Obnoviť stránku

Remington CI96W1 Silk Curling Wand

4,8 99 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
26,90 €

Remington CI96W1 Silk Curling Wand

Prvotriedna lokňovacia kulma Curling Wand z kolekcie nástrojov Silk od značky Remington pre extra rýchlu, efektívnu a zdravú úpravu vlasov. S týmto skvelým pomocníkom vykúzlite na vašej hlave vysoko profesionálne a uchvacujúca účesy už behom pár minút a navyše v teple vášho domova.

Stylingová kolekcia Silk

Unikátna kolekcia profesionálnych nástrojov Silk pre úpravu vlasov prichádza v štýlovom dizajne ladenom do prepychovej červenej farby s hodvábnou 3D potlačou na keramických pracovných plochách. Všetky prístroje z tejto prémiovej rady sú navrhnuté tak, aby sa postarali o luxusný styling a elimináciu krepovatenia aj statického efektu vlasov. Keramický povrch nástrojov dodá vlasom dodá  lesklý a zdravý vzhľad v niekoľkých málo krokoch. Teraz si môžete vytvoriť dokonalý účes v salónováej kvalite bez pomoci profesionálov, a k tomu v pohodlí vášho domova!

Remington Silk Curling Wand

Kulma na vlasy Remington Silk Curling Wand vás uchváti nielen svojím moderným štýlovým vzhľadom a vysokým výkonom, ale tiež aj možnosťou nastavenia teploty v rozmedzí 120-220 ° C podľa stavu a typu vašich vlasov. Kombinácia kónického tvaru a zúženého tela kulmy potom dovoľuje vytvoriť luxusné, ostré a špirálové lokne. Skvelou vychytávkou je aj informatívny digitálny displej a zámok teploty, ktorý predchádza jej nechcenej zmene.

S kulmou Remington Silk Curling Wand rýchlo zabudnete na to nekonečne dlhé čakanie na správne nahriatie pracovného povrchu. Je pripravená k použitiu už za 30 sekúnd, takže dobu skrášľovania vašich vlasov skráti na úplné minimum. Remington myslí aj na vaše bezpečie - s automatickým bezpečnostným vypínaním a žiaruvzdornou rukavicou aj obalom, je ochrana pred prípadným nešťastím zaistená.

Hlavné prednosti výrobku:

  • Kónický tvar a zúžené telo (25 mm - 13 mm) pre luxusné špirálové lokne
  • Nastavenie teploty v rozmedzí 120-220 ° C
  • Rýchle zahriatie počas 30 sekúnd
  • Automatické bezpečnostné vypínanie po 60 minútach
  • Informatívny digitálny displej
  • Zámok teploty k ochrane pred nechcenou zmenou
  • Žiaruvzdorná rukavica
  • Žiaruvzdorný obal

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Kónická

Vlastnosti

Materiál Keramika
Doba nahriatia 29,4 s
Max. teplota 220 °C
Priemer 25 mm

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo Automatické vypnutie

Farba

Farba Červená
Kód:  REMKU010
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  45487560100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06