Obnoviť stránku

KRUPS Latt'Espress, One touch cappucino Die Cast EA829D

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KRUPS Latt'Espress, One touch cappucino Die Cast EA829D

S kávovarom Latt'Espress sa vám otvára svet nečakaných chutí a vôní, pretože vaša káva bude plná chuti a arómy, akoby ste si ju práve objednali vo svojej obľúbenej kaviarni. Cappuccino si doprajte stlačením jediného tlačidla. Prispôsobte teplotu nápoja, hrubosť mletia, veľkosť kávy a ďalšie parametre svojej vlastnej predstave a momentálnej nálade. Uvidíte, že si už ani nebudete vedieť predstaviť ranné vstávanie bez lahodnej kávy, alebo víkendovú siestu bez svojho cappuccina. A keď bude manžel dobrý, možno mu tiež jedno urobíte, čo vy na to?

Káva chutí aj zahreje

Babička chce kávu horúcu ako práve zaliatu vriacou vodou, mamička si espresso vychutná najlepšie vtedy, keď je rovno na pitie. Doprajte im vždy ich obľúbenú kávu tak, ako ju majú najradšej vďaka možnosti nastaviť teplotu nápoja individuálne. A bez čakania - Thermoblok zabezpečí, že vaša káva bude mať tú správnu teplotu už od prvej šálky. Vďaka veľkému priestoru pod výpustom môžete experimentovať nielen s teplotou, ale aj s veľkosťou šálok a pohárov. A náš tajný tip: najlepšie cappuccino má teplotu 70 °C.

Dobrota, vitamíny, zdravie - skrátka mlieko

Možnosť pripraviť mliečnu penu z naozajstného mlieka ocenia nielen deti, ktoré sa ju naučili piť, keď chodia s mamičkami a ich kamarátkami do kaviarní a do detských kútikov, kde sa hrajú s dinosaurami a stavajú lego. Jej čaru prepadnete určite aj vy. Je totiž tak krásne jemná a nadýchaná, že ju budete chcieť mať každý deň. Zabudnite na sušené mlieko, v nádobe na ozajstné mlieko máte neoceniteľného spojenca, ktorého pomocou magnetického uchytenia pripevníte k podstavcu a ľahko ho prepojíte s parnou tryskou nad šálkou.

Delikátne a jemné cappuccino

Je nadýchané, hebké a delikátne. Neviete, o čom je reč? No predsa o cappuccine, ktoré s kávovarom Latt'Espress pripravíte stlačením jediného tlačidla. Doprajte si cappuccino ako z kaviarne v pohodlí domova každý deň. O perfektné napenenie sa stará parná tryska, ktorá je prepojená priamo s nádobou na mlieko. K dokonalej pohode už chýba len hojdacie kreslo a knižka. Môžete si zvoliť aj hrubosť mletia kávy tak, ako to máte radi, takže už vám nič nebude brániť vykúzliť si ideálne cappuccino.

Čistotný každým cólom

Čistenie filtra, odvápňovanie a podobné neobľúbené činnosti vám už pôžitok z kávy kaziť nebudú. Nemusíte si šálku voňavej kávy odopierať len preto, že by sa vám rýchlejšie zaniesli jednotlivé časti kávovaru a vy by ste ich potom museli zložito čistiť. S automatickým čistiacim programom, na ktorý vás kávovar upozorní prostredníctvom displeja, zvládnete preplachovanie, odvápňovanie aj čistenie jednoducho a rýchlo. Nežiaduci vplyv vody, ktorú do kávovaru dávate, môžete teraz minimalizovať vďaka vodnému filtru Claris Aqua so spätným chodom a nastavením tvrdosti vody. Ani s okruhom, ktorým prechádza mlieko, si nemusíte robiť starosti - spustite automatické čistenie a rovnako ako v prípade sparovacej komory bude o chvíľu kávovar pripravený na ďalšie použitie.

Kľúčové vlastnosti

  • Tlačidlo na prípravu cappuccina
  • Nastavenie teploty a hrubosti mletia kávy
  • Nádoba na mlieko
  • Parná tryska
  • LCD displej
  • Thermoblok pre optimálnu teplotu
  • Automatické čistenie
  • Zásobník na 1,7 l vody
  • Zásobník na 250 g zrnkovej kávy
  • Kompaktná veľkosť: 295 × 363 × 390 mm

Parametre a špecifikácia

Typ kávovaru

Typ Automatický
Vyhotovenie Voľne stojací

Vlastnosti

Príkon 1 450 W
Tlak čerpadla 15 bar
Objem nádržky na vodu 1,7 l

Výbava

Príprava nápoja Nahrievanie šálok

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 36,3 cm
Šírka 29,5 cm
Výška 39 cm
Hmotnosť 7,6 kg
Kód:  KRUES005
Produktové číslo:  EA829D
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11