Obnoviť stránku

KENWOOD

Kenwood

Kuchynský robot KENWOOD: Vždy o funkciu napred

Spoznajte kuchynský robot KENWOOD zblízka – inovatívne funkcie, nadčasový dizajn, dlhodobá kvalita. To sú prednosti, ktoré z tejto značky robia jednotku na európskom trhu. Zoznámte sa s poprednými funkciami, ktorými disponujú inteligentné kuchynské roboty Kenwood a ktoré vám pomôžu pripraviť veľké množstvo jedál a ušetriť tak veľa čas v kuchyni.

Kenwood Kuchynský robot Chef XL Titanium

Novinka: Kenwood Kuchynský robot Titanium Chef Baker

Kenwood Kuchynský robot Titanium Chef Baker skrýva pod kapotou výkonný, digitálne riadený motor so silou 1 200 KW a s funkciou postupného miešania. Vo výbave má 4 ľahko umývateľné nadstavce na miešanie a dve do seba zapadajúce misy z nehrdzavejúcej ocele. Vďaka zabudovanej váhe môže Kenwood kuchynský robot vážiť prísady buď vo vnútri misy, alebo kdekoľvek mimo nej. Okrem toho je vám k dispozícii viac ako 25 prídavných nadstavcov a aplikácia plná každodennej inšpirácie v kuchyni.

Kuchynský robot Kenwood Chef

Kuchynský robot Kenwood si z ponuky tejto spoločnosti vyberie naozaj každý. Je pre vás výkon dôležitý? Záleží vám na dizajne a kompatibilite? Ak už si vyberiete akýkoľvek robot z radu Chef – Chef, Chef Titanium Patissier, Chef Baker – môžete si byť istí nadčasovým vzhľadom, prvotriednou kvalitou a dychberúcim výkonom. Kedykoľvek budete chcieť rozšíriť robota o nové funkcie, je vám k dispozícii široká škála najrôznejšieho príslušenstva. Jeden kuchynský robot Kenwood tak zastane prácu viacerých spotrebičov.

Kenwood kuchynský robot Chef
Kenwood Prospero

Kenwood kuchynský robot Prospero+

Najvýkonnejší kompaktný Kenwood kuchynský robot so širokou škálou praktického príslušenstva je rad Prospero+. Je ideálnym riešením na každodenné rodinné varenie. V základnej výbave sú 3 metly a nespočetné množstvo nadstavcov, vďaka ktorým kuchynský robot Kenwood vykonáva aj funkcie odšťavovania, mixovania, strúhania, krájania, ale aj mletia.

Raňajky s Kenwood presne tak, ako to máte radi

Nenahraditeľní pomocníci nielen pri príprave zdravých raňajok? To sú predsa mixéry a odšťavovače Kenwood. Bez poriadneho mixéra si ťažko pripravíte palacinkové cesto a bez odšťavovača si nedoplníte vitamíny poctivou čerstvou šťavou z obľúbeného ovocia alebo zeleniny. Vybavte svoju kuchyňu spotrebičmi Kenwood podľa vášho gusta a vychutnajte si raňajky, aké máte radi. Či už ide o rannú kávu alebo čerstvý chlieb, spotrebiče Kenwood vám pomôžu naštartovať deň.

Kenwood raňajky
Spresniť parametre
67 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08