Obnoviť stránku

Kitl

Kitl syrob

Sirupy Kitl – porcia zdravia vo fľaši

Vyrobené v Jizerských horách, obľúbené všade! To sú produkty spoločnosti Kitl, ktorá vyrába kvalitné ovocné a bylinné sirupy. Tie sú vyrábané za studena, aby si zachovali zdraviu prospešné látky. V sortimente spoločnosti Kitl sú aj medoviny a doplnky stravy. To všetko v prémiovej kvalite. Na výrobu niektorých sirupov Kitl pestuje a spracováva byliny v BIO kvalite.

Kitl syroby

Kitl Syroby plné ovocia a zdraviu prospešných látok

Kitl Syroby obsahujú vysoký podiel ovocnej zložky a niektoré aj BIO suroviny. Sú vyrábané za studena, aby si zachovali zdraviu prospešné látky. Zázvor na výrobu zázvorového sirupu je privážaný z Peru a čiernu bazu si Kitl pestuje vo vlastných BIO sadoch. Celý sortiment Kitl Syrobov sa skladá z ovocných a bylinných príchutí a niekoľkých limitovaných edícií. Sú vhodné na prípravu studených, či teplých nápojov, alebo na dochutenie dezertov.

Kitl bag-in-box – veľká porcia vašich obľúbených sirupov

Potrebujete do svojej gastro prevádzky väčšie balenie sirupov Kitl, alebo ste milovníci limonád a fľaša sirupu je u vás doma ihneď preč? S tým si odteraz nemusíte robiť starosti. Produkty Kitl môžete zakúpiť aj v päťlitrovom gastro balení bag-in-box, a to vo všetkých obľúbených príchutiach.

Kitl sirupy bag-in-box
Kitl sirupy darčekové balenie

Prémiové darčekové balenia doplnkov stravy aj sirupov Kitl

Zabudnite na darčeky, ktoré skončia odložené v kúte. Darujte jeden z produktov Kitl, ktorý si vaši najbližší vychutnajú do poslednej kvapky. Väčšinu výrobkov Kitl si môžete kúpiť v darčekovom balení. Stavte na dekoratívne kazety plné lahodných sirupov, alebo venujte výživové doplnky na povzbudenie, či podporu imunity.

Doplnky stravy Kitl vás povzbudia a posilnia vašu imunitu

Spoločnosť Kitl má vo svojom sortimente aj tekuté doplnky stravy. Veľmi obľúbený je sirup na povzbudenie Kitl Životabudič, vyrobený zo zahustenej hroznovej šťavy a piatich bylín. Pre deti je potom vhodný napríklad Kitl Smrkáček – sirup z mladých smrekových výhonkov v BIO kvalite s vitamínom C. U všetkých doplnkov stravy dbá Kitl na čo najprírodnejšie zloženie na podporu zdravia.

Kitl sirup Smrkáček
Spresniť parametre
30 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16