Obnoviť stránku

Knipex

Knipex kliešte

Knipex – značka legendárnych klieští

Spoločnosť Knipex vyvíja a vyrába kliešte pre profesionálnych používateľov po celom svete. Používatelia sa musia na svoje náradie spoľahnúť každý deň a očakávajú presnosť, spoľahlivosť a funkčnosť aj pri intenzívnom používaní. Cieľom spoločnosti Knipex je ponúkať najlepšie riešenie pre ich potreby – kliešte s najvyšším výkonom, ergonomickou účinnosťou a odolnosťou.

Sikovky Knipex

Siko kliešte Knipex podržia pri práci každého inštalatéra

Kliešte na vodné čerpadlá sú vhodné na uchopenie okrúhlych a hranatých dielov aj väčších priemerov. Hrajú dôležitú úlohu v odbore inštalatérstva, ale používajú sa aj pri mnohých ďalších prácach, napríklad pri stavbe ventilácie. Čím jemnejšie je nastavenie klieští pre vodné čerpadlá, tým presnejšie možno kliešte prispôsobiť príslušným rozmerom obrobkov. Kvalitné kliešte na vodné čerpadlá Knipex sa vyznačujú tým, že ich čeľuste sú samosvorné. Po správnom nastavení je tlak na hornú rukoväť klieští dostatočný na silné otočenie obrobku. Tým sa výrazne znižuje namáhanie ruky pri práci. Zuby sú indukčne kalené, takže aj po dlhom a intenzívnom používaní držia pevne a bezpečne ako prvý deň.

Štiepacie kliešte Knipex patria medzi tie najkvalitnejšie na trhu

Štiepacie kliešte Knipex delíme na bočné, čelné, so stredovým britom, silové a špeciálne. Sú určené na strihanie najrôznejších materiálov. Nezáleží na tom, ktoré z nich držíte v ruke, nože sú vždy indukčne kalené, ostré a presné. Od obojručného použitia kompaktných pákových štiepačiek až po citlivé miniatúrne bočné štiepačky Knipex pre elektroniku – vždy sa môžete spoľahnúť na dobre navrhnuté konštrukčné riešenia a jednoduchú manipuláciu. Dobrým príkladom sú bočné silové štiepacie kliešte. Vďaka vyššiemu prevodovému pomeru a obzvlášť tvrdým čepieľkam patrí medzi najrobustnejšie a najvýkonnejšie varianty.

Knipex štiepačky
Súprava klieští Knipex

Sady klieští Knipex poskytujú všetko, čo je ku kvalitnej práci potrebné

Na niektoré úlohy potrebujete viac ako len jedny kliešte. A na to slúžia sady klieští Knipex! Niektoré sady sú pomerne univerzálne, ako napríklad „Sada Bestseller”, ktorá sa skladá z klieští na vodné čerpadlá Knipex Cobra®, bočných štiepacích klieští a kombinovaných klieští. Oveľa častejšie sú však sady, s ktorými môžu profesionáli komplexne vykonať veľmi špecifickú úlohu. Najlepším príkladom sú sady klieští na poistné krúžky, ktoré možno použiť na montáž alebo demontáž vnútorných a vonkajších poistných krúžkov najrôznejších veľkostí. Niektoré sady sú k dispozícii v jednoduchom predajnom balení, iné v praktických a robustných zrolovaných alebo opaskových puzdrách.

Spresniť parametre
73 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16