Obnoviť stránku

KRUPS Perfect Mix 9000 HZ505110

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KRUPS Perfect Mix 9000 HZ505110

Unikátny tyčový mixér Krups Perfect sa stane vaším najvernejším kuchynským pomocníkom. Tento šikovný přítroj je vybavený brilantná mixovací hlavou pre jednoduchú a rýchlu prípravu pokrmov. Nová technológia zabezpečí, že veľké kusy budú privádzané späť k ostrie, kým nebudú dokonale rozmixované. To je veľká výhoda oproti bežným mixérom, kedy nerozmixované kusy zostávajú vplyvom odstredivej sily nespracované.
Štyri špeciálne navrhnutá zošikmená krídla skvele usmerňujú tok a eliminujú sania. Ny výber je zo štyroch možných mixovacích čepeľou pre efektívne spracovanie všetkých kúskov v čo najkratšom čase. Mixér disponuje tiež hlavou na drvenie ľadu, ktorá je schopná rozdrviť až 0,5 kg kusy ľadu vďaka trom zúbkovaným a jednému ostrému nožmi s exkluzívnou mriežkou. Ľahko tak pripravíte potrebné lahodné kokteily, smooothie či mliečne shaky.
Mixovací hlava je opatrená tromi úzkymi otvormi pre odvedenie rozdrveného ľadu, exkluzívne mriežkou pre konštantnú veľkosť drveného ľadu a dvojitou šľahacou metlou pre precízne našľahanie bielkov, ktorá je 5 x rýchlejšia než štandardné metličky. Objemná mixovacia nádoba dovoľuje spracovanie veľkého množstva surovín.

Doplňujúce informácie:
Materiál:
Vysoko odolná nerezová oceľ
Farebné prevedenie:
Biele / Čierne
Vlastnosti:
Kvalitný materiál
Spoľahlivá konštrukcia
Ochranné puzdro pre nerezové hlavy
Jednoduché čistenie a údržba
Ergonomické prevedenie
5 rýchlostí + Turbo
4 čepele - 3 vrúbkované, 1 ostrá
Príkon:
800 W

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Mixovanie
Počet nožov mixéra 4

Rýchlosť

Počet rýchlostí 5
Kód:  EAV4095d
Produktové číslo:  HZ505110
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13