Obnoviť stránku

Kingston 16GB KIT DDR3 2400MHz CL11 HyperX Beast Series

4,8 38 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kingston 16GB KIT DDR3 2400MHz CL11 HyperX Beast Series

Špičková operačná pamäť doplňujúca rodinu HyperX je zameraná predovšetkým na náročnejších užívateľov, požadujúcich od svojho počítača maximálny výkon. K dispozícii je v niekoľkých kapacitách a frekvenciách, každý užívateľ si tak podľa svojich preferencií zvolí tú správnu. Pamäte HyperX Beast sú skvelým riešením nielen pre hráčov počítačových hier, ale aj pre prácu s videom, programovanie a mnohé ďalšie náročné použitie.



Pre poriadne stroje


Exkluzívny dizajn ladený do tmavej čiernej farby napovedá, že si na svoje prídu hlavne náruživí hráči a PC modderi. Agresívny vzhľad dokonale vynikne v každej počítačovej zostave s priehľadnou bočnicou a dá všetkým najavo, že práve ten váš stroj nie je žiadne orezávatko.
Použitý chladič nemá len vizuálnu funkciu, ale tiež efektívne odvádza teplo z pamäťových čipov, čím zvyšuje ich spoľahlivosť a posúva vyššie limity pre taktovanie.




Taktovanie ľahko a rýchlo


Pamäte podporujú profily XMP, ktoré vám ich dovolia na kompatibilných základných doskách ľahko taktovať. Stačí si v BIOSe zvoliť jeden z prednastavených režimov, testovaných priamo inžiniermi firmy Kingston, a všetky parametre sa nastavia za vás. Ušetríte tak čas zdĺhavým nastavovaním a získate vyšší výkon vášho počítača.

Spoľahlivosť a kvalita


Rovnako ako všetky ostatné produkty firmy Kingston, aj pamäte HyperX Beast boli starostlivo testované, vynikajú vysokou spoľahlivosťou, takou typickou pre túto firmu, a výrobca na ne poskytuje doživotnú záruku.
Parametre a špecifikácie:
Odporúčané pre čipsety:
Intel P55, H67, P67, Z68, H61 (AG), X79, Z77AMD A75, A87, A88, A89, A78, E35 (Fusion)
Typ:
DDR3
Kapacita:
2 x 8 GB
Pracovná frekvencia:
2400 MHz
Časovanie:
CL11-13-14
Certifikácia:
PC3-15000
Prevádzkové napätie:
1,65 V
Rozhranie:
240 pinov DIMM
Ostatné:
Podporuje Intel XMP

Parametre a špecifikácia

Určenie a typ

Určenie Pre počítač

Kapacita

Frekvencia a časovanie

Frekvencia pamäte 2 400 MHz
Časovanie CL11

Rozhranie

Napätie 1,65 V
Ďalšie vlastnosti Pasívny chladič, Unbuffered, XMP
Kód:  DE61l4b
Produktové číslo:  HX324C11T3K2/16

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03