Obnoviť stránku

KitchenAid

KitchenAid food processor
Rýchlovarná kanvica KitchenAid
Strojček na cestoviny KitchenAid

KitchenAid – kuchynské spotrebiče zrodené z inovácie a elegancie

Značka KitchenAid je jedným z najuznávanejších a ikonických výrobcov v oblasti kuchynských spotrebičov. S bohatou históriou, ktorá siaha až do roku 1919, zahájil KitchenAid svoju cestu s prvým stolným mixérom, ktorý sa okamžite stal symbolom kvality a inovácie. Ich produkty sú známe svojím elegantným dizajnom, odolnosťou a výkonnosťou. Dnes ponúka značka široký sortiment kuchynských spotrebičov, vrátane mixérov, kuchynských robotov, rýchlovarných kanvíc, hriankovačov a mnoho ďalšieho. Každý z výrobkov KitchenAid je navrhnutý s dôrazom na detail a funkčnosť, čo uľahčuje prácu v kuchyni a umožňuje vytvoriť vynikajúce pokrmy. Presvedčte sa sami. 

KitchenAid robot

Nadštandardná kvalita a bohatá história kuchynských spotrebičov KitchenAid

KitchenAid si získal povesť vynikajúceho výrobcu s nadštandardnými materiálmi a technológiami, vďaka čomu je obľúbenou voľbou mnohých amatérskych aj profesionálnych kuchárov. Značka zostáva od svojho vzniku synonymom kvality a elegancie v kuchyni a pokračuje v inováciách aj rozširovaní svojho portfólia produktov dodnes. O tom, že sú ikonické kuchynské roboty Artisan a ďalšie výrobky KitchenAid perfektnou investíciou do budúcnosti, svedčí aj to, že si vďaka svojej histórii a kvalite vyslúžili vlastné múzeum. 

Varenie aj pečenie môžu byť umením, čo dokazujú kuchynské roboty KitchenAid

Kuchynské roboty KitchenAid ponúkajú kuchárom a pekárom možnosť dosiahnuť profesionálne výsledky v pohodlí domova. Vďaka robustnej konštrukcii a inovatívnym funkciám sa stávajú nenahraditeľnými spoločníkmi pri rôznych úlohách v kuchyni. Od miešania cesta alebo miesenia chlebového cesta až po šľahanie šľahačky, kuchynský robot KitchenAid zvládne čokoľvek. Multifunkčnosť tohto prístroja rozširuje ďalšie príslušenstvo, zatiaľ čo s plátkovaním či drvením si zase poradia food processory. S elegantným dizajnom a variabilnými rýchlosťami sú kuchynské roboty KitchenAid symbolom výnimočnosti a jednoduchosti, čo umožňuje kuchárom realizovať svoje kulinárske nápady s ľahkosťou a precíznosťou. 

Kuchynský robot KitchenAid
KitchenAid mixér ručný

Mixujte s vášňou a eleganciou, mixujte s výkonnými motormi KitchenAid

Mixéry KitchenAid patria medzi najprestížnejšie a najdôveryhodnejšie mixéry na trhu. Vďaka viac ako storočným skúsenostiam v odbore sa táto značka stala synonymom kvality a výkonu. Mixéry KitchenAid sú známe svojou robustnou konštrukciou a výkonnými motormi, ktoré zvládajú aj tie najnáročnejšie úlohy, ako je miešanie cesta, šľahanie šľahačky alebo mixovanie smoothie. Ich elegantný dizajn, dostupnosť rôznych farieb a široká ponuka príslušenstva z nich robí nielen výkonných pracovníkov v kuchyni, ale aj štýlové doplnky do modernej kuchyne. V ponuke nájdete ručné šľahače, blendery aj tyčové mixéry KitchenAid. 

Načerpajte vzácne chvíle odpočinku s rýchlovarnými kanvicami KitchenAid

Rýchlovarné kanvice KitchenAid prinášajú rýchlosť, štýl a výkon do každodennej prípravy horúcich nápojov. S ich sofistikovaným dizajnom, vysokokvalitnými materiálmi a špičkovými technológiami sú tieto kanvice viac než len obyčajnými spotrebičmi. Funkcia, ako je nastaviteľná teplota, udrží vaše nápoje na optimálnej teplote. KitchenAid kladie dôraz na bezpečnosť a spoľahlivosť, čo zaisťuje, že rýchlovarná kanvica bude fungovať bezpečne a dlhodobo. Elegantný dizajn a detaily, ako je napríklad gumová rukoväť alebo dvojstenné spracovanie, robí tieto kanvice skvelým doplnkom do akejkoľvek kuchyne. 

Rýchlovarná kanvica na indukciu KitchenAid
KitchenAid hriankovač

Hriankovače KitchenAid – pre zlatisto chrumkavé raňajky, ako sa patrí

Hriankovače KitchenAid prinášajú do kuchyne štýl, výkon a dokonalosť pri príprave vynikajúcich hrianok a sendvičov. Tieto spotrebiče sú dizajnovo sofistikované, a napriek tomu praktické, s možnosťami rozmrazovania alebo nastavenia rôznych stupňov a časov opekania, vďaka čomu si môžete pripraviť hrianky podľa vašich preferencií. Dve veľké šachty vám umožnia opekať aj väčšie plátky chleba, zatiaľ čo automatický vysúvač hrianok a tlačidlo okamžitého ukončenia uľahčujú ich vyberanie. Značka KitchenAid kladie dôraz na bezpečnosť a jednoduché používanie, a preto sú tieto hriankovače ľahko použiteľné pre celú rodinu. 

Spresniť parametre
148 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19