Obnoviť stránku

Kingston SDHC 32 GB UHS-I Class 10

4,7 254 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kingston SDHC 32 GB UHS-I Class 10

Určená na najnáročnejšie nasadenie

Fotografujete do formátu RAW aj JPEG naraz, nahrávate videá vo vysokom rozlíšení 1080p a ešte k tomu v 3D? Potom práve pre vás je určená pamäťová karta Kingston SDHC Ultimate. Ako napovedá jej názov, ide o klasickú SDHC kartu, pri ktorej však došlo k výraznému navýšeniu prenosových rýchlostí (až 90 MB/s pri čítaní a 45 MB/s pri zápise) vďaka prenosovému režimu UHS-I. Kartu možno samozrejme použiť aj v „obyčajných“ SDHC zariadeniach bez UHS-I, avšak nedosiahnete takéto vysoké prenosové rýchlosti.


Spolehlivá karta pro náročné

Kapacita pekných 32 GB

Kvalita a spoľahlivosť

Rovnako ako všetky ostatné produkty firmy Kingston aj pamäťové karty SDHC Ultimate boli starostlivo testované, a preto vynikajú vysokou spoľahlivosťou. Neobsahujú totiž žiadne pohyblivé časti, ktoré by sa vplyvom častého prenášania mohli poškodiť, a znehodnotiť tak vaše dáta.


Rýchla práca s dátami

Splnením špecifikácií Triedy 10 prenesiete aj väčšie množstvo dát prakticky v rekordnom čase. Z presúvania filmov, fotografií vo vysokom rozlíšení aj celej hudobnej zbierky sa stane záležitosť na pár okamihov. Už nikdy nebudete čakať, ale naopak, vrhnete sa do zábavnejších činností.

Specifikace

Nadštandardná špecifikácia

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Typ

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlostná kategória

Speed Class Class 10
UHS Class UHS-I, U1
Kód:  DU023k9a
Produktové číslo:  SDA10/32GB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01