Obnoviť stránku

Slúchadlá Koss

Slúchadlá Koss

Slúchadlá Koss: Doživotná záruka a nekompromisná kvalita

Spoločnosť Koss, už od svojho založenia na konci šesťdesiatych rokov, vytvára špičkové výrobky v oblasti audiotechniky. Zo širokej ponuky kvalitných slúchadiel Koss si vyberie každý milovník dokonalej hudby. Slúchadlá vybavené plnohodnotným mikrofónom si určite obľúbia aj vášniví hráči počítačových hier. Spoločnosť Koss začala poskytovať program Doživotnej záruky, v rámci ktorého sú v prípade akejkoľvek poruchy či poškodenia slúchadla opravené či vymenené len za mierny poplatok. Toto sa doteraz týka všetkých pasívnych slúchadiel Koss (slúchadlá bez batérie).

Slúchadlá cez hlavu Koss

Vynikajúca hudba za všetkých okolností

Prvotriedne spracovanie slúchadiel Koss je zárukou kvalitného zvuku a pohodlného nosenia v akýchkoľvek situáciách. Vďaka rôznym druhom konštrukcie si zo širokej ponuky vyberú ako milovníci štupľových slúchadiel, tak klasických slúchadiel cez hlavu. Na potvrdenie kvality slúchadiel ponúka spoločnosť Koss na svoje výrobky unikátnu doživotnú záruku.

Mimoriadny komfort vďaka bezdrôtovým slúchadlám Koss

Bezdrôtové Bluetooth slúchadlá Koss sú perfektné pre všetkých používateľov, ktorým vadí neustále prekážanie dlhých prívodných káblov. Vďaka bezdrôtovej technológii Bluetooth a ich špičkovej konštrukcii môžete počúvať vašu obľúbenú hudbu kdekoľvek. Bezdrôtové slúchadlá Koss sa tak razom stanú vaším dokonalým spoločníkom na cesty.

Bezdrôtové bluetooth slúchadlá Koss
Herné slúchadlá Koss

Herné slúchadlá Koss vás posunú o úroveň vyššie

Vďaka herným slúchadlám Koss si vychutnáte vaše počítačové hry na maximum. Komfortná konštrukcia zaručí pohodlné nosenie, a vďaka pokročilej technológii priestorového zvuku sa môžete bez obmedzení ponoriť do virtuálneho sveta hier, alebo obľúbeného filmu. Vysoké potlačenie okolitých zvukov herných slúchadiel Koss sa dokonale hodí aj na nerušené počúvanie vašich obľúbených hudobných skladieb.

Za športom so slúchadlami Koss

Ak radi športujete a chcete si vychutnať vašu obľúbenú skladbu počas cvičenia, sú pre vás športové slúchadlá Koss tou správnou voľbou. Vďaka ľahkej a odolnej konštrukcii vydržia slúchadlá Koss náročné podmienky a skvele zapadnú do vašich uší. Technológia potlačenia okolitých zvukov zaručí kvalitné počúvanie aj v hlučnom mestskom prostredí.

Športové slúchadlá Koss
Slúchadlá s mikrofónom Koss

Slúchadlá s mikrofónom Koss na jednoduchú komunikáciu

Slúchadlá Koss vybavené plnohodnotným mikrofónom sú ideálnym riešením pre všetkých, ktorí často komunikujú prostredníctvom počítača alebo smartfónu. Technológia Clear Voice zaistí kvalitný prenos vašej konverzácie vďaka potlačeniu okolitého šumu. Slúchadlá s mikrofónom Koss sú neodmysliteľným pomocníkom pri hraní kooperatívnych hier na počítači a na bezproblémovú komunikáciu v kancelárii.

Spresniť parametre
48 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03