tvarované lokne. Výsledok kulmovania je vždy osobitý a dlhotrvajúci. Kulma na vlasy Remington je vhodná pre každého, kto si potrpí na špičkovom vyhotovení, vysokej kvalite, ľahkej manipulácii a profesionálnom dizajne. Zdokonalený povrch zaručuje ochranu pri tvorbe aj úprave účesu, a to aj pri dlhodobom používaní.

Kliešťová kulma Remington

Klasické kulmy na vlasy Remington pre prirodzené a lesklé vlny

Klasické kulmy Remington dokážu vytvoriť nielen malé kúzelné vlnky, ale tiež prirodzene vyzerajúce objemné vlny. Vďaka ochrannému povrchu budú vlasy vždy vyzerať lesklo a zdravo. Kulma na vlny Remington vás nadchne rovnomerným rozložením tepla a povrchom, ktorý umožňuje hladké kulmovanie bez zadrhávania. Vďaka možnosti nastavenia teploty navyše zbytočne nebudete zaťažovať vaše vlasy.

Kónické kulmy Remington pre krásne vlny už počas chvíle

Kónické kulmy Remington majú špirálový tvar, vďaka ktorému vytvoríte ako prirodzený look do práce, tak aj zvodné vlny na každú oslavu. Zdokonalený povrch zaručuje hladký sklz vlasov bez zadrhávania a ich ochranu pred poškodením. Kulmy Remington sú kedykoľvek pripravené k akcii, a to len za 30 sekúnd. Vďaka chladnej špičke navyše nemusíte mať obavy zo spálenia prstov.

Kónická kulma Remington
Spresniť parametre
35 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17