Obnoviť stránku

KitchenAid 5KEK1222ECL modrá

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KitchenAid 5KEK1222ECL modrá

Žijete single či v páre a radi by ste svoju kuchyňu doplnili o šikovnú, dizajnovo originálnu rýchlovarnú kanvicu, ktorá pre vás bude svojou veľkosťou a objemom skrátka „tak akurát"? Rýchlovarná kanvica KitchenAid 5KEK1222ECL v pútavom modrom vyhotovení od amerického výrobcu KitchenAid bola so svojím objemom 1,25 l ušitá na mieru potrebám menších domácností. Kvalitný materiál z nehrdzavejúcej ocele hravo vydrží dennodenné používanie. Vďaka kompaktnému tvaru využijete kanvicu aj v malej kuchyni. Zároveň je však KitchenAid dostatočne veľká na to, aby kedykoľvek zvládla uvariť o jednu alebo dve šálky navyše pre vašu nečakanú návštevu. A vodu na ranný čaj, alebo kávu vám vďaka silnému výkonu 2 200 W pripraví skôr, než vyskočíte z pyžama.

Kľúčové vlastnosti kanvice KitchenAid 5KEK1222ECL

  • Rýchlovarná kanvica KitchenAid pre priaznivcov štýlového dizajnu
  • Objem 1,25 litra vhodný aj pre menšie domácnosti
  • Kvalitný antikorový materiál
  • Veľký príkon 2 200 W pre rýchly ohrev vody
  • Robustná rukoväť sa dobre drží a pri varení sa nezahrieva
  • Merná stupnica vnútri kanvice KitchenAid
  • Odnímateľný filter proti vodnému kameňu
  • LED dióda označuje zapnutie/vypnutie kanvice
  • Otočná 360° základňa pre ľahkú manipuláciu
  • Ochrana proti vareniu bez vody

Originálna a praktická

Neopozeraný dizajn kanvičky KitchenAid 5KEK1222ECL v podobe oblých tvarov, širokého lievika, odnímateľného veka a robustnej rukoväte nám pripomína klasickú retro kanvicu. Zároveň však kanvica KitchenAid perfektne plní svoj základný účel. Vodu uvarí rýchlo, praktický široký lievik poslúži pre ľahké naplnenie aj vylievanie vody a jej tvar zabráni nechcenému odkvapkávaniu vody. Odnímateľný filter proti vodnému kameňu možno ľahko vybrať a vyčistiť. Pevná hladká rukoväť krásne padne do ruky a pri varení sa nezahrieva, takže sa s kanvicou ľahko manipuluje. Na zapnutie/vypnutie kanvice upozorní výrazný svetelný LED ukazovateľ a o stave vody vás informuje merná stupnica vnútri kanvice. Ak svoju domácnosť radi oživujete štýlovými a zároveň plne funkčnými pomocníkmi, bude pre vás kanvica KitchenAid tá pravá.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1,25 l
Vlastnosti Filter, LED osvetlenie, Otočná základňa, Skrytá špirála
Funkcie Ochrana proti chodu naprázdno, Kontrolka chodu
Príkon 2 200 W
Typ filtra Vyberateľný

Farba

Farba Modrá
Kód:  KITRV015
Produktové číslo:  5KEK1222ECL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07