Obnoviť stránku

Kingston SO-DIMM 16GB KIT DDR3 1600MHz CL9 HyperX LoVo edition Dual Voltage

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kingston SO-DIMM 16GB KIT DDR3 1600MHz CL9 HyperX LoVo edition Dual Voltage

Dva výkonné pamäťové moduly firmy Kingston, určené pre moderné notebooky s DDR3 slotom, ponúknu upgrade kapacity i rýchlosti.Sú výhodnou voľbou pre procesory AMD aj Intel, ktoré výrobca podporuje.Sada má nezvyčajne nízke napätie, takže sa hodí do všetkých výkonných, energeticky úsporných zostáv.Aj napriek nízky odber možno pamäť jednoducho pretaktovať.Technológia Intel XMP umožňuje v kombinácii s kompatibilnou základnou doskou ľahké taktovania výberom z preddefinovaných profilov v BIOSu.
Jedná sa o modul najnovšej generácie nazvanej DDR3, ktorá oproti predtým používanej verzii prináša vyššiu frekvenciu, v dôsledku čoho sa zvýšil výkon a znížila spotreba.Každá pamäť pracuje na frekvencii 1600 MHz, pri časovanie CL9 a zodpovedá certifikáciu PC3-12800.Zlatené kontakty zaručujú minimalizáciu prechodových odporov a dlhú životnosť.Dvojica modulov je testovaná pre bezproblémové zapojenie v režime Dual Channel.
Jedná sa o výbornú voľbu, ak potrebujete rozšíriť pamäť v notebooku a vyžadujete vysoký výkon napríklad pri programovaní, prácu s videom alebo hranie hier.

Parametre a špecifikácie:
Typ:
DDR3
Kapacita:
2x 8 GB
Maximálna pracovná frekvencia:
1600 MHz
Časovanie:
CL9-9-9-27
Certifikácia:
PC3-12800
Ostatné:
Podpora Intel XMP
Vhodné pre Dual Channel
Prevádzkové napätie:
1,35 V
Rozhranie:
204 pinov

Parametre a špecifikácia

Určenie a typ

Určenie Pre notebook

Kapacita

Kit vhodný pre Dual-channel

Frekvencia a časovanie

Frekvencia pamäte 1 600 MHz

Rozhranie

Napätie 1,35 V
Ďalšie vlastnosti Pasívny chladič, Unbuffered
Kód:  DN904d4
Produktové číslo:  KHX16LS9P1K2/16

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16