Obnoviť stránku

Kobo Libra 2 White

4,7 29 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
199,90 €

Kobo Libra 2 White

Čítačka Rakuten Kobo Libra 2 White je ideálnym nástrojom na čítanie elektronických kníh. Vďaka kvalitnej batérii s veľkou kapacitou vydrží čítačka v prevádzke niekoľko týždňov a vnútorná pamäť 32 GB bez problémov pojme veľké množstvo kníh. Čítačka kníh Rakuten Kobo Libra 2 White je vybavená technológiou Bluetooth na pripojenie slúchadiel a pohodlné bezdrôtové počúvanie obľúbených audiokníh. E-Ink podsvietený displej je maximálne šetrný k očiam, pretože čítačka e-kníh využíva technológiu ComfortLight PRO na redukciu vyžarovaného modrého svetla. Pri používaní čítačky oceníte displej s uhlopriečkou 7" na pohodlné čítanie aj prezeranie grafických dokumentov. K dispozícii je nastaviteľné podsvietenie, ktoré je možné prispôsobiť presne podľa vašich predstáv. Čítačka Rakuten Kobo Libra 2 White ponúka vysokú vodoodolnosť s certifikáciou IPX 8, takže ju možno bez obáv použiť napríklad na čítanie pri bazéne.



Kľúčové vlastnosti elektronickej čítačky kníh Rakuten Kobo Libra 2 White

  • Dlhá výdrž elektronickej čítačky Kobo Libra 2 White až niekoľko týždňov
  • Možnosť WiFi pripojenia a pripojenia k PC cez micro USB
  • Elegantné biele farebné vyhotovenie čítačky kníh Rakuten Kobo Libra 2 White
  • Veľká vnútorná pamäť 32 GB bez problémov pojme všetky obľúbené knihy
  • Technológia Bluetooth na pohodlné počúvanie audiokníh
  • Vodoodolné vyhotovenie s certifikáciou IPX8
  • Čítačka Kobo Libra 2 White ponúka možnosť čítania na šírku či výšku
  • Čítačka e-kníh Kobo Libra 2 White s uhlopriečkou 7"
  • ComfortLigt PRO systém na redukciu vyžarovaného modrého svetla
  • Čítačka Kobo Libra 2 White s nastaviteľným jasom
  • Podpora veľkého množstva rôznych formátov

Dlhá výdrž elektronickej čítačky kníh Rakuten Kobo Libra 2

Elektronická čítačka kníh Rakuten Kobo Libra 2 ponúka úspornú prevádzku a kvalitnú batériu pre veľmi dlhú výdrž. Na jedno nabitie batérie získate niekoľko týždňov čítania obľúbených kníh. Elektronická čítačka Rakuten Kobo Libra 2 podporuje veľké množstvo rôznych formátov a využiť možno široký obsah beletrie v elektronických formátoch HTML, PDF, MOBI, EPUB, TXT a RTF.


Čítačka e-kníh Rakuten Kobo Libra 2 s veľkou vnútornou kapacitou

Urobte si pohodlie a doprajte si ničím nerušený zážitok z čítania vašej obľúbenej knihy. Čítačka e-kníh Rakuten Kobo Libra 2 ponúka veľkú vnútornú kapacitu 32 GB pre až 24 000 elektronických kníh. K dispozícii je priestranný displej s uhlopriečkou 7 palcov a nastaviteľnou úrovňou jasu. Elektronická čítačka kníh Rakuten Kobo Libra 2 sa vďaka ergonomickému spracovaniu veľmi pohodlne drží a pri čítaní môžete využiť možnosť natočenia na výšku alebo na šírku.


Vysoká vodoodolnosť čítačky kníh Rakuten Kobo Libra 2 s ochranou IPX8

Vďaka vysokej vodoodolnosti s certifikáciou IPX8 možno elektronickú čítačku kníh Rakuten Kobo Libra 2 bez problémov využiť na dovolenke pri mori aj bazéne. Vďaka vysokej kvalite použitých materiálov a precíznemu spracovaniu ponúka čítačka kníh Rakuten Kobo Libra vodoodolnosť na dobu až 60 minút do hĺbky 2 metrov. 


Elektronická čítačka Rakuten Kobo Libra 2 so zabudovanou knižnicou

Elektronická čítačka  Rakuten Kobo Libra 2 ponúka eBookstore Kobo, ktorý je otvorený 24/7 priamo vnútri čítačky. Môžete tak kedykoľvek vyberať z viac ako 6 miliónov rôznych titulov. Čítať si ich môžete aj podľa nálady a časových možností. Knižky si však môžete tiež požičať z Ebooks integrovanej knižnice*, ktorá vám umožní čítať aj online články s bezplatným účtom Pocket.

*OverDrive je k dispozícii iba vo vybraných krajinách. Dostupnosť e-kníh sa líši podľa umiestnenia knižnice. 


Čítačka Rakuten Kobo Libra 2 s ComfortLight systémom

Medzi hlavné prednosti elektronickej čítačky kníh Rakuten Kobo Libra 2 patrí nepochybne nastaviteľný systém ComfortLight PRO, vďaka ktorému si môžete dopriať čítanie aj počas noci s redukovaným množstvom modrého svetla. Nemusíte tak utekať od dobrodružného deja, stlmte jas čítačky Rakuten Kobo Libra 2 a pokračujte v neodolateľnom príbehu bez toho, aby ste kohokoľvek rušili.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 7 " (17,78 cm)
podsvietenie displeja Áno
Rozlíšenie Full HD 1680 × 1264
Typ displeja Čiernobiely

Podporované formáty

Podporované formáty PDF, MOBI, EPUB, TXT, RTF

Funkcie

Výbava Dotykový displej

Pamäť

Typ pamäťovej karty Bez pamäťovej karty

Komunikácia a porty

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth
Konektory USB-C

Konštrukcia

Farba Biela
Šírka 144 mm (14,4 cm)
Výška 10,5 mm (1,05 cm)
Hĺbka 161 mm (16,1 cm)
Hmotnosť 215 g

Značka/model

Značka Kobo
Model Libra 2
Kód:  KOBOb14
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  N418-KU-WH-K-EP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09