Obnoviť stránku

Kinderkraft

Kinderkraft

Kinderkraft: Pre tých, ktorí chcú objavovať svet spoločne

Kinderkraft je značka, ktorej misiou je uľahčiť rodičom a deťom spoločné objavovanie sveta už od roku 2011. Jej produkty sa vyznačujú inovatívnymi riešeniami, jednoduchým používaním a vysokou úrovňou spracovania. V prípade produktov vytvorených pre deti záleží na každom detaile. Preto značka Kinderkraft kladie dôraz nielen na atraktívne ceny, ale aj na komplexný prístup a bezpečnosť vďaka nezávislým certifikáciám produktov až od šiestich európskych inštitúcií.

Kinderkraft kočík

Detský Kinderkraft kočík

Detský Kinderkraft kočík vám pomôže na prechádzkach cestou aj necestou. Kočíky Kinderkraft sú cenovo dostupné a tiež moderné, farebné a určené na všestranné využitie. Zahŕňajú kombinované varianty, ale aj športové, ktoré sú ultraskladné, výborné do auta či na cestovanie. Odpružené kolesá a terénne využitie? Alebo rýchle úsporné skladanie? Atraktívne ceny a dobré recenzie kočíkov znamenajú, že si na svoje príde každý!

Kinderkraft autosedačka

Ako na výber autosedačky? Cenovo výhodné autosedačky Kinderkraft pokryjú všetky vekové a hmotnostné kategórie vášho dieťatka. Zahŕňajú vajíčka 0 – 13 kg, pokračujúce autosedačky 0 – 36 kg a 9 – 36 kg a rovnako tak aj autosedačky 15 – 36 kg pre deti približne od troch rokov. Autosedačky Kinderkraft získali niekoľko výborných recenzií a certifikátov: model MYWAY je ocenený zlatou Mother & Baby Award 2021 a model ONETO3 sa môže pýšiť uspokojivým výsledkom testu ADAC, OAMTC aj Stiftung Warentest.

Autosedačka Kinderkraft
Odrážadlo Kinderkraft

Kinderkraft na doma aj na von

Medzi produktami Kinderkraft je všetko, čo rodičia s dieťatkom doma aj na čerstvom vzduchu potrebujú. V ponuke nájdete obľúbené detské trojkolky, krásne a lacné detské odrážadlá (GOSWIFT víťazom Reddot Design Award 2021), ergonomické nosiče, cestovné a k posteli pripojiteľné detské postieľky, dizajnové jedálenské stoličky, multifunkčné ležadlá, podložky na hranie či nábytok do detskej izby. Vyberte si zo širokej ponuky produktov pre deti Kinderkraft.

Spresniť parametre
101 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04