Obnoviť stránku

Kinderkraft

Kinderkraft

Kinderkraft: Pre tých, ktorí chcú objavovať svet spoločne

Kinderkraft je značka, ktorej misiou je uľahčiť rodičom a deťom spoločné objavovanie sveta už od roku 2011. Jej produkty sa vyznačujú inovatívnymi riešeniami, jednoduchým používaním a vysokou úrovňou spracovania. V prípade produktov vytvorených pre deti záleží na každom detaile. Preto značka Kinderkraft kladie dôraz nielen na atraktívne ceny, ale aj na komplexný prístup a bezpečnosť vďaka nezávislým certifikáciám produktov až od šiestich európskych inštitúcií.

Kinderkraft kočík

Detský Kinderkraft kočík

Detský Kinderkraft kočík vám pomôže na prechádzkach cestou aj necestou. Kočíky Kinderkraft sú cenovo dostupné a tiež moderné, farebné a určené na všestranné využitie. Zahŕňajú kombinované varianty, ale aj športové, ktoré sú ultraskladné, výborné do auta či na cestovanie. Odpružené kolesá a terénne využitie? Alebo rýchle úsporné skladanie? Atraktívne ceny a dobré recenzie kočíkov znamenajú, že si na svoje príde každý!

Kinderkraft autosedačka

Ako na výber autosedačky? Cenovo výhodné autosedačky Kinderkraft pokryjú všetky vekové a hmotnostné kategórie vášho dieťatka. Zahŕňajú vajíčka 0 – 13 kg, pokračujúce autosedačky 0 – 36 kg a 9 – 36 kg a rovnako tak aj autosedačky 15 – 36 kg pre deti približne od troch rokov. Autosedačky Kinderkraft získali niekoľko výborných recenzií a certifikátov: model MYWAY je ocenený zlatou Mother & Baby Award 2021 a model ONETO3 sa môže pýšiť uspokojivým výsledkom testu ADAC, OAMTC aj Stiftung Warentest.

Autosedačka Kinderkraft
Odrážadlo Kinderkraft

Kinderkraft na doma aj na von

Medzi produktami Kinderkraft je všetko, čo rodičia s dieťatkom doma aj na čerstvom vzduchu potrebujú. V ponuke nájdete obľúbené detské trojkolky, krásne a lacné detské odrážadlá (GOSWIFT víťazom Reddot Design Award 2021), ergonomické nosiče, cestovné a k posteli pripojiteľné detské postieľky, dizajnové jedálenské stoličky, multifunkčné ležadlá, podložky na hranie či nábytok do detskej izby. Vyberte si zo širokej ponuky produktov pre deti Kinderkraft.

Všetko z 85

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19