Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

KRUPS EA8010 PE Espresseria čierno-strieborné

4,2 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KRUPS EA8010 PE Espresseria čierno-strieborné

Špičkové automatické espresso, najmenšie vo svojej triede na svete!Presovač je vybavený novým patentovaným kompaktnom Thermoblock s nerezovým vnútorným povrchom a "Perfect Coffee Systémom" pre prípravu dokonalej kávy.Pohodlné ovládanie všetkých funkcií je realizované prostredníctvom ovládačov na čelnom paneli, kde možno okrem iného nastaviť naprjeden z troch stupňov teploty či jeden zo štyroch stupňov tvrdosti vody.Vnútorná sparovacia komora je variabilný a pojme 6 - 9 gramov kávy.
Prístroj je vybavený tiež kónickým kovový mlynček na kávu s tromi stupňami mletia.Komfort používania zvyšuje tiež platnička na predhrievanie šálok, odnímateľná odkvapkávacia mriežka, automatické zapnutie či vypnutie, funkcia horúca voda, výškovo nastaviteľný dispenzor kávy a vhod príde aj zásobník na použitú kávu.Kávovar automaticky upozorňuje na nutnosť čistenia a odvápnenia (štartovacia sada je súčasťou dodávky).
Parametre a špecifikácie:
Tlak čerpadla:
15 barov
Príkon:
1450W
Objem zásobníka na vodu:
1,8 l
Farba:
Čierna s kovovým rámčekom
Rozmery:
33 x 24 x 36 cm

Parametre a špecifikácia

Typ kávovaru

Typ Automatický
Vyhotovenie Voľne stojací

Vlastnosti

Príkon 1 450 W
Tlak čerpadla 15 bar
Objem nádržky na vodu 1,8 l

Funkcie

Všeobecné funkcie Automatické vypnutie

Výbava

Všeobecná výbava Integrovaný mlynček na kávu
Príprava nápoja Nahrievanie šálok

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 33 cm
Šírka 24 cm
Výška 36 cm
Kód:  EAN3062
Produktové číslo:  EA8010PE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17