Obnoviť stránku

Kuchynské roboty Sencor

Eta Gratus

Sencor: Moderné a multifunkčné kuchynské roboty

Mať doma kuchynský robot Sencor je ako mať v kuchyni druhý pár rúk, pretože vám pomôže pripraviť všetky ingrediencie a nevídane zrýchliť proces varenia alebo pečenia. Od miesenia cesta cez šľahanie krémov až po mletie mäsa a mixovanie polievok a smoothie. Týmto všestranným Sencor robotom všetko trvá len niekoľko desiatok sekúnd.

ETA Gratus 0028 90030

Kuchynský robot Sencor s planetárnym miešaním

Všetky kuchynské roboty Sencor pracujú na princípe planetárneho miešania, teda pohybu, kedy sa hnetací hák (resp. ľahké metličky) otáča okolo svojej osi a súčasne aj okolo nádoby. Prípravu kysnutého cesta obstaráva hnetací hák, ťažké zmesi zvládne hravo plochý šľahač a šľahanie bielok je doménou šľahacej balónovej metly. Vrcholné modely robotov Sencor stále majú hnetací hák, plochý šľahač aj šľahaciu metlu vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele – dva modely používajú len hliník. O dokonalý kontakt medzi miskou a šľahacími metlami sa v prípade väčšiny kuchynských robotov Sencor starajú inak vychytané silikónové okraje takzvaných flexi metiel. Ďalšia praktická vec je konštrukcia nádoby z nehrdzavejúcej ocele, kedy vertikálne držadlo umožňuje jednoduchú manipuláciu jednou rukou a každá misa má svoje hermetické uzatvárateľné veko pre pohodlnú manipuláciu.

Kuchynský robot Sencor s mlynčekom na mäso

Dobrá správa pre ľudí, ktorí si doma pripravujú vlastné mäso: nekupujte špeciálny mlynček na mäso alebo drahé príslušenstvo. Robustný kuchynský robot Sencor je pripravený vyrobiť zmes na fašírky, klobásy, hamburgery a samozrejme ho môžete použiť na ďalšie ďalšie úlohy.

ETA Gratus Vital
ETA Gratus Kulines

Kuchynský robot Sencor s mixérom

Kuchynský robot Sencor s mixérom vám môže pomôcť mixovať polievky, omáčky aj smoothie, mlieť korenie či orechy. Niektoré kuchynské roboty Sencor sú navyše vybavené ďalšími funkciami, ako je výroba smoothie. Nože mixéra sú z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele so špeciálnym titánovým povrchom pre ďalšie vitamíny a živiny.

Najobľúbenejší je rad STM 787x

Na výber máte z 9 prémiových metalických farieb

Zákazníkov poteší celokovové vyhotovenie tela aj prevodovky a 2 misy z nehrdzavejúcej ocele. Prehľadný LCD displej s časovo obmedzenou jednoduchou kontrolou a celým procesom prípravy pokrmu. Systém planetárneho miešania zaručí prípravu skvelého cesta, kedy sa hák z nehrdzavejúcej ocele alebo metla otáča okolo svojej osi a vykonáva pohyb aj okolo nádoby.

Vďaka jedinečnému LED osvetleniu nádoby do nej vždy dobre vidíte.

Prístroj ponúka sedem rôznych rýchlostí, dostatočný výkon 1 000 W a tichý kultivovaný chod.

Nádoba robota má vertikálne ucho pre jednoduchšiu manipuláciu, transparentné veko, proti rozstrekovaniu pri miešaní, ďalšie veko na skladovanie a mlynček na mäso.

Vychytávkou je mixovacia nádoba zo zmesi kozmického materiálu Tritan, ktorý má vlastnosti skla, ale okrem toho je tiež nerozbitný.

Nože mixéra z nehrdzavejúcej ocele sú vybavené titánovým povrchom pre zachovanie viacerých vitamínov a živín.

Mixér spĺňa najprísnejšie nemecké bezpečnostné normy a spustí sa iba v prípade, že viečko miešacej nádoby je správne uzavreté. /niekoľko značiek zatiaľ tento bezpečnostný prvok neponúka/

Ako príslušenstvo je možné dokúpiť stroje na rôzne typy talianskych cestovín alebo krúžky na zeleninu.


ETA Gratus Vital
ETA Gratus Kulines

Kuchynské roboty Sencor z radu STM 4460GG a STM 4467CH

Tento rad sa môže pochváliť mimoriadne bohatým príslušenstvom, vďaka ktorému môžete nielen miešať, hnetať, šľahať a to v špičkovej kvalite vďaka planetárnemu systému, ktorý zaisťuje, že bude obsah vždy dokonale premiešaný.

Ľahko pripravíte aj pokrmy z mletého mäsa ako hamburgery, fašírky, či klobásy.

Samozrejmosťou je mixér s nádobou o veľkosti 1,25 l a zaujímavou vychytávkou je možnosť mixovať smoothie priamo do fliaš s viečkom. / 2 fľašky sú súčasťou balenia /

Unikátnou vychytávkou je príslušenstvo v podobe plnohodnotného procesora/nadstavca na prípravu zeleninových šalátov /. V tejto nádobe môžete mlieť mäso, cibuľu, oriešky alebo iné ingrediencie srpovitým nožom. Rovnako tak môžete strúhať, šúpať, plátkovať zeleninu na 4 vymeniteľných strúhadlách. Toto je bezpochyby najlepšie riešenie pre milovníkov zeleninových šalátov.

STM 375X

Prvý hnetač na svete s automatickým mixérom

Na výber máte z 9 populárnych nadčasových farieb 

Ide o osvedčený kuchynský stroj Sencor, kde bola základná funkcia hnetača/šľahača rozšírená o mixér a smoothie maker s prednastavenými programami.

Tento rad sa môže chváliť bohatým príslušenstvom na hnetenie a šľahanie, môžete teda miešať, hnetať, šľahať a to v špičkovej kvalite vďaka planetárnemu systému a vďaka 2 silikónovým flexi metlám, ktoré zaistia, že bude obsah vždy lepšie premiešaný a nebude sa lepiť na steny nádoby. 

Samozrejmosťou je mixér so sklenenou nádobou veľkosti 1,5 l.

Unikátnou vychytávkou je možnosť mixovať smoothie priamo do fľaše/to go/s viečkom. / 1 fľaša je súčasťou balenia /. Prístroj je vybavený dvoma automatickými programami na mixovanie. Jedným na mixovanie v sklenenej nádobe a druhým na výživové drinky mixované priamo v/to go/fľaši. Šikovne naprogramovaná kombinácia časov zaisťuje tie najlepšie výsledky pri mixovaní.

ETA Gratus Vital
Spresniť parametre
40 položiek

Kuchynské roboty Sencor

V kategórii Kuchynské roboty Sencor máme práve teraz na Alza.sk celkom 40 produktov.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08