Obnoviť stránku

Koss PORTA PRO GREEN (24 měsíců záruka)

4,0 1 hodnotení
33,90 €

Koss PORTA PRO GREEN (24 měsíců záruka)


kvalita

V roku 1984 táto ikona bola prvýkrát predstavená medzi slúchadlami a radosť všetkých oddaných nadšencov si zachovala svoj pôvodný dizajn, výkon a predovšetkým kvalitu. Slúchadlá sú vyhľadávané najmä pre silné a husté basy. Vynikajú najmä pri počúvaní elektronickej a rockovej hudby. Kombinácia kvality a nízkej ceny robí Koss Porta Pro limitovanou edíciou zelenej edície inteligentným nákupom pre každého milovaného hudobného milenca. 

Porta Pro Green

Veľmi pohodlné

Vďaka dvom oporným bodom (vlastné sluchadlo a pena na ušiach) slúchadlá dokonale zapadajú do hlavy . Slúchadlá vyhovujú všetkým podmienkam. Môžu byť spoločníkom aktívnej osoby na cestách, domáceho poslucháča alebo počítačového hráča. Ich všestrannosť je taká veľká výhoda pre dnešné spomalené časy. 

Jednoduché a skladovanie

Ďalšou špecialitou je bezpochyby spínač comfortZone, ktorý môže vhodne rozložiť tlak na uši a hlavu. Headset je možné ľahko sklopiť na minimálnu veľkosť . Okrem toho, ak máte akékoľvek poškodenie vašich slúchadiel, nemusíte odstraňovať slúchadlá, ako je dnes bežné, pretože opravy sú jednoduché a lacné. 

Porta Pro Green

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Zelená
Kód:  JK165gx1
Záruka: 12 mesiacov
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02