Obnoviť stránku

Krups

Krups brandpage

KRUPS – Pretože na detailoch záleží

Dizajn, konštrukcia a precíznosť – to sú hlavné prednosti výrobkov značky KRUPS. Už viac ako 175 rokov sa firma zameriava na inováciu, technickú dokonalosť a vysokú kvalitu. Vďaka týmto hodnotám jej produkty napĺňajú potreby zákazníkov. Značka KRUPS vám prináša aj mnoho ďalších výhod, ako sú darčeky na nákup a garancia opraviteľnosti produktov na dobu 15 rokov.

Automatické kávovary KRUPS

Automatické kávovary KRUPS

Doprajte si radosť z dokonale pripravenej kávy v pohodlí vášho domova. O prípravu sa postará patentovaný systém Quattro Force – od rýchleho mletia zŕn, precízneho tempovania až po samotnú prípravu pomocou integrovanej sparovacej jednotky. Aj údržba prebieha bez starostí – úplne automaticky, stačí vložiť len čistiacu tabletu.

Kapsulové kávovary KRUPS NESCAFÉ® Dolce Gusto®

Kávovary z radov Dolce Gusto vás uchvátia svojím netradičným a atraktívnym dizajnom. Ponúkajú viac ako 20 lahodných kávových nápojov, ale aj čaj a studené nápoje. Potešia svojou farebnou rozmanitosťou a kompaktnými rozmermi. Samozrejmosťou je profesionálny tlak 15 barov aj jednoduchá obsluha.

Kapsulové kávovary KRUPS NESCAFÉ® Dolce Gusto®
Kapsulové kávovary KRUPS NESPRESSO

Kapsulové kávovary NESPRESSO KRUPS

Kávovary NESPRESSO KRUPS sú prémiové kapsulové kávovary pre skutočných milovníkov kávy. Vyberte si z nekonečných možností kávových kreácií z celého sveta v kapsuliach pre kávovary typu Nespresso a pripravte si ich na elegantných prístrojoch KRUPS. Výsledkom bude vždy perfektná káva s plnou arómou.

Pákové kávovary KRUPS

Máte radi tradičnú prípravu kávy? Vychutnajte si vyvážené espresso s pákovým kávovarom KRUPS Steam & Pump. V malom štýlovom tele sa skrýva množstvo inovácií značky KRUPS. Patentovaný thermoblock zaisťuje rýchlejšie predhriatie a precíznu reguláciu teploty. Systém utláčania pripraví silné espresso podľa vašej chuti. Ak máte radi ristretto alebo americano, určite oceníte ručné nastavenie objemu. Dokonalú penu v kapučíne dosiahnete vďaka profesionálnej parnej tryske.

Pákové kávovary KRUPS
Peniče na mlieko a mlynčeky na kávu KRUPS

Peniče na mlieko a mlynčeky na kávu KRUPS

Chcete vašu obľúbenú kávu čerstvo namletú a v hrubosti podľa vašich predstáv? Vyberte si niektorý z mlynčekov na kávu KRUPS. Dostali ste chuť na kapučíno, caffé latté alebo teplé mlieko? S automatickým napeňovačom mlieka KRUPS to nie je žiadny problém. Dokáže jednoducho vyrobiť lahodnú penu ako od baristu.

Príslušenstvo ku kávovarom KRUPS

Chcete mať svoju kávu chuťovo ešte vyladenejšiu ako doteraz? Stačí nainštalovať filter pre kávovary KRUPS do nádobky s vodou. Samozrejmosťou všetkých automatických kávovarov je automatické prepláchnutie po každej príprave. Pre najlepšiu chuť kávy a predĺženie životnosti kávovaru stačí trikrát ročne použiť odvápňovač a čistiace tablety KRUPS. Proces čistenia potom už automaticky beží bez starostí.

Príslušenstvo ku kávovarom KRUPS
Garancia opraviteľnosti 15 rokov

Garancia opraviteľnosti 15 rokov

Značka KRUPS vám zaručuje servis pri väčšine svojich výrobkov v priebehu 15 rokov za primeranú cenu. Po celom svete je 6 200 autorizovaných servisov. Prípadná oprava je bez zbytočných oneskorení, pretože KRUPS počas celých 15 rokov garantuje rýchlu a lacnú dodávku náhradných dielov. Výrobky sú navyše konštruované tak, aby bol prípadný servis čo najjednoduchší a čo najrýchlejší.  Garancia opraviteľnosti produktov na dobu 15 rokov. 

    Spresniť parametre
    52 položiek

    Na vašom súkromí nám záleží

    My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

    Viac informácií
    Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
    P-DC1-WEB07