Obnoviť stránku

SENCOR STM 3787CH

4,3 38 hodnotení
Super cena
200,90 € Ušetríte 4 €

SENCOR STM 3787CH

Kuchynský robot SENCOR STM 3787CH Lifestyle

Prepracovaný kuchynský robot SENCOR STM 3787CH zastane mnoho činností, vďaka ktorým sa už nezľaknete žiadnej kuchárskej či pekárskej výzvy. Silný príkon motora 1200 W sa práce nebojí a zvládne aj ťažké suroviny. Intenzitu motora je možné elegantne navoliť v rozsahu 6 rýchlostných stupňov. Kvalitná antikorová misa s peknou veľkosťou 5 l v súlade s planetárnym pohybom vám dokonale premieša cesto na tortu aj chleba. V otázke odolnosti zrejme uvítate, že kuchynský robot má kovové hnacie diely Zaručene vám bude vyhovovať aj bohaté príslušenstvo, ktoré obsahuje: miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, balónová metla, flexi metla, mixér, bubienkové strúhadlo, Nadstavec na mixovanie, Metla, Smothie nádoba, Mäsorezka a Formička na cukrovinky.

Kuchynský robot a jeho podstatné prednosti SENCOR STM 3787CH

  • Materiál použitý na opláštenie je plast
  • Planetárny pohyb obsiahne celú misu
  • Misa z elegantného antikora s veľkosťou 5 l
  • Kuchynský robot má tiež: plynulá regulácia otáčok, šľahanie, miesenie, hnetenie a prednastavené programy
  • Príkon je 1200 W
  • Hmotnosť je 8,65 kg
  • Rozmery: v. 550 mm × š. 500 mm × h. 230 mm
  • V príslušenstve sa nachádza: miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, balónová metla, flexi metla, mixér, bubienkové strúhadlo, Nadstavec na mixovanie, Metla, Smothie nádoba, Mäsorezka a Formička na cukrovinky
Kuchynský robot SENCOR STM 3787CH Vlastnosti/technológia
Kuchynský robot SENCOR STM 3787CH Príslušenstvo

Kuchynský robot SENCOR STM 3787CH – príslušenstvo

Kuchynský robot SENCOR STM 3787CH spolu s jeho vybavením príde vhod pri príprave najrôznejších pochutín. Pri miesení cesta sa uplatní hnetací hák či miešacia metla. K príslušenstvu robota samozrejme patrí balónová metla, ktorú použijete na šľahanie všetkých nadýchaných surovín, ako sú bielky, šľahačka alebo pena. Kuchynský robot s mixérom oceníte, ak chcete potešiť svojich blízkych zdravým kokteilom alebo domácim smoothie. Na záver vás poteší, že v balení dostanete aj strúhací nadstavec využiteľný na strúhanie a krájanie. Široké príslušenstvo sa postará o to, že kuchynský robot Sencor nahradí niekoľko iných samostatných prístrojov a vy usporíte nielen drahocenný čas, ale tiež financie a priestor na kuchynskej linke.

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, balónová metla, flexi metla, mixér, bubienkové strúhadlo, Nadstavec na mixovanie, Metla, Smothie nádoba, Mäsorezka, Formička na cukrovinky
Objem misy 5 l

Vlastnosti

Príkon 1 200 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 6
Funkcie Šľahanie, Miesenie, Miesenie
Vlastnosti Plynulá regulácia otáčok, Prednastavené programy

Materiál

Materiál plášťa Plast
Materiál vnútorných prevodov Kov

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 23 cm
Šírka 50 cm
Výška 55 cm
Hmotnosť 8,65 kg

Farba

Farba Champagne
Kód:  SENKR354
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  STM 3787CH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12